Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 188
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:cheer:mammycool έγραψε:

Παράθεση
καλησπέρα σε όλες και όλους!

εδώ και καιρό ήμουν επισκέπτρια στο φόρουμ και αποφάσισα να γίνω και 'γω μέλος της μεγάλης παρέας σας.

Σας χαιρετώ,θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Δημοσίευση

Παράθεση

εδώ και καιρό ήμουν επισκέπτρια στο φόρουμ και αποφάσισα να γίνω και 'γω μέλος της μεγάλης παρέας σας.

Δημοσίευση

Παράθεση

Δημοσίευση

Παράθεση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι δεν είναι εύκολο να τα τηρούμε όλα αυτά θέλουν κ χρόνο κ προσπάθεια. Εγώ προσπαθώ να τρώω καλύτερα και περισσότερο και αποφεύγω τα πολλά γλυκά που μου αρέσουν κιόλας τα έχω όμως μειώσει. Επίσης κάνω κάθε μέρα μιση ώρα πιλατες στο σπίτι κ όσο μπορώ περπάτημα.  Βιταμινες παίρνω πολυβιταμινες pregnacare conception και εγώ κ ο σύζυγος και εγώ παίρνω κ Ω3. Τώρα έκανα κάποιες εξετάσεις κ ανάλογα τα αποτελέσματα που θα έχω αν χρειαστεί μου πρότεινε κ βιταμίνη D συμπλήρωμα κ συνενζυμο Qo10 για τα ωαρια βοηθάει στην ποιότητα. Αχ ο οργανισμός πρέπει να είναι στα καλύτερα του για να μπορέσει να υπάρξει εγκυμοσυνη.. Αν δεν κάνεις κάθε μήνα ωορηξια λογικό να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να μείνεις ... Ακολούθησε τον γιατρό σου να προσπαθήσετε να βάλετε τον κύκλο σε σειρά. Και μακάρι να μην χρειαστεί να κάνετε άλλες εξετάσεις να σας προλάβει το θετικό τεστ.
    • Ακριβώς τα ίδια!! Προσπαθώ πολύ να ακολουθώ τις συμβουλές, ωστόσο χρειάζεται πολύ χρόνο όλο αυτό… Και οργάνωση/προγραμματισμο, χρόνο για τον εαυτό μας… Δεν είναι αυτονόητο ότι μπορούμε έτσι απλά να τα ρυθμίσουμε δυστυχώς. Κι αυτό είναι φυσιολογικό.  Πρέπει να πάρω 2-3 κιλά κι εγώ ίσα ίσα για να πάρω τα πάνω μου μου είπε.. Συμπληρώματα τι παίρνεις; Εγώ Ινοσιτόλη & Φυλλικό. Από εξετάσεις έχω κάνει αρκετές, σε μένα το πρόβλημα είναι η αυξημένη LH σε σχέση με την FSH και το ότι δε κάνω ωορρηξία.  Ο φίλος μου δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή εξέταση, θα προχωρήσουμε σε αυτό προς το καλοκαίρι εάν ως τότε δεν… Πράγματι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ σε αυτή την κυρία. Το ότι είναι τόσο αισιόδοξη και μιλάει ανοιχτά, δεν το παίζει γιατρός! Απλα εγώ θεώρησα ότι δεν έχει να προτείνει κάτι παραπάνω από τον γιατρό… Γι αυτό σκέφτηκα να μη δώσω άλλα 100€ για να ακούσω τα ίδια σχεδόν…  
    • @Σοφία21 πραγματικά σε καταλαβαίνω. Κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στον οργανισμό μας αυτή η κατάσταση…  Η ψυχική υγεία προέχει 🩷
    • Εμένα και ο γυναικολόγος γονιμοτητας μου έδωσε συμβουλές για διατροφή άσκηση εγώ πρέπει να παρω και κιλά. Και όχι ποτό όχι κάπνισμα. Και μου πρότεινε και συμπληρώματα.
    • Ναι αυτήν παρακολούθω και εγώ για αυτήν σου έγραψα.  Φαίνεται πολύ θετικός άνθρωπος και με γνώσεις και δεν το παίζει η ίδια γιατρός.  Ναι τέτοιες σύμβουλες δίνει και για διατροφή βιταμίνες.  Σε γιατρό γονιμότητας έχεις πάει; Από εξετάσεις τι έχετε κάνει;  Από την πλευρά του άντρα κάνατε σπερμοδιαγραμμα; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...