Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ μαιρη μου συγκινουμε παρα πολυ....σκεφτομαι ολα τα χρονια την γνωριμια,οσα περασαμε,το οτι εχει σταθει βραχος διπλα μου,δεν εχει λυγισει ποτε παροτι δεν ημουν και η καλυτερη μαζι του,οσα κι αν εχει περασει με μενα δεν εχει σταματησει να με κοιταει στα ματια λες και ειμαι η Θεα του....αστα μεγαλη συγκινηση...αφου λεω στον γαμο τον θρησκευτικο πως θα παω και γενικα πως θα τον κανω αφου θα κλαιω συνεχεια!!!χα χα χα!!!Μαλλον δεν θα βαφτω!!!Ευχομαι αγαπημενες και δεμενες οικογενειες....να ειστε καλα!!!

Δημοσίευση

Aristina έγραψε:

Αχ μαιρη μου συγκινουμε παρα πολυ....σκεφτομαι ολα τα χρονια την γνωριμια,οσα περασαμε,το οτι εχει σταθει βραχος διπλα μου,δεν εχει λυγισει ποτε παροτι δεν ημουν και η καλυτερη μαζι του,οσα κι αν εχει περασει με μενα δεν εχει σταματησει να με κοιταει στα ματια λες και ειμαι η Θεα του....αστα μεγαλη συγκινηση...αφου λεω στον γαμο τον θρησκευτικο πως θα παω και γενικα πως θα τον κανω αφου θα κλαιω συνεχεια!!!χα χα χα!!!Μαλλον δεν θα βαφτω!!!Ευχομαι αγαπημενες και δεμενες οικογενειες....να ειστε καλα!!!

Αριστινακι μου εισαι πολύ τυχερό κορίτσι, αλλά θα πρέπει να χει βρει και ο αντρας σου κατι αντιστοιχο...

Πάντα έτσι να στε και τόσο ερωτευμένοι ευχομαι με όλη την καρδιά μου...

Και γω συγκινούμαι με τέτοια ρε γμτ!!

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω γλυκουλα μου!!!Τα ιδια ευχομαι και σε σενα και τον αντρουλη σου!!!Υγεια και αγαπη ,παντα μαζι χερακι χερακι στην ζωη!!Ειναι να μην συγκινησε?Η αγαπη και ο ερωτας ειναι μεγαλη ευλογια στην ζωη ενος ανθρωπου....Κι οταν το φανταζεσαι και το ζεις τοσο παραμυθενια και ονειρεμενα ακομα πιο πολυ σε αγγιζει στην σκεψη...

Και το θεμα ειναι ποτε να μην ξεχναμε τι εχουμε,να το δειχνουμε και να το ζωντανευουμε καθε μερα!!!

Τα καλυτερα και τις ευχες μου σε ολους!!!

Δημοσίευση

kai ena akoma agaphmeno,se ayth thn tainia eidika sthn skhnh me ton mpampa pou milaei kai xairetaei thn korh tou plantazw,isws giati den eixa pote ton mpampa mou kai me sygkinei h tosh tryferothta kai agaph pros thn korh tou pou deixnei ekeinh th stigmh o Bruce Willis.kai na sas pw epeidh mporei na rwthsete pws oxi o mpampas mou zei aplws epelekse na mhn exei sxesh mazi mou.opote me vlepei omws mia fora ton xrono ta matia tou ta exei synexeia xamhla.pote den me koitaei kai nomizw oti ntrepetai pou den htan konta mou.htan epilogh tou omws.opws kai ston gamo mou enw phga proswpika sthn gynaika tou kai edwsa thn prosklhsh kai tosa xronia mou to epaize kalh mia sto toso pou thn evlepa,ematha meta oti den ton afhne na erthei ston gamo alla telika hrthe epeidh tou eipe h giagia mou oti tha htan ntroph.ti na leme twra....:(

Δημοσίευση

Για να δούμε εάν καταφέρω να στείλω κι εγώ το τραγουρι που αφιερώνω στον άνδρα μου (δεν έχω ηχεία..πιστέυω να ακούγεται σωστά..) :):)

http://www.youtube.com/watch?v=HR_zsQHwuts

Νέλλη, γλυκιά μου , σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! :kiss:

Είναι το τραγούδι που χορέψαμε στο γάμο μας :):)

Βασίλης Παπακωνσταντίνου....

Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε

μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε...

• 1 month later...
Δημοσίευση

Αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον άντρα της ζωής μου!!!

που από το πρώτο δευτερόλεπτο με έχει κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου...Σ'ΑΓΑΠΩ πολύ Βαγγέλη μου που αν σε χάσω ποτέ θα χαθώ και γώ μαζί σου...Σ'ΑΓΑΠΩ τόσο πολύ που ένα λεπτό μακριά σου φαίνεται αιώνας...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με νιώθεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με φροντίζεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί είσαι Ε Σ Υ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

http://www.youtube.com/watch?v=w-BlEpC

Δημοσίευση

menoula21 έγραψε:

Αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον άντρα της ζωής μου!!!

που από το πρώτο δευτερόλεπτο με έχει κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου...Σ'ΑΓΑΠΩ πολύ Βαγγέλη μου που αν σε χάσω ποτέ θα χαθώ και γώ μαζί σου...Σ'ΑΓΑΠΩ τόσο πολύ που ένα λεπτό μακριά σου φαίνεται αιώνας...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με νιώθεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί με φροντίζεις...Σ'ΑΓΑΠΩ γιατί είσαι Ε Σ Υ!!!:kiss: :kiss: :kiss:

http://www.youtube.com/watch?v=w-BlEpC1Lm4

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...