Μετάβαση σε περιεχόμενο

EROTISH KAI APORIA


Recommended Posts

giasas koritsia eimai ston tetarto mina egimosinis.kai exo mia erotisi an xeri kamia na moy pi an sthn erotiki praksi an kanh na geinete h expermatosi sto kolpo h oxi.an kai ntrepome poy rotao ala ntrepome na rotiso kai ton giatro moy.giafto egrapsa se esas.:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο το μωρακι σου...!!! Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι εμενα ο γιατρος μου, μου ειχε απαγορευσει εντελως τις επαφες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης...! Καποια κοπελα θα ξερει...!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ.

ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΑΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ

ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ:blush: :blush:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΕΙ

ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ Κ

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ....

ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

K ego eixa rotisei to giatro mou. Emena mou eipe pos den iparxei provlima, mexri ton 6o mina. Apo ekei k pera apagoreuetai gia to logo pou leei k to yiotaki. Apla mou eixe pei an ekspermatosei mesa mou na sikotho k na pao na plitho, gia na mi meinei poli ora mesa to sperma gia ton kindino molinseon. O antras mou den teleione mesa mou otan to akouse auto, opote de mporo na se voithiso peraitero.

Me to kalo to moraki sou!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς όταν ρωτήσαμε για επαφές γιατί μας τις είχε απαγορεύσει μέχρι την 14η εβδομάδα χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα, απλά έλεγε για να μην ξεριζωθεί:huh: μας επέτρεψε μετά τη 14η εβδομάδα προσεχτικά λέει με πλάγιες θέσεις :blink: και να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό αφενός για να προλαμβάνονται μολύνσεις αφετέρου γιατί το σπέρμα έχει κάτι προγαλακτίνες νομίζω τις είπε που προκαλούν συσπάσεις της μήτρας. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν που μας είπε να αποφεύγω να έρχομαι σε οργασμό:ohmy: Σιγά μην τον άκουσα βέβαια, έτσι κι αλλιώς ούτε τόσο συχνές είναι οι επαφές πια και που και που θα τύχει να μην έρθω σε οργασμό.Αλλά αν το θέλω εκείνη την ώρα σιγά μη συγκρατηθώ. Απότι καταλαβαίνω πια, οι απόψεις των γιατρών περί γυναικείου οργασμού στην εγκυμοσύνη διίστανται.Και μην ντρέπεσαι Κατερίνα μου να ρωτάς τον γιατρό σου για τίποτα.Ολα ανθρώπινα είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Κατερινάκι. Καταρχήν ρωτάμε το γιατρό μας ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Εάν ντρέπεσαι... βάλε τον αντρούλη σου να ρωτήσει. Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία ακόμη, αλλά ξέρω από 3 φιλενάδες μου τι τους είχανε πει οι γιατροί τους. Πάντοτε χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, εφόσον και η μήτρα προστατεύεται από τυχόν μολύνσεις και αποφεύγουμε τον πρόωρο τοκετό. Για τον ίδιο λόγο εξάλλου, λέει ο γιατρός σε ετοιμόγεννη γυναίκα να κάνει σεξ με τον άντρα της, χωρίς προφύλαξη, για να βοηθήσει το σπέρμα την έναρξη του τοκετού! Κοίταξε να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και το σεξάκι σας! Πολλά φιλιά και με το καλό το νινί σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...