Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 28..:unsure: !!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ BABY ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ:P

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δήμητρα να σε καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου στην παρέα μας και να σου ευχηθώ αληθινή

GOOD LUCK :P

στις προσπάθειές σου!!!

Είμαι η Ιφιγένεια, στα 30, μαμά ενός κοριτσιού 9 μηνών, της Μαριώς μου!

Δημοσίευση

Καλώ ήρθες κι από μένα Δήμητρα στο mammy!! Εύχομαι να σου φέρει και εσένα γούρι όπως και σε πολλά κορίτσια εδώ! Κι εγώ όταν ανακάλυψα το site ήμουν έγκυος και δεν το είχα μάθει ακόμα! Περιμένω το αγοαράκι μου να γεννηθεί έως τις 6 Αυγούστου!! Σου εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις την δική σου εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι η Έλενα ή dallia για να μην μπερδεύεσαι .. Θα χαρώ να τα λέμε! Και επίσης θα χαρώ να βοηθήσω αν μπορώ κάπου!!

Δημοσίευση

GOOD LUCK έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 28..:unsure: !!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ BABY ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ:P

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!:kiss: :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!

ΚΑΛΩς ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΣ!

ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ 2 ΜΗΝΩΝ!

ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ;)

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Δήμητρα.. Είμαι η Αναστασια 27 χρονων και εγω στην προσπαθεια για νινακι.. και καινούργια στην παρέα του μάμμυ. εύχομαι να είναι τυχέρο το μάμμυ όπως λένε και οι παλιότερες..φιλάκια θα τα λεμε

Δημοσίευση

GOOD LUCK ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! & ΕΓΩ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ..ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ... ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΦΤΟΜΑΙ & ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ & ΟΙ 2(ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ & Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ) ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ... Α, ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ & ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ & ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ & ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! ΧΙΧΙΧΙ! ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ.. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ .. ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ¨η KALYPSO!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ)ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..;) ΟΣΕΣ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ..:silly: ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ:lol: !!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: !!!

Δημοσίευση

Δημητρα καλως ηρθες στο mammy,

Eιμαι η Ολια και πριν απο λιγες μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος

Ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα και απο σενα γιατι το mammy ειναι πολυ γουρλιδικο...:lol:

:):cheer:

Δημοσίευση

γεια σου Δημητρα και καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!

ειμαι και εγω σχετικα νεο μελος με λενε αναστασια και ειμαι 27,5 δεν εχω παιδακι ακομα στην προσπαθεια ειμαι!:cheer:

ελπιζω να τα λεμε συχνα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :) ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ 23 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ:P ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ... ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΗΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ... :lol: ΦΙΛΑΚΙΑ..:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...