Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αμάν αυτά τα νοσοκομεία! Απογοητεύτηκα.


Recommended Posts

Κορίτσια είχα μια ύστατη ελπίδα σήμερα μήπως και κάνουν επισκληρίδιο στο νοσοκομείο αλλά απογοητεύτηκα. Μίλησα και με γνωστή μου αναισθησιολόγο εκτός του γιατρού μου αλλά κι αυτή μου είπε τα ίδια. Οι αναισθησιολόγοι είναι λίγοι στο νοσοκομείο της άρτας και δεν προλαβαίνουν να μπούνε στην κλινική. Δυστυχώς είναι πολυτέλεια μου είπε η επισκληρίδιος για το νοσοκομείο της Άρτας. Και το πιστεύετε οτι στην πόλη μας είναι η ασφαλέστερη επιλογή?! Δεν υπάρχει κλινική εμπιστοσύνης. Έτσι είχα επιλέξει το νοσοκομείο Άρτας για να αποφύγω το πήγαινε-έλα στα Γιάννενα που είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Διαβάζω εντωμεταξύ ΄πόσο ανακουφιστήκατε όσες κάνατε επισκληρίδιο στο φυσιολογικό τοκετό και τα'χω παίξει απο το φόβο μου. Τί θα κάνω ρε κορίτσια? Πλησιάζουν οι μέρες και φοβάμαι πάρα πολύ. Πείτε μου θα αντέξω χωρίς επισκληρίδιο? Με όσα μου συνέβησαν τελευταία δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις. Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mou mhn anxonese toso tha antekseis ....toses manoules xiliades xronia anteksan kai akoma kai shmera poles epilegoun na mhn paroun tipota .

to oti protimame kapoies thn episkliridio den paei na pei oti den antexonte oi ponoi ,einai ston anthropo kai sthn eukolia .mas katabalei auto oti exoume thn eukolh lish dipla mas kai endidoume ston pirasmo .

ola kala tha pane mhn anhsixeis .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΩΡΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ:laugh: ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΕΓΩ:blush:

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ....:laugh: :silly:

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου ελπίζω να μου φύγει το άγχος! Όλο αυτό σκέφτομαι και η πίεσή μου φτάνει συνέχεια στο 14! Ελπίζω να γεννήσω γρήγορα και να αντέξω.Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Φιλιά Πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά στα νοσοκομεία είναι πολυτέλεια κάτι που πιστεύω θα έπρεπε να είναι προτεινόμενη λύση.ΕΛΕΟΣ πια στο 2009 βρισκόμαστε και θέλουμε να λέμε ότι είμαστε στην Ευρώπη..

Αnyway κούκλα μου μην μου αγχώνεσαι και πάθει κάτι και το νινάκι σου.Τόσα χρόνια τόσα εκατομμύρια γυναίκες που γέννησαν φυσιολογικά έπαθαν κάτι?Κ γω με καισαρική που γέννησα πέρα από την επισκληρίδιο ένεση την ώρα της επέμβασης μετά από παυσιπονο τίποτα!Μόνο ενεσεις ενδομυικά εννοώ...Α και μία άλλη πρόταση¨- μήπως αν προτείνεις εσύ σε κάποιον αναισθησιολόγο επί πληρωμή βέβαια και παράνομα?Ποτέ δεν ξέρεις...

Οπως και να έχει εσύ μην αγχώνεσαι:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δωρακι θα σου πω οτι η επισκληριδιος ανακαλυφτηκε τα τελευταια 17 χρονια και την τελευται δεκαετια γινετε πιο συχνη η χρηση της που σημαινει οτι πριν τοσες γυναικες γεννησαν χωρις .Εμενα αυτο που θα με προβληματιζε θα ηταν το γεγονος οτι δεν ειναι οργανωμενοι μηπως θα επρεπε να σκεφτεις το ενδεχομενο να γεννησεις Αθηνα; Για σκεψου το λιγο σημασια εχει η ασφαλεια σου και του μωρου και κατα δευτερο η επισκληριδιος αν τα πραγματα ειναικαλα τοτε ολα ειναι οκει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωρακι μου γλυκο, μην αγχωνεσαι κοπελα μου χωρις λογο!!

κι εγω γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο!! απο επιλογη (δικη μου, αλλα και του γιατρου μου, ο οποιος προτιμα τον φυσιολογικοτερο δυνατο τοκετο!);)

και οπως βλεπεις... επεζησα!!!:P;)

μην αγχωνεσαι κοριτσι μου γι αυτο και παθεις και τιποτα!!! τοσες και τοσες γυναικες το εκαναν!!!;) αλλωστε, μπορει και μονη σου να το επελεγες, μπορει και να γεννησεις τοσο γρηγορα που να μην προλαβαινες!!! (μακαρι κοπελα μου, αυτο θα ηταν το καλυτερο, στο ευχομαι ολοψυχα!!)

τωρα βεβαια, αυτο που λεει η Βανια για την ασφαλεια του νοσοκομειου ειναι σοβαρο, αλλα φανταζομαι οτι εχεις διασταυρωσει οτι δεν συντρεχει λογος να αλλαξεις κλινικη!!:)

η ωρα η καλη, με το καλο!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο. Προσωπικά δεν κατάλαβα και πολύ τους πόνους. Θα έλεγα ότι γέννησα σχεδόν ανώδυνα. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα... τα ξενύχτια και η έννοια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δωράκι πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι απο την φύση τους προετοιμασμένες για την διαδικασία του τοκετού, και ανθεκτικές σε τέτοιου είδους πόνους. Εγώ είχα "εμπεδώσει" ότι δεν ήμουν λιγότερο ικανή από όσες είχαν γεννήσει φυσιολογικά και ότι τέλος πάντων μερικές ώρες από ολόκληρη την ζωή μου δεν θα μπορούσα να τις αφιερώσω στο μεγαλύτερο θαύμα με το να αντέξω μερικούς πόνους?? Εγώ γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο και αν με ρωτούσαν αν το δεύτερο παιδί θα το ξανάκα χωρίς επισκλιρίδιο θα λεγα οπωσδήποτε ναι. Φυσικά ήμουν από τις τυχερές που η όλος ο τοκετός κράτησε δυο ώρες. Ισως να βοήθησε πολύ και το περπάτημα που έκανα τις τελευταίες μέρες. Μιλάμε για χιλιόμετρα!!!! Ρώτα λοιπόν τον γιατρό σου κατά πόσο κάνει ή μπορεί να σε βοηθήσει, και περπάτα όσο μπορείς, κάνε πολλάαααα δρομολόγια, θα με θυμηθείς!!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...