Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Παίρνεις χημειοπροφύλαξη; Δηλαδή χαμηλή δόση (το 1/3 συνήθως) αντιβιοτικού καθημερινά ως πρόληψη; Μήπως θα έπρεπε να το συζητήσετε και αυτό το ενδεχόμενο;
    • Υπομονή είμαστε στο τέλος 🙏🏼🤭 για τις καούρες εγώ τρώω λίγο γιαούρτι το βράδυ κ με βοηθάει αλλά είναι κ στον οργανισμό. Σε καθεμία μας βοηθάνε διαφορετικά πράγματα!  ειναι πολύ θετικό να έχεις πόνους κ συσπάσεις αυτό μειώνει τον κίνδυνο για καισαρική (για αδυναμία εξέλιξης του τοκετού) άρα πάρτο θετικά 💪🏽💪🏽💪🏽 απολαύστε τις τελευταίες μέρες αλήθεια και ας φαίνεται περίεργο που το λέω γιατί σίγουρα θα σας λείψει η κοιλίτσα ❤️    
    • Προς το παρόν με βολεύει! Και μόνο που δεν έχεις όλο το βάρος στα χέρια και μπορείς να έχεις το ένα χέρι ελεύθερο νομίζω ότι βοηθάει στην καθημερινότητα. Άντε κορίτσια με το καλό οι βαφτίσεις σας!! Εμείς κάναμε ονοματοδοσία! Δεν θέλουμε να κανουμε βάφτιση . Λογικά θα κάνουμε κάποιο επίσημο τραπέζι - πάρτυ σαν γνωριμίας με συγγενείς και φίλους να γιορτάσουμε την ύπαρξη του, έτσι κάτι τέτοιο. Δεν το έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου!  Μιας κ είπατε για κιλά... Πώς είστε;; Εμένα δεν με πειράζουν τόσο τα κιλά σαν αριθμός αλλά ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑΑΑΑ!!! Δεν την αντέχω άλλο!! Θα φύγει ποτέ;;; Βάζετε τίποτα για σύσφιξη κτλ;;;
    • Μακάρι να δει κορίτσι μου τι γίνεται αλλά κ να δει διαστολή ή να μην δει δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά αν φτάνεις ή όχι. Αρα οπλισου με πείσμα κ υπομονή κ βοήθησε τον εαυτό σου. Μπορείς τώρα να σηκώνεσαι ;; Ή πονάς; Ώστε να αρχίσεις καθίσματα, ασκήσεις περπάτημα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς άλλο! Ο μόνος τρόπος είναι να βοηθήσεις εσύ το σώμα σου όσο πιο πολύ μπορείς αρκεί να είσαι σε θέση βέβαια!  Κ φυσικά αυτό παίζει ρόλο κ στο γεγονός ότι αν μπεις με πρόκληση να αποφύγεις την καισαρική! 🙏🏼
    • Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το μπουστάρισμα και τις συμβουλές σας! Αρχικά να σας πω ότι δεν έχω άγχος.. ειμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για ότι μας έχει προκύψει και ξέρουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο σκοπό μας! Απλά πέφτω λίγο γιατί έρχονται όλα μαζεμένα και θέλει μια διαχείριση.. Τώρα για το θέμα της ουρολοίμωξης έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..έχω κάνει τα πάντα..πλυσιμο πριν μετα την επαφή, ούρηση πριν μετα την επαφή, συμπληρώματα με κρανμπερι-μανοζη, προβιοτικά..αρχές του μήνα που μου βρήκαν την ουρολοίμωξη ξανά, πήρα αντιβίωση 7 μέρες και πήγα για επαναληπτικό έλεγχο να δούμε αν έφυγε και μου βρέθηκε εντελώς άλλο μικρόβιο (klebsiella). Ο ουρολόγος με μια απάθεια μου είπε είναι μια νεα λοίμωξη και ξανα αντιβίωση..όταν του είπαν οτι είναι πολλές οι συνεχόμενες ουρολοιμώξεις μου είπε να δούμε για χημειοπροφύλαξη..το χειρότερο σε όλα αυτά είναι ότι ισως προκύπτει από την επαφή αλλά ούτε αυτό το καταλαβαίνω..10 χρόνια ο ιδιος σύντροφος, ελευθερες επαφες και στο παρελθόν..ποτέ δεν είχα αυτό το πράγμα.. λέω να αλλάξω ουρολόγο ξανά.. έχετε μήπως κάποιον να μου προτείνετε για Αθήνα; είναι ένα δράμα η κατάσταση..είμαι καλά..στις γόνιμες έχουμε επαφές, μετά τις γόνιμες που βρίσκεται η λοιμωξη, παιρνω αντιβιωση, έρχεται περίοδος και φτου κι απ την αρχή! Για την κοπέλα που με ρώτησε για το αν σιδερώνω τα εσώρουχα..δεν τα σιδερώνω, ίσως καμία φορά να τα βάζω στεγνωτήριο αλλά κυρίως τ αφήνω να στεγνώσουν φυσικά..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...