Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Ω Θεε μου... Πόση ομορφιά και γλύκα και τσαχπινιά και νάζι χωράνε σε μία φωτογραφία άραγε???...

Όταν μοντέλο είναι η Moussitsa.... Πολλήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Αγγελική.... τι να πω? Με άφησε άφωνη η μικρή σου γοργονίτσα!

Να τη χαίρεσαι...

Και Καλό Καλοκαιράκι και από εμάς!

Δημοσίευση

αχ να χαρω ομορφιες φτου σας και τι μαγιο τελειο, αχ καλα θα τρελαθω με τα μαγιο που θα παρω του χρονου στην μπεμπα τελεια τα κοριτσιστικα,

να χαιρεσαι την κοπελαρα σου, καλες βουτιες και το νου σου με αυτο το μαγιο θα καψει καρδιες θα πλακωσουν ολοι οι μπεμπηδες να την περνουν ματι χαχαχα;)

Δημοσίευση

Ο ποιό ωραίος τρόπος για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας!

Κορίτσια πρέπει να σας πω ότι από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφη. Είναι μια ζουζούνα απίστευτη και την ΛΑΤΡΕΥΩ με χίλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

Φανουλα μου τα χαμογελακια σου και μονο μου φτανουν :) .Χαρα να εχεις παντα στην ζωη σου :) .

Αγγελική μου σε ευχαριστώ πολύ!!:) Ευχομαι η χαρά να μπει και στο δικό σας σπίτι και σύντομα μάλιστα!!!!:)

Δημοσίευση

πω πω με εχετε στειλει τωρα με τα μπομπιρονια σας.ειναι κουκλακια και τα δυο,φτου φτου σκορδα.αντε βαλτε και καμια ακομα να ονειρευομαστε και μεις οι ατεκνες οτι του χρονου πρωτα ο θεος θα εχουμε και εμεις μωρουλινια με μπουτακια εξω,ετοιμα για παραλια.φιλακια πολλα πολλα.

Δημοσίευση

Kuriaki μου θα της τα φιλησω σε ευχαριστω πολυ :) .

Agoraki moy με το καλο να ερθει το μωρακι σου γεματο υγεια :) .

Ifigeneia moy σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσε οτι αγαπας στην ζωη σου :) .

Mwro σε ευχαριστω πολυ πολυ :) .

Sissiw μου να χαιρομαστε τις κορες μας :) .

Katia μου εχω καιρο να σε δω μου ελειψες να εισαι παντα καλα :) .

Snowgirl με το καλο το μπεμπακι σου γεματο υγεια κοπελα μου :) .

Ifigeneia moy η κορη σου μια κουκλα ζωγραφιστη ειναι να ειστε καλα :) .

Thouli μου εμεισ την ιδια μερα γεννησαμε ετσι?Τα παιδια μας κουκλια :).

Marianda μου με το καλο το μπεμπακι σου του χρονου θα βουταμε παρεουλα :).

Kallia μου γλυκια μου κοπελα εσυ την ξερεις απο την κοιλιτσα μου.Σε ευχαριστω που την αγαπας που νοιαζεσε για αυτην και που εισαι κοντα μας.Σαγαπω πολυ :).

Mpempoylis να χαιρεσε τον κουκλο σου.Γερο να ειναι παντα παναγια μου :).

Fanoyla μου ματακια μου γλυκα ερχοντε οι χαρες μας να το θυμασε.Σε λατρευω κοριτσακι μου :).

Evi μου μεσα απο την καρδια μου σου ευχομε του χρονου τετοια εποχη να μας βαλεις και εσυ μια φωτογραφια που θα μας λεει καλο καλοκαιρι και να ειναι το αστερι σου :).

Κοριτσια μεσα απο την ψυχη μου σας ευχαριστω ολες :)

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

Ybonh moy h mikrh ekane iwsoyla thn paraskeyh kai h mana moy tsirize oti ebrexe kai "poy 8a to pas to mwro marh anesthth" hahaha opote poy na koynh8w egw.Htan na er8w shmera alla mas proekeipsan ekloges (mi xesw) opote xamos sthn e8nikh.To allo twra leme na eimaste kala :-).

:laugh: γελαω πως τα λες:laugh: αμα ερθετε να μας ειδοποιησεις μηπως καταφερουμε και θαυμασουμε απο κοντα αυτο το κουκλακι την κορη σου την ομορφη!!!:woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

Moussa έγραψε:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :laugh: 010-0be73dd4342f6f3162dba73da7749410.JPG

Καλο καλοκαιρι και σε'σας... :)

Να σας ζησει η μπεμπουλα, ειναι μια κουκλιτσα και εχει απ'οτι βλεπω και τραγανα μπουτακια... χιχιχι...:laugh:

Υ.Γ. Πολυ ωραιο μαγιουδακι...:P

Δημοσίευση

Σισσιώ έγραψε:

Καλό καλοκαίρι μαμα και κόρη!!!

Πάντως βλέπω οτι είστε σεμνά κορίτσια... Εμείς οι ξενδιάντροπες κάνουμε μπάνιο topless!! Διευκρίνιση: Όχι και η μαμά! Μόνο η κόρη. χαχαχαχαχα!!!!

Σισσυ παλι καλα... χαχαχαχαχαχα...!!!!:laugh: :woohoo: :silly: :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...