Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι Μoussitsa μου, την θυμαμαι την ιστορια σου!!!;)

πραγματικα θα εισαι σαν αδερφουλα των παιδιων σου και των παιδιων των παιδιων σου!!!:cheer:

αρκει να σου πω οτι εχω αδερφουλα, λιγο μεγαλυτερη απο σενα!!!:laugh:

ειστε μια ΥΠΕΡΟΧΗ και γλυκυτατη οικογενεια κι ευχομαι να μεγαλωνετε και να μεγαλωνετε διαρκως!!!:woohoo:

ειναι υπεροχο να υπαρχουν τοσο ομορφες και δεμενες οικογενειες, γιατι απο αυτες βγαινουν καλοι, ισορροπημενοι και "ομορφοι" ανθρωποι!!!;)

να ζησουν τα παιδακια σου και παλι!!!:cheer:

Δημοσίευση

Μουσσααααα Συγχαρητήριαααα πολλάαααα!!! Να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά!!!! με το καλό, η ώρα η καλή!!! Και τώρα που θα έχετε πολλά ταξίδια Κιλκίς έλα κ σ εμένα μια επίσκεψη που είμαι μοναχούλα μου ε;;; Τυχερή η κοπέλα με τέτοια πεθερά!!!

φιλάκιαααα πολλάαα

Δημοσίευση

Αααααααχχχχχχ ζηλεύω!!!!! Εντάξει κι η δικιά μου πεθερά καλή είναι δεν έχω παράπονο! Απλά είναι 74 χρόνων! Είναι λιγάκι μεγαλούτσικη για μένα που είμαι 27!! Δεν έχουμε πολλά κοινά και είναι λιγάκι της παλιάς σχολής!!

Πολύ χάρηκα με το γεγονός!! Με το καλό εύχομαι... ευλογημένα να είναι όλα σου τα παιδάκια κι εσείς να τους καμαρώνετε!! Η ώρα η καλή!!

Δημοσίευση

Απίστευτο!:cheer: Τέτοια γιαγιά ονειρεύεται κάθε εγγόνι και τέτοια πεθερά κάθε νύφη!

Πολύ συγκινητική η ιστορία σου και η οικογένειά σου:)

Όμορφοι άνθρωποι και νέοι, γεμάτοι αγάπη!

Ζωή σαν παραμύθι...Μόνο χαρές εύχομαι και γέλια μωρουδιακά..!!!

Δημοσίευση

Μπράβο Αγγεική μας τρέλανες πάλι !!! :laugh: Απίστευτα τα νέα σου! Και συ πιο απίστευτη απ' όλους. Είσαι πολύ μπροστά και μπράβο σου που υποστηρίζεις την απόφαση των παιδιών. Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να στεριώσουν τα παιδιά, να είναι ευτυχισμένα και να σε κάνουν σύντομα γιαγιά!!!!!:P

Δημοσίευση

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά πρωί πρωί!!!

Συγχαρητήρια, εύχομαι με το καλό να γίνει κ ο γάμος τους όποτε το θέλουν και φυσικά να γίνεις και γιαγιά!

Είναι πολύ τυχερή η νύφη σου, συμφωνώ με την lena, οτι είσαι πολύ μπροστά! :laugh:

Δημοσίευση

μπραβο μπραβο αντε με το καλο και γιαγια!!!!!!!!!!!!!

θα εισαι εσυ μια πεθερα αστερι!!!! mammylandou-πεθερα μαλλον:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: να ζησουν τα παιδια να ειναι παντα αγαπημενα και ευτυχισμενα

Δημοσίευση

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!

Εύχομαι τα παιδιά να στεριώσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα!!!

Είναι σπάνιο φαινόμενο πεθερά να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη νύφη της!!

Μπράβο σου! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλημερα κουκλες μου :) .Χιλια χιλια ευχαριστω σε ολες.Ειναι πολυ σημαντικες για μενα οι ευχες σας πραγματικα.Ευχομε και εγω σε ολες σας μια μια ξεχωριστα να εχει παντα ευτηχια στην ζωη της και πολυ πολυ αγαπη.:):)

Δημοσίευση

Τα συγχαρητήριά μου!!!:) Μπράβο στα παιδιά!:) Να τους πάνε όλα όμορφα στη ζωή τους!Κάθε ευτυχία!!:) Και σε σένα ευτυχή μανούλα αλλά και πεθερούλα (ίσως σύντομα και γιαγια;;;; :woohoo: ) να τους χαίρεσαι!!! Βεβαια να πω και κάτι που είναι απλώς η γνώμη μου και δεν έχω κανένα σκοπό και λόγο να χαλάσω τη χαρά σας!Μήπως είναι λιγάκι νωρίς βρε Μουσα μου; Είναι μόλις 21..ασχολείται με κάτι, πήγε φαντάρος; Δοκιμάστηκε η σχέση τους; Θέλω να πω..πόσα χρόνια τα έχουν γιατί κακά τα ψέματα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι αν δεν περάσουν τα χρόνια και δε νιώθεις απολυτς σίγουρος, πόσο μάλλον σε αυτή την ηλικία που όλα ακόμα είναι ρευστά. Δηλαδή μπορεί ο γιος σου ή η κοπέλα μια μέρα να σκεφτούν ότι θέλουν να ζήσουν λίγο ακόμη τη ζωή τους σαν νέοι..δηλαδή να βγαίνουν να γνωρίζουν νέα πρόσωπα..το λέω εγώ που παντρεύτηκα στα 24 και καμια φορά ΄΄οταν βλέπω τους συνομίληκους μου να κάνουν πράγματα που εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω..σκέφτομαι πως βιάστκα..ποσο μάλλονο γιος σου και οι κοπέλα που είναι μικρότεροι από μενα..Για να γίνω πιο κατανοητή ήθελα να παντρευτώ από τα 20 μου έτσι;; Και παραλίγο να μου συμβεί..και σήμερα με 2 παιδιά(το ένα στο φούρνο ψήνεται :P ) σκέφτομαι πως μπορούσαν όλα αυτά να περιμένουν λίγο ακόμη...αν και δεν παυω να αισθάνομαι ευτυχισμένη..τα λέω όλα αυτά γιατί δεν πιστεύω ότι είναι ακόμη ώριμοι και οι δυό τους για κάτι τέτοιο..ίσως αν τους πρότεινες εσύ να συγκατοικήσουν κάποια χρονάκα , να μην βιαστούν και να δουν πως τα πάνε σαν ζευγάρι, να γνωρίσουν περισσότερο ο ένας τον άλλο και ο γάμος να έρθει σαν φυσικό επακόλουθο της όλης αυτής διαδικασίας. Δε θέλω με τίποτα να σου χαλάσω την όλη σου χαρά, πίστεψέ με΄!Αλλά και ο δικός μου γιος να ήταν τα ίδια θα του έλεγα.Θα ήμουν πιο προσγειωμένη αλλά και θα ακολουθούσα την επιθυμία του παιδιού μου να κάνει τη σχέση του πιο επίσημη. Απλώς όλα θα γίνονταν αργαααα...αργα.... Ευχομαι όπως και να έχει,μέσα από την καρδιά μου οποιες και να είναι τελικά οι επιλογές σας όλα να σας πάνε πρίμα!! ;) :woohoo: Ότι επιθυμούν τα παιδιά να το αποκτήσουν!:kiss:

Δημοσίευση

με το καλο καλη μου να ξεκινησουν την κοινη ζωη τουσ και εσεισ να στε το στηριγμα τουσ........τα νεα παιδια θελουν στηριξη και πρεπει και μη........εχω λογοθοδηκα με τον αντρα μου στουσ 3 μηνεσ σχεση.....το νοιωθεισ απο την αρχη αν προχωραει η σχεση η οχι......

οτι καλυτερο σου ευχομαι:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Evhdal μου θα διαφωνήσω σε αυτό που λες. Ευχομαι όλα να πάνε τέλεια και το ελπίζω, απλώς επειδη δεν είμαστε ολοι οι άνθρωποι ίδιοι και καμιά φορά παρασυρόμαστε από γεγονότα και καταστάσεις, καλό είναι τα πράγματα να προχωράνε σιγά σιγά. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος βιασύνης΄..θεωρώ πως είναι ένα σημαντικό βήμα αυτό που κάνανε και απαραίτητο. Ας αφήσουν λοιπόν στο κάθε βήμα που κάνουν τον απαραίτητο χρόνο πριν προχωρήσουν παρακάτω. Άλλωστε ο αρραβώνας ή αλλιώς λόγος αυτό το σκοπό έχει..να μείνει το ζευγαρι μαζί , να γνριστούν , να έχουν κάποιες επιπλέον ελευθερίες (που πλέον τις έχουν όλα τα ζευγαράκια σχεδόν λογοδοσμένα και μη) και ζήσουν μαζί και όταν δουν ότι ήταν όντως αυτό που ήθελαν να προχωρήσουν στο γάμο και σιγά σγιά και στο παιδάκι. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια σημαντικότατη απόφαση και η οποία δεν παίρνεται μέσα σε ένα βράδυ και σε ένα ζευγάρι το οποίο δεν έχει ζήσει μαζί να δουν πως τα πάνε.

ΜΟυσα μου , θέλω να δεις τα όσα λέω τέλείως φιλικά και συμβουλευτικά , αν θες σκέψου το και λίγο ..απο κει και πέρα ότι και να πω εγώ περισσεύει στις δικές σας αποφάσεις!

Δημοσίευση

Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου moussa μου.. με το καλό όλα.. από την στιγμή που το θέλουν δεν τίθεται κανένα άλλο θέμα.. και με τέτοια μανούλα-πεθερά σαν και εσένα... ποιος την χάρη τους.. φιλάκια.

Δημοσίευση

τι μου λες τωρα μουσσα μου θα γινεις ΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?τι ωραια πραγματα συγχαρητηρια....ποσο ειναι ο γιος σου ειπαμε?μκαρι τα παιδια να ειναι παντα ευτυχισμενα..το ατιμουτσικο εκανε τη δουλεια του.αμα μου πεις οτι θα γινεις και γιαγια τοσο νεα θα τρελλαθω.φανταζεσαι θεια και ανηψια ιδια ηλικια ετσι δεν θα παει?με το καλο σας ευχομαι τα καλυτερα..η μικρη σας εφερε τυχη..μπραβο μπραβο

Δημοσίευση

Φανουλα μου καταλαβαινω απολυτα πως το λες :) .Κοιτα τα παιδια ειπαν να το επισημοποιησουν με ενα λογοδοσημο στην αρχη για να μπορουν να μεινουν και μαζι.Ο γιος μου εχει αλλο 1 χρονο σπουδων και απο σεπτεμβριο 8α πιασει δουλεια.Η κοπελα ειναι χρυσο ατομο και με πολυ καλη καρδια.Δεν ειναι χρονια μαζι μονο 6 μηνες αλλα πως να σου πω εχουν αυτη την σπιθα στα ματια.Αυτην την σπιθα την ειχαμε και εμεις με τον αντρα μου και κοιτα που ειμαστε 21 χρονια μαζι.Φυσικα ολες οι στιγμες δεν ειναι ιδιες υπαρχουν και οι ασχημες στιγμες αλλα τις ξεπερασαμε ανωδυνα σχεδον.Για τον στρατο τωρα με την μικρη 8α παει 6 μηνες φανταρος αφου τελιωσει τις σπουδες του.Για γαμο οποτε το αποφασισουν αυτοι.Παντως εμεις θα ειμαστε εκει για να τους στηριξουμε σε οτι θελουν (οικονομικο,ηθικο,κλπ).Φυσικα πυστεψεμε δεν ειναι ευκολο να φυγει απο το σπιτη το παιδι,εχω μαγαλωσει μαζι τους αλλα οσο και αν με ποναει πρεπει να θυμηθω οτι τα μεγαλωσα με την σκεψη οτι δεν ειναι κτηματα μου τα παιδια και φυσικα εκανα τα παντα για να τους "στρωσω" τα καλυτερα υλικα στον αεροδιαδρομο της ζωης για να ανοιξουν τα φτερα τους και να πεταξουν.Το μονο που εχω να κανω ειναι να καμαρωνω για το "πεταγμα τους".Να σου πω επισης οτι αν και παντρευτηκα 15 χρονο ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μετανιωσα για αυτη μου την αποφαση.Αγαπουσα πολυ τον αντρα μου και αν με ρωτησεις ξανα και τωρα μετα απο 21 χρονια θα σου πω οτι το ιδιο ακριβως μην σου πω και παραπανω τον αγαπαω και τωρα.Ατομα που μας εχουν δει μπορουν να σου το πουν οτι αυτο ειναι και απο τις 2 μεριες.Καταλαβαινω ομως απολυτα οτι ολα στην ζωη μας ειναι ρισκο και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.Θελω ομως να ρισκαρουν μονα τους και να κερδισουν την ευτηχια τους.Εμεις σαν γονεις πρεπει και θελουμε να ειμαστε εκει σε καθε στιγμη τους.Αληθεια δεν σε παρεξηγησα φανουλα μου το ξερω οτι το λες με αγαπη και σε ευχαριστω γιαυτο :) .

Δημοσίευση

tirogaridaki μου εχουν δει πολλα τα ματια μου ατομα με σχεση 10 χρονων να αποφασιζουν να παντρευτουν και μολισ βαλουν την κουλουρα να χωριζουν.....με τον αντρα μου ειμαστε 8 μαζι και με μια μπεμπα 1 χρονου.......

με το καλο το νινι σου αν και εγω δυσκολα θα πω σε δευτερο:woohoo:

Δημοσίευση

Τις θερμότερες ευχές και από εμένα!

Συγκινήθηκα πολύ με τα παιδιά σου και λέω παιδιά σου , γιατί όταν μια νύφη μπαίνει σε ένα σπίτι πρέπει να γίνεται κόρη και να αγκαλιάζεται από όλους , όπως με την περίπτωσή σας.

Είναι λίγο μικρούτσικα , αλλά και πολύ αποφασισμένα και νομίζω αυτό μετράει.

Αφού υπάρχει αγάπη και τόση στήριξη και βοήθεια από τα σπίτια τίποτα δεν πρέπει να τα αταματήσει.

Ευχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα οικογένεια , μόνο χαρές και αρμονία στο σπίτι τους και σε εσένα , να συνεχίσεις να δείχνεις την αγάπη σου προς όλους και να απολαύσεις το μικρό σου κοριτσάκι πολύ πολύ

Δημοσίευση

Μουσσα μου να σου ζησουν ολα τα παιδια!!!φραουλιτσα κ ζευγαρακι!!

να σαι γερη κ να τα καμαρωνεις !!

κ γω αρραβωνιαστηκα στα 18 γιατι ο αντρουλης μου θα εφευγε μακρια οποτε ηθελα να τον ακολουθησω..Παρατησα πολλα πισω μου αλλα ΑΞΙΖΕ !!!απλα εκανα το γιο μου στα 25 μου..Τωρα περιμενω τον δευτερο στα 39 μου...

δεν μπορεις να φανταστεις με τη ανυπομονησια περιμενω να μου φερει ο μεγαλος την πρωτη του κοπελα!!!!Αν τον αγαπαει μιλαμε θα λιωσω!!!παντα ηθελα ενα κοριτσακι!!!Εστω και παιδικος ερωτας που θαναι στα 14 εγω θελω ναμαι φιλη τους κ να τους στηριζω:)

ευχομαι να πανε ολααα καλα κι ο ερωτας των παιδιων ναναι αληθινος οπως κ ο δικος σας!!!Μονο ετσι κραταει το ονειρο...γιατι ειναι δυσκολοι καιροι κ θελει δυο να κρατανε αναμμενη τη φωτια...χωρις να αφηνειο ενας το χερι του αλλου.............

να σου ζησουν καλη μου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...