Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έκανα τεστ εγκυμοσύνης μετα απο 6 μερες καθυστέρησης και βγήκε θετικό!!!! Δεν εχω κάνει μονάδες και ουτε πρόκειται, εχω κλείσει ραντεβού στο γιατρό την Παρασκευη αν δούμε κάτι. Είμαι πιο πολύ τρομοκρατημένη παρα ενθουσιασμένη , εχονταις ηδη περάσει μια αποβολή πριν 1.5 χρόνο:( :( Δε μπορω να αποβαλω τις κακκες σκεψεις.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά.. Και μην ανησυχείς!! Θα πάνε! Τ'ότι συνέβη μια φορά δεν σημαίνει ότι κάθε φορά θα συμβαίνει! Καλή συνέχεια.. και με το καλό!!

Να έχεις μια ήρεμη και καλη εγκυμοσύνη!! Παρεπειπτώντος το τικεράκι τα σπάει!! Φοβερό!!

Δημοσίευση

nm0113 έγραψε:

Έκανα τεστ εγκυμοσύνης μετα απο 6 μερες καθυστέρησης και βγήκε θετικό!!!! Δεν εχω κάνει μονάδες και ουτε πρόκειται, εχω κλείσει ραντεβού στο γιατρό την Παρασκευη αν δούμε κάτι. Είμαι πιο πολύ τρομοκρατημένη παρα ενθουσιασμένη , εχονταις ηδη περάσει μια αποβολή πριν 1.5 χρόνο:( :( Δε μπορω να αποβαλω τις κακκες σκεψεις.

KALI MOU SINXARITIRIA GIA TIN EGIMOSINI SOU

SOU EFXOMAI NA EXEIS 9 YPEROXOUS MHNES K ME TO KALO NA KRATISIS STIN AGALITSA SOU ENA YGIESTATO MORAKI.

OSO GIA TIS KAKES SKEPSEIS SIGOURA DEN APOVALODE EFKOLA ALLA SOU PROTINO NA TIS AFISEIS PISO SOU K NA DEIS OTI OOOOOOOLA AFTI TI FORA 8A PANE MIA XARA .

ME TO KALO K NA PROSEXEIS TON EAFTO SOU .

FILAKIA KALI SOU MERA :)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σας λόγια και τις ευχες σας!! Θέλω και εγω να πιστευω ότι όλα θα κάνει καλα.. Για τη κοπέλα που με ρώτησε που γεννάω ειμαι απο Κύπρο, οπότε δεν βολευει..

Φιλια σε όλες!

Δημοσίευση

καθε μερα ξημερωνει μια ΑΛΛΗ μερα.. συγχαρητηρια για το ευτυχες γεγονος!πολλες ευχες για μια καλη εκβαση της εγκυμοσυνης σου!μην σκεφτεσαι αρνητικα!ολα τελεια!!!! χαλαρα!!!! κι ολα θα γινουν οπως πρεπει.να προσεχεις τον εαυτο σου και το νινι σου!!! σκεψεις θετικες και το συμπαν συνομωτει υπερ μας.

Δημοσίευση

Να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο και δυνατο μωρακι κοπελα μου!!!Να σκεφτεσαι θετικα και μονο θετικα!!Ολα θα πανε μια χαρα!!!!

Πολυ ωραια η σημερινη μερα κοριτσακια μου!!!!!!

Φιλακιαααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια καλημέρα..δε συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω συχνά! Συγχαρητήρια σε όσες τα κατάφεραν αυτόν τον μήνα και κουράγιο μέσα απ την καρδιά μου σε όσες περνάνε δύσκολα.. Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας που δεν μπορώ να μοιραστώ με κανέναν και αισθάνομαι να με πνίγει.. Έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα για τη 2η εγκυμοσύνη πολύ στενού μου συγγενικου προσώπου κ ούσα κι εγώ στην προσπάθεια, τα συναισθήματά μου με εξέπληξαν.. Όλες αυτές τις μέρες είμαι νευριασμενη και με πιάνουν τα κλάματα,  αισθάνομαι ότι είναι σαν να μην έχω χαρεί καθόλου και ντρέπομαι γι αυτό.. νιώθω ότι δε θέλω καν να αντικρίσω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί θα προδωθουν θα συναισθήματά μου..και η στενή σχέση που έχουμε το κάνει ακόμα χειρότερο.. Συγγνώμη για το κατεβατό κ που σας ζαλίζω με τον μονόλογο αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν 
    • @Kateriniooεγω επειδή έχουμε κ μια ωρα κ κατι δρόμο σίγουρα θα βαλω παντελονι με μπλουζα. Σε περίπτωση που θ θελει να θηλάσει τ μωρο. Κάτι ελαφρύ τύπου παντελόνα. Αν ήμουν πιο κοντα θα σκεφτόμουν κ τ φορεμα.
    • Και εγ αυτό. Μονο πιτζάμα. Και λέω έχουμε μέρες. Δεν γίνεται να κυκλοφορώ μόνο με πιτζάμα παντού! Μέχρι και στο σχολείο που παίρνω το μικρό, με κουράζει που ντύνομαι και πρέπει να βάλω ρούχο. 
    • Να ρωτήσω κάτι άσχετο ρε κορίτσια και χαζό. Με τι ρούχα βγήκατε ή θα βγείτε από το μαιευτήριο; Νιώθω ότι θα ήθελα φουστάνι για να μην με πιέζει τίποτα. Το χειμώνα που γέννησα το γιο μου ήταν χοντρά τα φουστάνια και έβαλα ένα. Τώρα Μάιο θα είναι πιο λεπτά και λέω με τα λοχεία κλπ μήπως δεν είναι καλή ιδέα. Τι σκέφτομαι και εγώ ε;;; Έχω τα προβλήματα μου…
    • Μου ειπε αλλα απ οτι ξερω ποναει, ειχες πονο?για ποιο λόγο δηλαδή ειναι μονο η μια διαβατη?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...