Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσιαααααααα!Εχετε 12 ολοκληρες ωρες για να ετοιμαστειτε και να ερθετε στο ραντεβου!!!! :laugh: :P Ελπιζω να αρκουν!!!

Μην ξεχνατε! Αυριο στις 11.30 στο Ολυμπιον!

Βρεξει χιονισει...Εγω θα παω!!! :)

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Ακριβωωωωωως!Ανυπομονω!

ΥΓ...Ξεχασα να σας πω...Η Μουσσα δε θα ερθει.... :( Αρρωστησε λιγακι η φραουλιτσα της....

Νομιζω ομως πως ολες θα πιουμε το καφεδακι μας στην υγεια τους! :);)

why?moussa?why?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P a re filenada k ithela na se gnoriso apo konta...tin epomeni fora...perastika stin fraoulompou sou

Δημοσίευση

καλε!!!!!! παλι τελευταια στιγμη το μαθαινω!!ειχα μερες να μπω και μπαινω και βλεπω αυτο!:ohmy: λοιπον η ωρα ειναι παρα τεταρτο...:unsure: εε...ναι!!!:P προλαβαινω! κατι να φορεσω και ερχομαιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου εγω δεν θα ερθω .

Χτες το βραδυ εκανα εμετους και σημερα το στομαχι μου ειναι χαλια.

Να περασει αυτο το τριμηνο να συνελθω λιγο..

Καλα να περασετε και περιμενουμε νεα σας και φωτογραφιες ..

Φιλακια πολλα σε ολες :cheer::kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

koritsia itan uperoxa,xarika para polu pou sas eida oles kai gnorisa kai alles kopeles!!!glauki na xairesai ta paidakia sou ,einai glukutata,opos sou eipa eisai iroida me 4 paidia,gluka opos panta to magdoulini mia koukla ftou ftou,supermama kouklos o guios me matares (pithanos gampros xaxa),veni kai o dikos sou allos enas kouklos me uperoxo malli (kai allos pithanos gampros),thouli mou emeis ta leme kai pio suxna o magoulithros uperoxos ftustos esu!!!!kai mporei na ton klepsoume kai afton apo gampro tis lovie,lovie mia koukla foveri i kori sou ,annio mou xarika pou ta eipame apo konta kai unique xarika pou se gnorisa,ox kollise to mualo mou i alli i kopela pou itan 6 minon egguos?kale pos se lene kollisa tora ...i psili koukla pou den exei parei grammario kai molis gennisei tha einai ena montelo....nai esena leo eisai mia koukla.....opoia ksexnao ksexasa sas eipa i mnimi mou den einai kali apo tote pou gennisa exo kapsei flantza....mia akoma ksexasa me to magazi me ta paidika popo xalia to mualo mou,xarika polu pou ta eipame!!!ante kai stin epomeni sunantisi!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,έχω δοκιμάσει ψευδοθηλες αλλά δεν ήθελε καθόλου. Με το που έπιανε το έβγαζε.  Σήμερα έπιασε το ένα στήθος και ήπιε καλά νομίζω γιατί έριξε αρκετά ρεψιματα μετά,επίσης πήγα μέχρι τα jumbo να πάρω πανάκια για γουλιες γιατί δεν με φτάνουν με τόσες που χαλάω κάθε μέρα και έμεινε στο αμάξι με τον μπαμπά η μικρή και έκλαιγε γιατί πεινουσε, την έβαλα στήθος μέσα στο αμάξι και έπινε αρκετή ώρα.  Μάλλον θα την πηγαίνω στο αμάξι να την ταΐζω 🤣. Θα συνεχισω να βγαζω με θηλαστρο και να βαζω και στηθος καινθα ακολουθω τους ρυθμους της. Χθες την ζυγισα και απο την Δευτερα πουβηταν 3100 χθες ηταν 3250. Κορίτσια μίλησα με την μαία μου γιατί έχω αρκετό αίμα και πόνους περιοδου καινεπισης σε ένα σημείο η τομη μου εχει κανει κάτι σαν μπαλάκι εσωτερικα και τρόμαξα. Μου είπε πως δεν είναι κάτι το μπαλάκι και θα μιλήσει καιν η ίδια με τον γιατρό. Για το αίμα μου είπε φυσιολογικό γιατί κουράστηκα κιόλας χθες και να χαλαρώσω ρυθμούς γιατί ούτε 20 ημερών δεν είμαι ακόμα. 
    • Δοκίμασα και δεν τις θέλει καθόλου. Σήμερα έπιασε πάλι το ένα και ήπιε 2 φορές ικανοποιητικα, τι να πω θα με τρελάνει αυτό το παιδί. 
    • Ωραία κορίτσι μου λογικά δεν είναι τίποτα το αίμα!  Ποπό κάθε βδομάδα και κάτι διαφορετικό ε; Λογικο να ενοχλεί η μέση.  Εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο δύο μέρες τώρα, πέρασαν οι ναυτίες με έπιασε αυτό. Ελπίζω να περάσει δεν αντέχεται. 
    • Γεια σας κορίτσια! Εγώ πήγα χθες για 2ο υπέρηχο 😊 Όλο μια χαρά 😊 Έχω ένα φραουλακι. 8+4 με έβγαλε ο υπέρηχος. Μου είπε θέλει να με δει πάλι πριν την αυχενική. Οπότε έχω υπέρηχο σε 3 εβδομάδες. @Iris9 δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα!!! Και νόμιζα ότι τώρα που έχω ένα παιδί θα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, αλλά όχι... Έχω την ίδια αγωνία και το ίδιο αίσθημα "θέλω να σπρώξω τον χρόνο" που είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 😕
    • Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!  Δεν ξέρω πόσο είναι το ποσοστό επικινδυνότητας στα δίδυμα αλλά στη μονή κύηση είναι πολύ χαμηλό και έχω γνωστές που κάνανε και όλα πήγαν καλά. Πολύ γρήγορη και ανώδυνη είναι η εξέταση. Στα δίδυμα όμως φαντάζομαι ανεβαίνει η δυσκολία. Παρόλα αυτά πρέπει να ακολουθήσεις τον γιατρό σου ή πάρε και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό αν είναι.  Έπειτα το πρόβλημα είναι το εξής: Αν δείξει πρόβλημα στο ένα από τα 2 τι γίνεται; Μπορούν να αφαιρέσουν το ένα; Δεν ξέρω μεγάλο δίλημμα... Επίσης τα ωάρια σου έχουν κάτι; Ή λόγο ηλικίας το λέει;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...