Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει!!!:silly: Ο γλυκός μου ο αντρούλης συνέχεια ασχολείται με την κοιλιά μου!!!! την χαϊδεύει, την γαργαλάει και τα μάτια του είναι καρφομένα συνέχεια εκεί!!!! :P

Πως έχει η ιστορία: Τον προηγούμενο μήνα που ήταν ο 1ος των προσπαθειών δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα (παρόλο που είχα συμπτώματα που είχε φτιάξει το μυαλό μου φυσικά!). Μου ήρθε η "κυρία" στις 04/05/09.

Τώρα περίμενα την ακατανόμαστη στις 01 ή στις 02 Ιουνίου. Κύκλος σταθερότατος 28 ημερών.Την τελευταία εβδομάδα εχω φοβερή υπνηλία, πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και λίγο πρησμένο στήθος αλλά δικαιολόγισα την υπνηλία λέγοντας πως δουλεύω πολλές ώρες και τα πονάκια λόγω περιόδου.

Χθές λοιπόν, που δεν ήρθε η περίοδος έτρεξα το πρωι και έκανα μια β-χοριακή!!!!! Το αποτέλεσμα; Τιμή 103,61 !

Μου φάνηκε λίγη στην αρχή αλλά μετά που το σκέφτηκα υπολόγισα οτι γόνιμες μέρες ήταν γύρω στις 18/5... δηλαδή πριν 2 εβδομάδες...

Το Σάββατο θα πάω να κάνω άλλη μια χοριακή να βεβαιωθώ οτι όλα πάνε καλά!!!!!

Το mammyland οντως είναι γουρλίδικο !!!!!!!!!

Εύχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν ένα σποράκι να το αποκτήσουν πολύ πολύ σύντομα!!!!!!!!! :woohoo:

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Με το καλο!!!!!!!! να εισαι ηρεμη και να ξαπλωνεις οσο μπορεις! Να μην κουραζεσαι, τουλαχιστον στο 1ο τριμηνο! 08/02/2010 γεννάς!:woohoo: Ευχομαι να εχεις μια ομαλη εγκυμοσυνη χωρις αναγουλες και προβληματα!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!!!!!

Ειλικρινά το mammy με βοήθησε αρκετά! Μου λύνατε καθημερινά διάφορες απορίες και έπαιρνα κουράγιο και θετική ενέργεια!!!!

Bell μου, ναι 08/02 περιμένω να γεννήσω με το καλό την ημέρα των γενεθλίων του άντρα μου!!! :)

Εύχομαι σε όσες περιμένετε νινάκια μια καλή εγκυμοσύνη και οι ήδη μανούλες να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!! :) Με το καλο να γινεις κι εσυ μανουλα!!!Ευχομαι ολοψυχα ολα να πηγαινουν καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη...καλη συνεχεια!!!Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!!!Φιλακια πολλα!!!

Δημοσίευση

Kaλημέρα ! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!! ΖΗΤΩ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.. Τέτοια να ακούμε... να έχεις μια υπέροψη εγκυμοσύνη!! Ο άντρας σου μήπως σου είπε ότι κλοτσάει κιόλας? :P:lol: μα τι χαζομπαμπάδες γίνονται! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
    • Κορίτσια τι κάνετε;;  Εγώ σήμερα 36+4 είχα γιατρό και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση, που μου έδωσε το οκ για φυσιολογικό τοκετό. Η μικρούλα μας πολύ καλά, 3 κιλά την βρήκε, κάναμε και καρδιοτοκογραφο και αυτό μια χαρά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν νομίζει να αργήσω και πολύ… θα δείξει 😊 Την ημέρα των Χριστουγέννων ή την επόμενη, θα πάω στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα και 30/12 έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό.  Περιμένω και τα δικά σας νέα! 
    • Υπομονή κορίτσι μου θα έρθουν καλύτερες μέρες γενικά δεν είναι στάνταρ τη μια μέρα θα είναι καλά την άλλη θα είναι πιο ζορικα τα πράγματα σε όλες τις ηλικίες παίρνανε τις φάσεις τους και μας συνήθως μόλις βραδιάζει αρχίζει τη γκρίνια και σφίγγεται και πονάει αλλά είναι και μέρες που όλη μέρα θέλει αγκαλιά και δεν μπορείς να την αφήσεις κάτω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...