Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμένα από μπρούμυτα ανάσκελα γυρίζει αλλά από ανάσκελα σε μπρούμυτα όχι ακόμα λογικά θα το κάνει όπου ναναι και εσένα 🙂
    • Καλή εβδομάδα! Τέλεια! Εγώ το καρότσι που ήθελα δεν το βάλανε σε Black Friday αλλά δεν πειράζει.. παρήγγειλα κι εγώ προχτές το σετ καρότσι, αυγό, καλαθούνα και το λίκνο. Επίσης πήρα το μπανάκι της με τη βάση και αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά στην Black Friday. Πήρα και κάποια πρώτα καλλυντικά (αφρολουτρο, κρέμες αλλαγής, σφουγγάρι μπάνιου κλπ - μου μένουν κάποια είδη φαρμακείου από αυτή τη λίστα) και έχω και κάποια ρουχαλάκια και κουβερτάκια που της αγοράσαμε μόλις μάθαμε το φύλο. Αααα!!! Και πολλές κορ΄δέλες χαχαχα.  Τώρα περιμένω να δω τι θα μου αγοράσει η κουνιάδα μου από ρούχα και είδη προικός που θέλει να πάει να της ψωνίσει ώστε μετά να συμπληρώσω ότι μου λείπει.   Πήρα και τη βαλίτσα μαιευτηρίου.  Γενικώς έχω μια λίστα κι εγώ και ένα ένα τα σβήνω. Με νολεύει να ψωνίζω και σε ομάδες. Πχ προχθες πήρα σχεδόν ότι χρειαζόταν για τη φροντίδα - μπάνιο. Τώρα θέλω να πάρω ότι είναι για το φαγητό της κλπ. κάπως έτσι.  Βέβαια η διαδικασία μου αρέσει. Είναι η ώρα του παιδιού τα ψώνια. 
    • Κι εμένα με ταλαιπωρεί η μέση μου δυστυχώς.. Από την αριστερή μεριά και συνήθως με χτυπάει και στο ισχύο..ειδικά αν κάθομαι πολλή ώρα ή αν στέκομαι όρθια..τις πρώτες μέρες ήταν δράμα η κατάσταση..έφτασα να σέρνω το πόδι μου.. αλλά τώρα εχω βελτιωθεί πολύ..με πιάνει ελάχιστα πόνος. Μάλλον συνήθισε το σώμα μου..γιατί μου πέρασε και ο έντονος πόνος που ένοιωθα στην πλάτη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. 
    • Καφέ πάντως αν σου λείπει μπορείς να πιεις έναν την ημέρα. ΄Έτσι μου είχε πει ο δικός μου. Πώς πήγε η Β' επιπέδου?
    • Κούκλα στο market place ρίξε μια ματιά κι εκεί. Τα αυγά θα τα έχετε σίγουρα για τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Οπότε έξτρα τα port bebe θα σας χωράνε στο αυτοκίνητο? Νομίζω τα αυγά βολεύουν περισσότερο τον πρώτο καιρό που κοιμούνται ούτως ή άλλως εύκολα.
  • Προσθήκη...