Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΟΧΙ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΕΧΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟ 2009 ΑΔΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ .ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΧΩ ΟΜΩΣς ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ 2008 ΟΛΑ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?Α ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ?ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κατεθεσα αυτα τα χαρτια πριν μια βδομαδα.χρειαζεσαι τα ενσημα του 2008, αν κ εμενα μου ζητησαν κ του 2009 και θα σε ρωτησουν αν ειχες παρει καθολου αδεια,νομιζω παιζει ρολο, αλλα δε μπορω να σου πω συγκεκριμενα γιατι εγω δεν ειχα παρει καθολου αναρρωτικη.στο εντυπο του εργοδοτη συμπληρωνεις τα στοιχεια και τις ημερες απο την εναρξη του επιδοματος κυησης ως το τελος του επιδοματος λοχειας καθως και αν εχεις συμβαση ποτε ληγει αυτη, επισης και το ποτε σταματησες τη δουλεια.θελουν επισης κ μια καρτελα ενσημων(ξερεις αυτην τη μπλε).στο εντυπο του εργοδοτη χρειαζονται σφραγιδες και υπογραφες απο την πεθερα σου ομως!!!χρειαζονται οι αποδειξεις απο το ικα οτι ελαβες επιδομα κυησης και λοχειας και το βιβλιαριο ασφαλισης σου στο ικα.

δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου...το ελπιζω παντως!

οταν καταθεσεις τα χαρτια θα σου πουν να πας να παρεις το επιδομα μετα απο ενα μηνα περιπου με μια μπλε καρτελα ενσημων του ικα.

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...