Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα κορίτσια!! Κ εμείς πολλά σάλια και μεγάλη μανία για τα χέρια στο στόμα... πήρα με τη σειρά όλες τις πιπίλες αλλά δεν βλέπω να παίρνει καμία!
Πως τα πάτε γενικότερα?
@eva96 @Sofi1987 εύχομαι να έχετε γρήγορα θετικά νέα κορίτσια!
Κι εγώ το πρώτο έκανα 6 μήνες να το πιάσω, το 2ο μια βιοχημική στους 3 μήνες και τώρα αυτό.
Να είστε τυχερές να πιάσετε γρήγορα 😊 Και πολλές επαφές ε! Μην το ξεχνάμε!
Ευχομαι να ειναι αυτη η πρωτη προσπάθεια και η τυχερη!!
Κι εγω εχω ενα παιδακι που ηρθε ευκολα και μετα μια βιοχημικη και μια παλινδρομη στις 10 εβδομαδες. Και για εμας ειναι η πρωτη προσπαθεια μετα την αποξεση, θα δουμε πως θα παει, δεν περιμενουμε και πολλα
Το ξέρω ψίχουλα ήταν. Τώρα δεν παίρνω ούτε αυτά πλέον καθώς έληξε η σύμβαση μου και μπήκα ταμειο ανεργιας το οποίο εγκρίθηκε χθες και περιμένω να δω πότε θα πληρωθώ. Αλλά να σου πω δεν το ρίσκαρα να συνεχίσω την δουλειά με το αίμα που είχα. Ζοριστηκαμε λίγο οικονομικά και ακόμα δηλαδή μέχρι να μπούμε σε μια σειρά γιατί έχουμε και τα έξοδα για την γεννα αλλά τα καταφέρνουμε.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.