Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Αχου μωρέ...:dry: Τι συγκινητικό!

Και το παιδάκι ένα κουκλάκι!

Μακάρι να έχουν όλα τα εμβρυάκια και τα παιδάκια υγεία,να τα χαίρονται οι γονείς τους...Και Θεούλη μου,πάρε τα μωράκια απο αυτές που τα πετάνε και κάνε μια στάση πάνω απο το mammy να στείλεις πολλά πολλά αγγελάκια στις κοπέλες που προσπαθουν!:kiss:

Δημοσίευση

hope_89 έγραψε:

Αχου μωρέ...:dry: Τι συγκινητικό!

Και το παιδάκι ένα κουκλάκι!

Μακάρι να έχουν όλα τα εμβρυάκια και τα παιδάκια υγεία,να τα χαίρονται οι γονείς τους...Και Θεούλη μου,πάρε τα μωράκια απο αυτές που τα πετάνε και κάνε μια στάση πάνω απο το mammy να στείλεις πολλά πολλά αγγελάκια στις κοπέλες που προσπαθουν!:kiss:

ax nai theouli mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ :dry: . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ :( .

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!ΘΑΥΜΑ ΖΩΗΣ ΟΝΤΩΣ!!!:)

ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙΣ :angry: !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μακάρι να μπορουσε να γίνει κατι ανάγολο και στην περίπτωση μου! Πραγματικά πολύ συγκινητικό..γερό ναναι πάντα το παιδάκι και καλότυχο! ΕΥχομαι όλες οι κοπέλες να μπορέσουν να ζήσουν αυτό το υπέροχο θαύμα της ζωής μέσα τους..!!

Δημοσίευση

Όντως... Συγκλονιστικό και συγκινητικό! Το είχα δημοσιεύσει καιρό πριν και κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι διάβασε κάπου ότι είναι μούφα και η ιστορία και η φωτογραφία. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι μούφα.. Είναι πολύ όμορφο για να είναι ψεύτικο...

Μου το στείλανε με e-mail όταν ήμουν στην ίδια εβδομάδα κύησης με τη μαμά του Samuel όταν έγινε η επέμβαση.. Φαντάζεστε συναισθήματα.. Έβλεπα το χεράκι του και νόμιζα ότι είναι της Μαριώς μου.. Απίστευτο! Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω...

tirogaridaki, Φανούλα ... :(:unsure: Μακάρι να μπορούσε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κατάλαβα. Αμοιβές γιατρών εννοείς... Κοιτα, αρκετά ειναι, όχι όμως εξωφρενικά. Κι εγω στον δικό μου τελευταία 1200 είχα δώσει αμοιβη για όλα, αλλά είχα κάνει ετ απευθείας. Αν έκανα έναν μήνα μετά με κατεψυγμένα, θα πλήρωνα 500 αμοιβη και 470 το κεντρο. Καθένας βεβαια ζητάει κάτι άλλο...Όχι ότι υπάρχει κανόνας. Τα κέντρα μου κάνει εντύπωση οτι είναι πανάκριβα εκεί, για κάποιον λόγο... Τεσπα. Μακάρι να πετυχαινουμε εύκολα και να γλιτώνουμε ταλαιπωρία και χρήμα. Καλή Ανάσταση!!
    • Καλησπέρα κορίτσια,εμένα οι συσπασεις συνεχίζουν και σήμερα έχω και πονακια πιο έντονα χαμηλά και στην μέση.  Θα το παρακολουθήσω και θα πάρω τον γιατρό.  Ήθελα να πάω να προσκυνησω τον επιταφιο αλλά δεν το τολμάω.  Επίσης και η μικρή κουνιεται αλλά όχι έντονα όπως τις άλλες μέρες καινοταν κουνιεται πονάω σε μεγάλο βαθμό. Λέτε να μου κάνει καμία έκπληξη μέσα στο σκ η κύρια?
    • @Kateriniooνα μη σε προβληματίζει τ μαγνήσιο. Δηλ κ σε περίπτωση συσπασεων μην νομίζεις οτι κανει αμαν δουλειά κ αμα δ τ κοψεις δ θα γεννησεις. Ναι καλύτερα περιόρισε τ περπάτημα. Και γω αυτό σκέφτομαι, γτ ουτως η αλλως κανω πολλά μέσα στη μέρα, να τελειώσω κ με τις δουλειές μ την άλλη βδομάδα. Και μόλις κλείσω 36 βδομαδες να ξεκινησω σιγα σιγα περπάτημα κτλ ξανα με τις ώρες.
    • Για την πίεση μπορεί να έχεις το σύνδρομο της λευκής ποδιάς. Που ανεβάζεις πίεση λόγω ιατρείου. Είναι συχνό φαινόμενο από όσο ξέρω. Πάντως αν την παρακολουθείς μην ανησυχείς. Και εγώ την μετράω και την καταγράφω σπίτι. Και έχω απόκλιση μια μονάδα με τον γιατρό. Σπίτι έχω 62 μικρή στο ιατρείο έχω 72-75.
    • Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά! Εγω ευτυχώς δεν είδα ξανά αίμα. Οποτε προχωράμε. Οχι δεν μου έκανε εξετάσει πλην υπέρηχου απο την κοιλιά αλλιώς δεν θα φοβόμουν γιατί ξέρω ότι μπορεί να έχεις λίγο αίμα μετά. Πάντως χθες έκανα βαλίτσα. Κυριακή μπαίνω 35η εβδομάδα. Εμένα ρε κορίτσια μου είπε μαγνήσιο να παίρνω ως το τέλος. Δεν ξέρω. Περιμένα να το κόψω.    Σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο και κούραση. Νιώθω ότι κάτι άρπαξα. Τώρα ο μικρός με κόλλησε, κάπου στο νοσοκομείο το πήρα. Δεν ξέρω γιατί δεν πάω πουθενά. Και καμιά βόλτα να βγω για περπάτημα σε εξωτερικό δρόμο μόνο πάω. Αν και δεν κάνω πολύ περπάτημα αυτές τις μέρες. Περιμένω να φθάσω 36-37 εβδομάδων και να ξεκινήσω ξανά. Περπάταγα πολλές ώρες στην εγκυμοσύνη αλλά το περιόρισα τις τελευταίες μέρες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...