Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τα καταφέραμε κορίτσια!!

Είμαι μια εγκυούλα κι εγώ!

Είμαι 6 εβδομάδων και 2 ημερών..είδαμε και την καρδούλα του να χτυπά κι ο γιατρός μου είπε οτι φαίνεται αυτή τη φορά να είναι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!:)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ;

Δημοσίευση

τσικιτακιιιιι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) καλα δεν το πιστευωωωωωω ποσα μαζεμενα ευχαριστα γεγονοτα εχουμε στο μαμυ????????????????? :) ειναι πολλα τα κοριτσια μας που τα καταφεραν η μια πανω στην αλλη!!!!!!!!!! να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη,ολα να πανε καλα ευχομαι!!!!!!! καλα ε?πολυ γουρλιδικο τομαμυ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!

Εύχομαι σύντομα όλα τα κορίτσια που το επιθυμούν να γίνουν μανούλες!!!

xenianek τον Οκτώβριο είχα μια παλίνδρομη στο τέλος της 6ης εβδομάδας γι αυτό και είπα οτι ελπίζω όλα να πάνε καλά τωρά!!!:)

Να σας ρωτήσω όμως κάτι με την ευκαιρία...μπορεί κάποια που ξέρει να μου πεί ποιές εβδομάδες είναι ο 1ος, 2ος, 3ος κλπ μήνας γιατί στο ίντερνετ που έψαξα βρήκα εκατό διαφορετικές εκδοχές!!

Θα με βοηθούσατε πολύ!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου με το καλό να έρθει το αγγελάκι σου. Όσο για την απορία που έχεις την έχω και εγώ μια και εγώ είμαι εγκυούλα για πρώτη φορά!!!! Ας μας πουν λοιπόν οι παλιότερες γιατί μετράω μια μια τις εβδομάδες μέχρι να φθάσω στην 12 και να μη φοβάμαι τόσο πολύ πια. Εμένα η γιατρός μου πάντως μου τις μέτρησε από τη τελευταία μου περίδο. Άλλοι λένε πως πρέπει να προσθέσεις 10 ημέρες στη τελευταία σου περίοδο και τότε αλλάζεις μήνα. Δε ξέρω!!!!!

Να τα λέμε που και που, να βοηθάμε η μια την άλλη.

Με το καλό αγαπούλα!!!!!

Φιλιά

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

κορίτσι μου πολλά συγχαρητήρια!!!!!μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά και σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου!!!!να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...