Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαράκι σε ευχαριστώ πολύ. Εμένα είναι η τρίτη χοριακή. Εχω περίπου 8 μέρες΄κα΄θυστέρηση. Είναι καλά λες;;;;

Την προηγούμενη Δευτέρα είχα 43 και την Τετάρτη 66 και επειδή δεν διπλασιαστηκε είχα ανησυχήσει αλλά τώρα έχει ανέβει φυσιολογικά.

Καλή εγυμοσύνη να έχεις, όλα τέλεια να πάνε!!!

Δημοσίευση

μαρθα η χοριακη σου ειναι τελεια καθε 2 μερες διπλασιαζεται και λιγο παραπανω.......συγχαρητηρια......να εισαι παντα χαρουμενη σαν σημερα και η επομενη τεραστια χαρα οταν με το καλο θα γεννησεις!!!!!!!!!!:woohoo:

χαρηκα πολυ με την χαρα σου:)

Δημοσίευση

Μάρθα μου συγχαρητήρια!!! Μπράβο κοριτσάκι μου, τέλεια τα νέα σου!!! :woohoo:

Εύχομαι από δω και πέρα να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για όλα:!!!!

Να ρωτήσω ακόμα κάτι: Με πόση χοριακή η περίπου ποια εβδομάδα ακούσατε την καρδούλα του;;;

Εγω λογικά είμαι στην 6η εβδομάδα, την Πέμπτη λέτε να ακούσουμε τίποτα;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• αχχχ εμεις στο πρωτο μου ολο εκλαιγε το καημενουλι και δν κοιμοταν σχεδον καθολου. ειχαμε κωλικους, μετα επειδη δν μπορουσα να θησασδω καναμε αλλαγες σε φορμουλες, - μπορει και δεκα- γιατι εβγαλε αλεργιες, και ολο το βραδυ τπο βγαζαμε ξυπνιοι.  ηρεμουσε λιγακι στην αγκαλια και οτνα εβαζα λευκους ηχους απο μια συσκευουλα και λιιιιγο με το πανακι παρηγοριας , αλλα γενικα περιμεναμε να περασουν οι μερες. τωρα κοιμαται πι οευκολα αλλα μολις κανω να απομακρυνθω απο το χωρο, αρχιζουν οι γκρινιες.
    • Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...