Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Ή ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙ ΖΩΗ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΒΟΜΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΙΩΘΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΣΑΤΕ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΑΤΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΣΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΕΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Ελενάκι22.

Εγώ γέννησα πριν ένα χρόνο στο Γέννεσης και οφείλω να παραδεχτώ ότι με περιποιήθηκαν πάρα πολύ καλά!Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τα δωμάτια, αυτά που σου παρέχουν και από τις νοσηλεύτριες.Ήμουνα όμως και τυχερή γιατί την περίοδο που γέννησα δεν είχε πολύ κόσμο.Να φανταστείς σε όλο το 2ο όροφο είμασταν 2 κοπέλες και είχαμε και τις 2 νοσοκόμες αποκλειστικά δικές μας!Την εβδομάδα μετά από μένα όμως γινόταν χαμός!Πάντως σε οποιαδήποτε ιδιωτική κλινική πας θα είσαι καλά γιατί πληρώνεις!Εμένα με βόλευε το Γέννεσης γαιτί μένω Τούμπα οπότε σε 10 λεπτά είμασταν εκεί και έχει και πάρκινγκ.Ένας λόγος που δεν πήγα στη Γενική Κλινική ήταν και το παρκινγκ.Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.Πάντως όλες οι κλινικές προσφέρουν τα ίδια πράγματα.Μην σε απασχολεί ακόμη.Να περάσεις καλά αυτή την περίοδο που διανύεις, που δεν επιστρέφει και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και αν έχεις άλλες απορίες μη διστάσεις!!

Να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου!

Ελενιτσα σου ευχομαι να έχεις μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να έρθει το μωράκι σου !:) Μην ανησυχεις απο τωρα για το μαιευτήριο εχεις μπροστα σου πολυ καιρο, κοιταξε να χαρεις αυτή την όμορφη περιοδο και όταν έρθει ο καιρος θα επιλέξεις το κατάλληλο . Εγω περιμένω εναγωνίως την στιγμη που θα έρθει ο μπεμπης μου . Εγω εχω επιλέξει το Γενεσις για πολλους και διαφορους λόγους . Πριν 2 βδομαδες μου έκαναν ξεναγηση και μου άρεσαν πολύ οι χώροι ... Ειναι καθαρά, είναι αυστηροί με τα επισκεπτήρια και δεν αφηνουν να μπουν παιδια κατω των 12 ετων λογω αρρωστιων. Ειναι πολυ ευγενικο το προσωπικο και εξυπηρετικο . Πηγα και στους χωρους των τοκετων ... Όλοι ειναι μονοκλινοι και δεν έχεις επαφή με άλλες επιτοκές ούτε ακούς φωνές ... Στα δημόσια νοσοκομεία μπορεί να είσαι με άλλες 10 και όπως καταλαβαίνεις γινεται χαμός ... Επιπλέον τα μηχανήματα τα μοιραζεσαι και είναι δυνατον να σε παρακολουθούν συνεχως .

Οποτε αν έχεις να πληρωσεις να προτιμήσεις κλινική απ'το δημόσιο νοσοκομειο ... Στις κλινικές δεν υπάρχει μεγαλη διαφορά στις χρεώσεις, λίγο πολύ όλοι τα ίδια ζητάνε . Επιπλέον στο Γένεσις η καισαρική καλύπτεται απο το ΙΚΑ και σου έρχεται πιο φθηνα ...

Οταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό να κάνεις και μια βολτά για να δεις που θα σου αρέσει περισσότερο .

Σου έυχομαι και παλι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου !!!

Υπομονη τα καλύτερα έρχονται !!!:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΩΡΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ!!ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗς ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΨΟΓΑ ΔΩΜΑΤΙΑ., ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΤΗΕΕΦΕΡΝΑςΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΔΗ ΤΑΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥς ΓΑΛΑΤΑ ,ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ,ΟΠΩς ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕς!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΎ!!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ !!ΣΕ ΦΙΛΩ

• 1 month later...

Γεια σου Ελενακι.Λοιπον γεννησα πριν ενα μηνα Γενικη κλινικη.Εκανα πολυ μεγαλη ερευνα για το που θα γεννησω.Απερριψα το Γενεσις γιατι μονο ξενοδοχειακη υποστηριξη προσφερει.Ανα πασα στιγμη αν συμβει κατι δεν εχει γιατρους διαφορων ειδικοτητων που θα μπορουσαν να σε βοηθησουν.Το κυριοτερο.Ετσι ημουν αναμεσα στο Διαβαλκανικο και στη Γενικη.Τελικα πηγα ξεναγηθηκα και στους αλλους χωρους.Μου φανηκε οτι οι Γενικη κλινικη ειχε πιο εμπειρες μαιες και ηταν πιο φιλικο το περιβαλλον. Οσο για το παρκινγκ...ηταν το μονο ευκολο.Ακριβως απεναντι ειναι το Μεγαρο μουσικης που οτι ωρα και να πας εχει παρκινγκ.Για μενα Γενικη κλινικη με κλειστα τα ματια!Ελπιζω να σε βοηθησα αν και εχεις χρονο να κανεις και τη δικη σου ερευνα αγορας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...