Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ...Ή ΟΧΙ?

Recommended Posts

Εμεις εχουμε συμφωνησει να μπει μεσα και αν δεν αισθανομαι εγω καλα η εκεινος την ωρα του σπρωξε ( μεινε κατω απο τη μπαρα!!) βγαινει εξω

ας μπει λιγο μεσα και μετα βλεπετε τι θα κανετε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φυσικα και να ειναι ο συζυγος παρον καθ' ολη την

διαρκεια του τοκετου!

Δεν εισαι γυναικα μονο στον κρεβατι και στην κουζινα του.

Εισαι παντου. Σε οτι κι αν συμβει.

Ναι! Εγω θελω να με δει με αιματα.. να τσιριζω.. να φωναζω..

να μου φευγουν τσισακια κακακια.. ολα να τα δει! ολα!

Προσωπικα ο δικος αντρας θελει να ειναι εκει.. μαζι μου..

να δουμε ΜΑΖΙ την μπεμπα μας πρωτοι απ' ολους.

Δεν ξερω αλλα για μενα ειναι η πιο ευλογημενη στιγμη στον κοσμο.

Κι εγω αυτη τη στιγμη θελω να την ζησω με τον αντρα μου..

Ευχομαι να παν ολα καλα σε ολες μας!

Εμένα ήταν μέσα και στις δύο γέννες. Και προφανώς για να με ξαναγκαστρώσει δεν τον πειραξε το θέαμα!!!!!

Το βρίσκω δικαιολογία να μη θέλει κάποιος να είναι στη γέννα του παιδιού του. Να αηδιάσει; Τότε μπορεί να είναι εκεί και να κάθεται δίπλα στη μητέρα και όχι να έχει θέα τον κόλπο.

Είναι οι στιγμούλες μας, είναι οι ιστορίες που έχουμε να λέμε παρέα. Το ζήσαμε μαζί. Δεν γέννησα μόνη μου. Ήταν και εκείνος εκεί. Απλά εγώ πόνεσα.

Λέτε να έχει ο άντρας δίπλα του μια γκόμενα να του κουνιέται και να σκέφτεται πως ήταν το τέτοιο της όταν γεννούσε; Μπααααα....

Κορίτσια εμένα στην πρώτη γέννα δεν τον άφησαν γιατί είχε λιποθυμήσει ένας μπαμπάς εκείνη την περίοδο και είχαν απαγορέυσει την είσοδο του συζύγου στον τοκετό.

Τώρα όμως, ήταν μέσα, μου κρατούσε τα χέρια και είδε όσα έπρεπε να δεί, μέχρι την στιγμή που γιατρός του έδειξε τον υιό μας.

Η δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Κλαίγαμε και οι δύο σαν χαζά.

Και τώρα, 3,5 μήνες μετά την γέννηση του μπέμπη, με θέλει σαν τρελός, μπορώ να πώ περισσότερο απο την περίοδο μετά την γέννηση της Μαριλής που δεν ήταν μέσα.

Είναι λοιπόν στον χαρακτήρα του άντρα. Αν θέλει να είναι στον τοκετό, αφήστε τον. Αν όχι, καλώς καμωμένο. Θα έχει χάσει κάτι μοναδικό, θα έχετε κερδίσει την ηρεμία σας.

Aaaaaaaax vre FANI mou

akoma gelaw..........!

.......Symfwnoume toso

pou exw arxisei k anysixw kapws!

Akoma thymamai tin perigrafi sou

me ......tin ntountouka!!!

Quinta

poly sygkinitiki i istoria sou!

Bravo kai stous 2 sas.....

Mono ta kalytera sas euxomai, apo edw k mpros....

κοριτσια εγω εχω χασει τη μαμα μου εδω κ πολλα χρονια..αν με ρωτουσαν ποιον θα ηθελα να μου κραταει το χερι..ποιον θα ηθελα στο προσκεφαλι μου...χωρις ενδοιασμους θα ελεγα τον αντρα μου....Παρολο που μου λειπει παρα πολυ η μαμα μου!!

Αλλωστε το ονειρο δεν ειναι μονο δικο μου..μαζι το φτιαξαμε..μαζι το βλεπουμε να κλωτσαει απ την κοιλιτσα,μαζι χαμογελαμε οταν βλεπουμε τον υπερηχο,μαζι θα ξενυχταμε ....αλλωστε γιαυτο ..παντρευτηκαμε!!για να ειμαστε μαζι!!!στα καλ:) α στα ασχημα στα ξενυχτια στα κλαματα κ στα γελια!!

ο αντρουλης μου δεν εφυγε στιγμη απο κοντα μου..κοιμοταν διπλα μου οταν γεννησα..αλλα δυστυχως δεν ηταν στην καισαρικη που εκανα...

δεν πιστευω οτι θα τον πειραζε ποτε να με δει μες στα αιματα ή οπως αλλιως...αλλωστε η αγαπη που εχουμε για τον αλλον μας κανει να τον βλεπουμε πανεμορφο!!!

απλα σεβομαι το γεγονος οτι μερικοι αντρες δεν αντεχουν..ειναι φυσιολογικο!μερικοι φοβουνται ακομη κ να τους παρουν αιμα...Δεν πειραζει... Σε ολα αλλα ΜΑΖΙ!!!

δε νομιζω να υπαρχει πιο τρυφερη στιγμη απο την πρωτη φορα που αντικριζεις το μωρο σου.φυσικα ποτε δε θα στερουσα απο τον αντρα μου αυτη τη χαρα.αλλωστε μαζι το καναμε.

ολη η διαδικασια ηταν τελεια.οι 13 ωρες φανηκαν τιποτα επειδη ηταν κι αυτος διπλα μου να με στηριζει.οπως λεει και η αθηνα ηταν οι στιγμες μας.και φυσικα δε θα ξεχασω το υφος του οταν ηρθε ο γιος μας...

αν ηταν να αηδιασει σιγουρα δε θα τον ειχα επιλεξει ετσι κι αλλιως ως ανθρωπο.μου φαινεται απιστευτο οτι καποιος θα μπορουσε να αηδιασει με οτι πιο μαγικο,με το θαυμα της ζωης.

τις πρωτες μερες στη κλινικη μετα τη καισαρικη ειχα τρομερες ζαλαδες λογω χαμηλου αιματοκριτη.

οταν σηκωνομουν να παω τουαλετα ερχοταν και ο αντρας μου μαζι γιατι δε μπορουσα ουτε στη λεκανη καθιστη να μεινω και με κρατουσε.

οσες εχετε γεννησει ξερετε ποσο δυσκολο ειναι να ενεργηθεις μετα τη γεννα.

τι θα γινει δηλαδη?? θα με χωρισει επειδη με ειδε να τα κανω ???

ολοκληρη κορακλα μας εκανα.

αυτο ηταν το λιγοτερο.

το να ντρεπεται μια κοπελα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι λογικο.

αλλα αυτα ειναι φυσικα πραγματα που δε μπορεις να ελενξεις παντα.

Κοριτσακια μου καλησπερα!Εμενα ο αντρας μου δεν μου άφησε επιλογή!Ηταν δεδομένο οτι θα είναι μέσα.Εννοω οτι εκεινος ηθελε πολυ.Ρωτήσαμε το γιατρό και αφου μας εδωσε το οκ παρακολουθήσαμε μαζι τα μαθηματα ανώδυνου τοκετού.Στο Ελενα ειναι πολυ αυστηρά. Αν δεν εχεις χαρτί δεν μπαίνεις στον τοκετό. Ο αντρας μου με βοηθησε παρα πολυ ασε που ειχε κανει κομμα και με τον γιατρο. Επισης βοηθησε και τον γιατρο σε καποιες φασεις. Ο γιατρος τον εβγαλε εξω μονο οταν μου εσπασε τα νερα!Στη γεννα ηταν διπλα μου και μου κρατουσε το χερι. Δεν τον εχω ξαναδει τοσο συγκινημένο και πλημμυρισμένο απο αισθήματα.Οσο για τα κακακια και τα τσισακια δεν το βλεπουν και καθε μερα.Για πιο λογο να σιχαθεις τη γυναικα σου εφόσον ξέρεις οτι δεν το ελέγχει. Συμφωνω λοιπον οτι ειναι θεμα χαρακτηρα και αντιληψης. Εννοειται οτι θα τον ηθελα και την επομενη φορα κοντα μου! Και βέβαια το θεωρώ απίστευτη δικαιολογία να χωρίσεις τη γυναίκα σου για το ότι δεν άντεξες την διαδικασία της γέννας! :kiss:

Koριτσια μου,μεγαλο το θεματακι που ανοιξατε κ με πολλες παραμετρους κ αποψεις που βεβαιως ειναι ολες σεβαστες.

Ομως καταρχην νομιζω δεν ειναι θεμα "σχεσης" αναμεσα στο ζευγαρι.Ενα ζευγαρι μπορει να ειναι απολυτα ερωτευμενο,αγαπημενο κ δεμενο αλλα ο μπαμπας να μην ειναι παρων στη γεννηση του παιδιου του.Δεν εχει σχεση αυτο...πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι θεμα χαρακτηρα.Δεν αντιλαμβανομαστε κ δεν δεχομαστε ολοι οι ανθρωποι το οτιδηποτε συμβει με τον ιδιο τροπο.

Διαφωνω καθετα με τις γυναικες που πιεζουν τους αντρες τους να ειναι παροντες ενω εκεινοι δεν το θελουν.Ειναι οτι χειροτερο μπορουν να κανουν.Επισης οι στιγμες αυτες για μια γυναικα ειναι τοσο ιδιαιτερες,δυσκολες,πρωτογνωρες(οταν προκειτε για 1ο τοκετο),που υπαρχει το ενδεχομενο να αντιδρασουμε πολυ ασχημα η αποτομα κ δεν νομιζω πως θα ειταν οτι καλυτερο να μας δει ο αντρας της ζωης μας ετσι...

Καποια κοπελα ανεφερε πως "γιατι να σιχαθει ο αντρας οταν στο κρεββατι κανουμε τοσα!!).Μα καλα;;;εχετε την εντυπωση οτι ειναι το ιδιο;;εχει καμια σχεση ο ερωτας;;το σεξ;;με το κρεββατι του χειρουργειου;;Επισης αυτο που ανεφερε μια αλλη κοπελα οτι τη στιγμη του σπρωξιματος ισως βγουν τσισακια η κακακια...βεβαιως κ παιζει πολυ αυτο το σεναριο..κοριτσια(κ απευθηνομαι σε οσες δεν εχουν γεννησει ακομη),ξερετε τι πιεση ασκειτε εκει κατω εκεινη τη στιγμη;;;Ξερετε τι δυναμη θα χρειαστει να βαλετε;;Δεν θελω να σας φοβησω,ετσι κ αλλιως το γυναικειο σωμα ειναι φτιαγμενο για αυτο το σκοπο(για τη γεννα),οποτε εκεινη τη στιγμη ολες βρισκουμε τη δυναμη να το κανουμε.Ομως ναι,αυτο που προειπα(για ακαθαρσιες)μπορει να συμβει..νομιζετε οτι θα ειταν οτι το καλυτερο να σας δει ο αντρας σας ετσι;;

Δεν ξερω ειναι καθαρα πως το αντιλαμβανετε ο καθενας κ η καθεμια.Εγω την πρωτη φορα γεννησα μονη μου κ τωρα ,οταν με το καλο ερθει,το ιδιο θα κανω,αν κ ο αντρας μου το ζηταει απο μονος του να ειναι παρων.

Ειναι πολυ ιδιαιτερες αυτες οι στιγμες κοριτσια,κ οι ισσοροπιες ειναι πολυ λεπτες.

Πιστευω πως μονο οταν ο αντρας το ζηταει πραγματικα με την καρδια του να ειναι παρων,μπορει κ να ειναι κ αφου βεβαια εχει πληρως κατανοησει το τι προκειτε να συμβει μεσα στο χειρουργειο.Και φυσικα να το θελει κ η γυναικα,που να σας πω την αληθεια,καταλαβαινω απολυτα εκεινες που δεν θελουν κανεναν εκεινη τη στιγμη εκτος απ'το γιατρο κ τη μαια.

Auto akrivws einai Zoumpi mou....

.....I teleutaia sou paragrafos!!!

Pws na MIN exei katanoisei

to ti tha diadramatistei???

9 mines

diavazoun, pane ston giatro,

rwtoun, vlepoun video...........

.........giati na meinoun eksw?

Anyway..... peri oreksews....!

Happy mom

oles autes tis foveres perigrafes

tis thelw ...apo konta!!!

Na klapsw me tin ysixia mou...

Κορίτσια σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις σας αν και δεν εχω βγαλει συμπερασμα:) Θα τον βαλω να τα διαβασει ολα αυτα και ας αποφασισει μονος του..

εγώ από την αρχή ήθελα πολύ να είναι μέσα ,ώμος η πολιτική του αττικού δεν το επέτρεπε να μπει .ο άντρας μου όταν το συζητούσαμε πριν μάθουμε ότι δεν μπορεί να μπει έλεγε ότι φοβάται πολύ αλλά θα μπει για μενα που τον ηθελα τοσο πολυ κοντα μου.όταν έμαθα ότι δεν επιτρέπετε έκλαψα πολύ γιατί δεν ήθελα με τίποτα να είμαι μόνη μου ένιωθα ότι δεν μπορούσα μόνη μου με τίποτα .

τελικά γέννησα μόνη μου και δεν είχα ιδέα πως είναι η διαδικασία τι περνάς τι γίνετε .τώρα πια αν ξανά μείνω έγκυος και μπορεί να γεννήσω αλλού η εκεί και αν τότε επιτρέπουν ΔΕΝ θα του επιτρέψω να μπει μέσα .

ο άντρας μου δεν αντέχει να βλέπει εντατική και τέτοιες σειρές ,δεν θα άντεχε με τίποτα .αν έμπαινε ,αν επιτρεπόταν ,όταν γέννησα θα το έκανε μόνο και μόνο για μένα και ας έπεφτε κάτω λιπόθυμος .επειδή ξέρω καλά τον άντρα μου και τον αγαπάω πολύ δεν θα τον θέλω μέσα σώνει και καλά σέβομαι ότι δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό και εγώ με την σειρά μου που τώρα πια ξέρω πως είναι δεν θα του το επιβάλω .

οι εικόνες είναι σκληρές τσιγκέλια να σπάζουν νερά χέρια μέσα βαθιά ,εγώ να σκούζω (έξω και με άκουγε)υγρά αίματα χαμός ,όχι δεν θα πάρω ,εδώ εγώ και δεν την μπορούσα την εικόνα !!!!ξέρω πόσο πολύ με αγαπάει και εμένα και το μωρό και δεν τον κρίνω από εκεί ούτε τα αισθήματα του ούτε την σχέση μας .δεν φαίνεται εκεί η αγάπη του ζευγαριού είναι δυνατών !!!!

Πιστεύω πως πρέπει ο σύζυγος να αποφασίσει μόνος του αν θέλει να είναι παρών στον τοκετό! Και επίσης να γίνει σεβαστή κι η άποψη της γυναίκας! Αν και εκείνη θέλει ή όχι! Εγώ προσωπικά το συζήτησα μαζί του και μου είπε ότι θέλει! Εγώ σπό την μεριά μου δεν έχω πρόβλημα στο να έρθει! Ίσα ίσα που θα μου δώσει πολλή δύναμη κορίτσια! Είναι ο άνθρωπος μου! Και όσο αναφορά τα τσισάκια και τα κακάκια, έχει τύχει να είναι παρών στο μπάνιο όπου βρίσκομαι εγώ! Δεν είναι ντροπή βρε κορίτσια! Φυσική ανάγκη είναι! Και πόσο μάλλον στην φάση τοκετού που γίνονται όλα αυτά! Δεν το επιδιώκουμε ! Απλά μπορεί και να συμβεί!

να μπει να μπει!! εγω τελικα γεννησα με καισαρικη αλλα τις 10 ωρες που προσπαθουσαμε για φυσιολογικο, αν δεν ηταν και ο αντρουλης μου μέσα δεν ξερω τι θα κανα...φοβερη συμπαρασταση...και μονο το ψυχολογικό να βάλεις φτάνει..αφού δεν έχει και εκείνος πρόβλημα εγώ θα σου λεγα να είναι παρόν...ειναι μεγάλη στιγμή και για τους δυο σας...και σενα θα βοηθήσει και δεν θα χάσει ένα απο τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του...

υγ/ αν πας για καισαρική τελικά δεν αφήνουν κανέναν να μπει μέσα καθότι ειναι χειρουργείο....στεναχώρια ο δικός μου να δεις...ήθελε το πουλάκι μου να μου κρατάει το χέρι και εκει...

.png

Θα συμφωνησω με τη dallia οτι αν το θελουν και οι δυο δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα να ζησουν μαζι αυτη τη μοναδικη στιγμη. Οσο για τις δυσκολιες που προκυπτουν πιστευω οτι ολα τα ζευγαρια εχουν ζησει λιγο πολυ κατι. Εμεις πχ εχουμε περασει απο 1 σοβαρο ατυχημα του αντρα μου με μηχανη καθως και μια χειρουργικη επεμβαση οπου εγω τον πηγαινα μεχρι και τουαλετα, τον εκανα μπανιο, κλπ,κλπ. Οταν εισαι ενα με τον αντρα σου αυτα ειναι ανευ σημασιας.Σημασια εχει ο σκοπος και οχι η δυσκολια της στιγμης. Με το καλο σε ολες μας

Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΠΩΣΕΙ!!:P ΔΕΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ!! ΦΤΑΡΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΕ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ! ΟΥΦ!

Πιστευω πως το αν ο αντρας θελει να μπει η οχι δεν ειναι θεμα χαρακτηρα, οπως προαναφερθηκε, αλλα θεμα νοοτροπιας... το πως ειναι μαθημενος και μεγαλωμενος ο καθε αντρας παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην αποφαση του... αν τελικα αποφασισει να μην μπει σημαινει οτι δεν ειναι σε θεση να παρακολουθησει αυτην την διαδικασια και οχι οτι αγαπαει και εκτιμαει λιγοτερο τη γυναικα του... το να βιωσεις ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μαζι με τον αντρα σου δεν σημαινει οτι πρεπει να βιωσεις και τη γεννα... η γεννα με την εγκυμοσυνη δεν εχουν καμια σχεση , οπως επισης διαφερει και η καισαρικη με τον φυσιολογικο τοκετο... το να παραστει στη γεννα δεν ειναι αποδειξη της αγαπης του...

Εγω προσωπικα ενω στην αρχη ηθελα χαιρομαι που τελικα δεν το εκανα και δεν με ειδε ο αντρας μου σ'αυτην την κατασταση, γιατι οπως και να το κανουμε δεν ειναι και η καλυτερη...

Δεν υπαρχει λογος να ειμαστε απολυτες και δεν υπαρχει λογος να υποχρεωσουμε τους αντρες μας (αν δεν το θελουν) να κανουν κατι μονο και μονο για να μας ευχαριστησουν... και αλοιμονο, αν περιμενουμε να μπει μεσα στον τοκετο μονο και μονο για να δει τι τραβαμε... αγγαρια το κανουμε; εγω νομιζα οτι ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγμη της γυναικας, οσο και αν ταλαιπωρηθει, να φερει στον κοσμο το μωρο της...:)

Εμενα ο αντρας μου μπηκε την τελευταια στιγμη για μια ωρα στο δωματιο των οδινων (ενω ειχε πει οτι δεν θα εμπαινε καθολου) και οφειλω να ομολογησω οτι με βοηθησε πολυ η παρουσια του εκει και ο ιδιος τα πηγε πολυ καλα τοσο που ηθελε να μπει και στο χειρουργειο αλλα ο γιατρος τον εδιωξε γιατι απο τη μια θα τελειωναμε πολυ γρηγορα και απο την αλλη δε θα μπορουσε να προσφερει κατι - και να πω την αληθεια δε ξερω να θα κανε τη διαφορα αν εμενε γιατι η ολη διαδικασια δεν κρατησε πανω απο 15 λεπτα.

Οποτε λεω ναι να μπει στις οδινες, οσο για μετα... παιζει ρολο και η θεληση και των 2 αλλα και η γνωμη του γιατρου :unsure:

De mporw na katalavaw re koritsia...Merikoi andres an tyxon de mporoume ws eggyes na exoume seksoualikh epafh pane kai vriskoun alles na ikanopoihsoun tis anagkes tous(estw k gia plaka sto lene an tyxon den kanete sex).Les k emeis den exoume anagkes.Den exw akousei liges tetoies istories.Epishs enas typos kiollas (gnwstos mou) parathse thn eggyo gynaika tou kai phge me th gkomena.Me ti kardia afhneis gynaika eggyo?!pws tha einai h psyxologia ths meta...hdh h egkymosynh kai oi ormones mas trelainoun.

Merikoi apla de katalavainoun h sovarothta ths katastashs (ths egkymosynhs k ths gennas)to na ferneis sto kosmo ena mwraki sto kosmo kai na to vlepeis kathws megalwnei.

K o allos na se parataei me th koilia sto stoma.E loipon gi auto kapoioi me to na mpoun mesa isws anoiksoun ta matakia tous!

Kai apthn allh enas anthrwpos apo monos tou tha thelei na yposthriksei th gynaika tou.

Exw filh pou o andras ths de th plhsiazei meta th genna gt th vlepei na thilazei to mwro ths kai de vlepei pia to stithos ths k gnk thn idia seksoualika.

De mporw me kati tetoia.

Paidakia pandreuomaste oi megalous andres?

Ksefyga ligo apto thema,sygxwriste me alla parasyrthika.Me eksorgizoun kati tetoia pou akouw :(

Epishs na pw kati panw sto thema twn ourliaxtwn,aimatwn k oti mporei na symvei mesa se ena fysiologiko toketo.

Pandreuomaste anthrwpous wste na moirazomaste th xara mas kai th lyph mas ktl. e kapoia stigmh autos o anthrwpos de tha gerasei h k emeis?

H mhtera mou exei arrwsto to patera mou(einai k poly megalos o anthrwpos) kai ton peripoihte monh ths xwris kammia voitheia.O anthrwpos lerwnete ktl kserete twra.Auth ton frondizei.

Dld me ton andra mas tha moirazomaste mono ta omorfa kai ta euxarista?

An symvei kapoio atyxhma meta tha mas parathsoun?!Prepei na mas vlepoun mono dynates k oxi eualwtes?!Mesa sta froufrou kai ta arwmata?

Ο δικός μου ήθελε από την αρχή να μπει μέσα, ενώ εγώ δεν ένιωθα άνετα με την ιδέα. Τελικά μπήκε και η παρουσία του με βοήθησε πολύ!! Ήταν πολύ χαρούμενος που παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία, έβλεπε το κεφαλάκι του μωρού να βγαίνει, έκοψε το λώρο! Και δε μπορώ να πω πως δε με βλέπει σεξουαλικά, ίσα ίσα, το αντίθετο!! Με κυνηγάει όλη την ώρα!

Α και θα συμφωνήσω με κάποια (συγχωράτε με, δε θυμάμαι το όνομα) που είπε πως το αν θα μπει μέσα ή όχι είναι θέμα νοοτροπίας.

Εγώ "προετοίμαζα" το έδαφος (έτσι νόμιζα τουλάχιστον) καιρό πριν, αν και τότε πολύ φοβόμουν ότι οι προσπάθειες μου θα απέβαιναν άκαρπες...

Όμως τελικά ο ίδιος θέλησε να παρευρίσκεται σε όλη την διαδικασία και με έπιασε εξ απήνης! Γιατί αντικρύζοντας τον, άλλαξα γνώμη η κυρία και μες τους πόνους μου άρχισα να δυσανασχετώ. Δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, που όλα πήγαν πολύ γρήγορα και οι ίσχυροί πόνοι άρχισαν κατευθείαν, δεν υπήρχε λόγος να υποστεί κάτι χωρίς να το θέλει (έτσι νόμιζα εγώ τότε!). Κάθησε δίπλα μου -ο συμπαραστατης και συνοδοιπόρος της ζωής μου (κοίτα να δεις που θα τα μπίξω)- έως το τέλος κρατώντας το χέρι μου και χαίρομαι πολύ που έζησε μαζί μου αυτήν την στιγμή. Τον ερχομό του μπουμπουκιού μας!

Καλό είναι να μοιράζονται οι άντρες μας μαζί μας αυτές τις μοναδικές στιγμές. Είναι κάτι που τους αφορά απόλυτα εξάλλου... και δεν είναι απεχθές σαν εικόνα οπως νομίζουν. Ενθαρρυνετέ τους λοιπόν! Οχι για εσάς αλλά για τους ίδιους..

κοριτσια ο αντρουλης μου!οταν το συζηταμε!μου λεει δε θα αντεχα αλλα θα το ηθελα!αφου λιγο αιμα περιοδου να δει στα σεντονια ανακατευεται και χλωμιαζει!!!!!!!!!!!και γενικα με ρωταει δε σε ποναει που εχεις αιμα?που να δει ολοκληρη εγχειριση??????

οποτε οταν με το καλο το πιασουμε και ερθει εκεινη η ωρα

να μην το παρω το καλο μου στο λαιμο μου ε????????

χαχχαχαχχαχχαχχαχαχα:woohoo: :woohoo: :laugh:

οχι τιποτα αλλο δε θα εχει το παιδι μου πατερα!!!!!!!!!χαχαχχαχχαχα:woohoo: :lol: :lol:

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss:

Koritsia kalimera sas...

Ma kai fusika na mpei o antras sou kali mou...

Den exei pio wraiotato pragma,,,

To na zisetai mazi auti tin teleia stigmi tis zwhs sas...

Koukles mou an einai sprwkste tous antraes sas sto na mpoun eee...

Emena o glukoullis mou mpiken tin prwti fora kai tha ksana mpei kai tora...

Filia se oles...

Kai kali eleftheria...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...