Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάθαμε ωτίτιδα...


Recommended Posts

Την Πεμπτη που μας περασε ειχαμε ραντεβου στον παιδιατρο για το 3ο μας εμβολιο.Τελικα δεν το καναμε γιατι διαπιστωθηκε οτι η μπουμπουκα μας εχει ωτιτιδα.

Η μικρη δεν εδωσε κανενα σημαδι οτι μπορει να ποναει.

Δεν εκανε πυρεττο και δε μου εδωσε να καταλαβω οτι κατι τρεχει.

Ειδα βεβαια την Τεταρτη λιγο υγρο απο το αυτακι της πανω στο μαξιλαρι του θηλασμου ομως δεν εδωσα σημασια γιατι ηταν καλοδιαθετη και καθολου ανησυχη.

Εκτος αυτου δε μου μυριζε και ασχημα το αυτακι της.

Ετσι λοιπον ξεκινησαμε αντιβιωση για 7 μερες και οταν υποχωρισει θα κανουμε τα εμβολια μας.

Η ωτιτιδα μπορει να προκληθηκε απο μικροβιο που μπηκε στο τυμπανο η απο μιξουλες που συγκεντρωθηκαν και εφραξαν την περιοχη.

Και οσο δεν ηθελα να παρει αντιβιωση.....

Η ουσια ειναι να περασει και να ειναι ολα καλα.

Σκληρο καρυδι παντως η μπουμπουκα...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lovie μου περαστικουλια σας!Ακριβως το ιδιο πάθαινα εγω με τον Δημητρακη! Οταν εφτανε στο σημειο να κανει πυρετο είχαμε παει σε οξεία ωτίτιδα! Αφου ελεγα στον αντρα μου να πάρουμε ωτοσκόπιο!:P :P :P Η παιδίατρος ειχε μεινει!Και δεν ειχε κάνει και λιγες!Τι να πρωτο προσέχουμε δε ξέρω!σας φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασουλα

περαστικα στη ζουζουνα σου!:)

Αμαν ρε παιδακι μου τοσο μικρουλα...:unsure:

Που το βρηκε το μικροβιο καλοκαιριατικα? Ευτυχως που δεν ποναει.

Φιλια και στις δυο σας... στη μπεμπα πιο πολλα!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να στε καλα κοριτσακια μου!

Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μηπως τοπ παθαινει συχνα οπως της φιλης Δημητρας.....

Και αυτη η αντιβιωση......

Μου ποναει η καρδια οποτε της τη δινω...

Δεν της αρεσει κιολας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασούλα περαστικά στο μπουμπουκάκι σου!

Ας είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που παίρνει αντιβίωση!

Κι εγώ τις ωτίτιδες τις φοβόμουν και τις φοβάμαι πολύ.. Για να αποφύγω αυτό που γράφεις με τις μυξούλες, τις ρουφάω καθημερινά με οτρισαλίν. Και καθημερινά όλο και κάτι έχει..

Σιδερένιο το κοριτσάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

συνηθισμενα πραγματα.κανεις δεν χαιρεται με τις αντιβιωσεις,αλλα πολλες φορες ειναι απαραιτητες.Περαστικα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασουλα μου περαστικα στο ομορφοκοριτσο σου!!!Αχ μωρε η σταλιτσα ειναι τοσο καλο νινακι!Ουτε γκρινιαξε ουτε τπτ εε?

Φτου φτου μακρια οι παλιοαρρωστιες απ τα μωρακια μας!

Τα φιλια μου! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου περαστικά στη μπουμπούκια σου. Να είναι γερή και να τη χαίρεσαι

Εμείς παθαμε ωτίτιδα στο μαιευτήριο. Έπαιρνε αντιβίωση από 5 ημερών. Αστα να πάνε. Γενικά που το συζήτησα με την παιδίατρο μου είπε ότι μερικά παιδιά έχουν προδιάθεση, και αυτό με τις μύξες είναι μεγάλη αλήθεια. Μπορεί να ξεκινήσει από απλή μυξούλα και να κάνει οξεία ωτίτιδα. Πάντως εγώ από τότε που είμαστε σπίτι ψάχνω τα αυτάκια του σε κάθε τάϊσμα. Δεν αντέχω να το βλέπω να υποφέρει. .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περαστικά σας Νατάσα μου! Κι εγώ έχω αυτό το φόβο, ότι μπορεί να μου κάνει είτε ωτήτιδα είτε ουρολοίμωξη και δε θα το καταλάβω...

Φιλιά στη μπουμπού σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δε γνωρίζω ακριβώς τον λόγο, δε ξέρω να στο εξηγήσω αλλά στην εξωσωματική δεν είναι ασυνήθεις οι εξωμητριες κυήσεις.  Κουλό έτσι; Κι όμως.... 
    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...