Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

geia sou mertha mpu... h kopela pou sou eipe h crezh prin ego eimai... arxisa me xoriakh 20..... h mikrobiologos mou eixe pei h oti egine arga h sylipsi h yparxei egymosinh k kati den paei kala... exo k astato kuklo k mia palindromh ton genarh..h defterh xoriakh mmeta apo 4 meres htan 220 meta apo 2meres 445 k meta pali apo 2 meres 932...gia na mhn se kourazo h teleytaia edeikse 5118... o giatros mou eipe oti sthn arxh prepei kate defterh mera na yperdiplasiazetai k meta apla na anaibainei den einai apoluto o diplasiasmos apo ena shmeio k meta...thn deftera pou mas perase akousa kardoula k thn tetarth tha pao pali...ola einai pithana loipon..oso gia symptomata mia apo ta idia..mono ligo to sthtos k ligo dekata... elpizo na pane k gia tis 2 mas kala ola... tha perimeno nea sou..

Δημοσίευση

asterias έγραψε:

geia sou mertha mpu... h kopela pou sou eipe h crezh prin ego eimai... arxisa me xoriakh 20..... h mikrobiologos mou eixe pei h oti egine arga h sylipsi h yparxei egymosinh k kati den paei kala... exo k astato kuklo k mia palindromh ton genarh..h defterh xoriakh mmeta apo 4 meres htan 220 meta apo 2meres 445 k meta pali apo 2 meres 932...gia na mhn se kourazo h teleytaia edeikse 5118... o giatros mou eipe oti sthn arxh prepei kate defterh mera na yperdiplasiazetai k meta apla na anaibainei den einai apoluto o diplasiasmos apo ena shmeio k meta...thn deftera pou mas perase akousa kardoula k thn tetarth tha pao pali...ola einai pithana loipon..oso gia symptomata mia apo ta idia..mono ligo to sthtos k ligo dekata... elpizo na pane k gia tis 2 mas kala ola... tha perimeno nea sou..
Δημοσίευση

κοριτσι,μην ανησυχεις!!!!!

πανω απ'ολα να εχεις θετικη σκεψη!!!!

κι εγω ξεκινησα με μικρη χοριακη και με μικρη αυξηση στην αρχη....αλλα μετα η αυξηση ηταν ραγδαια!!!!:woohoo:

τωρα ειμαι στον τριτο μηνα και πολυ χαρουμενη!!!:laugh:

τοτε η μικροβιολογος μου ειχε πει να μην ελπιζω...αλλα εγω ειχα θετικο προαισθημα και ηξερα οτι η συλληψη ειχε γινει αργα!!!!ειχα επισης και λιγο αιματακι αλλα ολα πηγαν καλα!!!!!:woohoo:

ακομα εχω προβληματακια με μια κυστη αλλα το μονο που κανω ειναι θετικες σκεψεις!!!!!:laugh:

σου ευχομαι τα καλυτερα κι οπως ειπες κι εσυ οτι γινει θα ειναι για καλο!!!!!!

οτι χρειαστεις πες μου!!!!

φιλια!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Σασ ευχαριστώ κορίτσια! Εύχομαι και στις δυο καλύ εγκυμοσύνη και με ένα πόνο.. Όμως η δική μου χοριακή έδειξε ότι δεν διπλασιάζεται. Εχω μια ελπιδα μέσα μου αλλά δεν ξέρω.....

Πάντως μου δίνεται πολύ κουράγιο... όσο δεν φαντάζεστε.....

Δημοσίευση

εγω πηρα τα utrogestan και μαγνησιο.τωρα παιρνω μονο το filicine.

κανε υπομονη μεχρι τη δευτερα...ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα.κι εγω ειχα 52 και μετα 92. δεν διπλασιαστηκε στην αρχη...αλλα τοτε ειχα και το αιματακι...σημασια εχει να εισαι ηρεμη...θα βοηθησει πολυ το μωρακι σου...πιστεψε με!!!!

καλα αποτελεσματα!!!!!!:laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια με συγκινείτε πολύ όλες!!!!

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω....

Μου έχετε ανεβάσει το ηθικό και την αισιοδοξία!!!

Τζοαννα ηρθε η ώρα από ότι βλέπω...

Να πάνε όλα καλά εύχομαι!!!:)

Δημοσίευση

Κορίτσια σας χρωστάω πάαααααααααααααααααρα πολλα! Μου ανεβάσατε το ηθικό και πραγματικά άρχισα να σκέφτομαι θετικά από τη στιγμή που έγραψα στο φόρουμ.

Η χοριακή μου σήμερα ήταν 575!!!!!!!!!!

Είμαι τρισευτυχισμένη. Είμαι συγρατημένη βεβαι ακόμα αλλά σκέφτομαι πάντα θετικά!!! Σας ευχαριστώ πάαρα μα πάρα πολύυ!!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας χρωστάω πάαααααααααααααααααρα πολλα! Μου ανεβάσατε το ηθικό και πραγματικά άρχισα να σκέφτομαι θετικά από τη στιγμή που έγραψα στο φόρουμ.

Η χοριακή μου σήμερα ήταν 575!!!!!!!!!!

Είμαι τρισευτυχισμένη. Είμαι συγρατημένη βεβαι ακόμα αλλά σκέφτομαι πάντα θετικά!!! Σας ευχαριστώ πάαρα μα πάρα πολύυ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...