Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου!

Εξαφανίστηκα,το ξέρω,αλλά,λίγο οι γιορτές του Πάσχα,λίγο ένα ρομαντικό τετραήμερο με τον άντρα μου σε τροχόσπιτο...πολύ θέλει να χαθώ;

Όσο για τον τίτλο του ποστ;Όχι,δεν είμαι έγκυος.ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ.

Όχι πως δεν ήμουν πιο πριν,αλλά η καθημερινότητα μας είχε κάνει λίγο μίζερους.Από τη μεριά μου εγώ,προσπαθούσα να κάνω τα πάντα ώστε να μη νιώθει ο άντρας μου πλήξη,αλλά ο έρμος γυρνούσε κομμάτια από τη δουλειά και δεν είχε κουράγιο για τίποτα.Φανταστείτε ότι στο κρεβάτι βρεθήκαμε μόνο 2 φορές σε διάστημα 3 1/2 βδομάδων περίπου.

Οπότε,μετά το Πάσχα,ο άντρας μου μού ζήτησε να πάμε κάπου να χαλαρώσουμε.

Την Πέμπτη που μας πέρασε,δεν πήγε για δουλειά,διότι έδινε για δίπλωμα μηχανής.Παρασκευή ήταν Πρωτομαγιά,οπότε,4 μέρες για πάρτη μας!

Λόγω οικονομικής στενότητας,είπαμε να πάμε στα Μέγαρα,στην πεθερά μου.Έλα όμως που το σπίτι είναι μικρό και έπρεπε να κοιμηθούμε σε μονό...τελικά είπαμε να μείνουμε σπίτι μας.

Πέμπτη μεσημέρι.Εγώ τσακωνόμουν με το ρολό κοτόπουλο και ο άντρας μου είχε φύγει να δώσει για μηχανή.Με παίρνει τηλέφωνο η πεθερά μου και πάνω στην κουβέντα,της είπα ότι θέλαμε να πάμε,αλλά υπήρχε το θέμα του ύπνου.Της υποσχέθηκα όμως ότι θα πάμε για καφέ.

Φεύγουμε με τον άντρα μου το ίδιο απόγευμα να πάμε για καφεδάκι στην πεθερά μου.

Λίγο πρίν φύγουμε,μου είπε ο άντρας μου να περιμένω να πάει μέχρι το τροχόσπιτο να πάρει κάτι πραγματάκια.Η πεθερά μου μού είπε να πάω και γω...

Μπαίνω μέσα και τι αντίκρισα λέτε;

Ένα φοβερό σκηνικό!

1) Κρεβατάρα 3ων χιλιομέτρων

2) Πάνω στον πάγκο εμφυαλωμένα νερά,καφές,ζάχαρη,μηχάνημα που χτυπάει καφέ

3) Επίσης,σοκολάτες και γιαούρτια,μέλι και καρύδια (ξέρει από αφροδισιακά η ρουφιάνα! )

4) Παντού λουλούδια και ο τόπος ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΣΕ!

5) Τέλος,πάνω στην κρεβατάρα,ένα σέξυ νεγκλιζέ με ασορτί εσώρουχα και παντοφλίτσες με τακουνάκι και το σχετικό γουνάκι.

Πλησιάζω την κρεβατάρα μ'ανοιχτό το στόμα και βρίσκω πάνω στο νεγκλιζέ (ή πώς το λένε τέλος πάντων) ένα χαρτάκι.Το παίρνω στα χέρια και διαβάζω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ.ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΕΞ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΓΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΠΑΜΠΑΣ-ΜΑΜΑ.

Πρίν προλάβουμε ν'αντιδράσουμε με τον άντρα μου (είχαμε μείνει μ'ανοιχτό το στόμα και κοιτιόμασταν σαν τα γατιά) ,ακούω να φωνάζει η πεθερά μου απ'έξω:

"Τι θα γίνει μωρή γειτόνισσα;Θα τον πιούμε αυτό το ρημαδοκαφέ;Φτιάξ'τον κι έρχομαι!"

Τελικά κορίτσια είμαι πολύ πολύ τυχερή και πολύ πολύ ευτυχισμένη!

Όσο για το μωρό;Ας έρθει όποτε θέλει...

Καλημέραααα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δημητρα καταρχην χαιρομαι πααααρα πολυ για σενα!

Επισης....Σε ζηλευω θανασιμα!!!!! :woohoo: Τι πεθερα ειναι αυτη που εχεις καλη μου???????

χαχαχαχαχαχαχαχααααχααχαχα

Το χιουμορ ειναι οικογενειακη σας υποθεση!Βλεπω το μπεμπε-οταν με το καλο ερθει- να κραταει εκεινο το μπαλονακι που κανει προυτς προυτς και να το παταει βγαινοντας!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακι μου! Καλε πως να μην εισαι ευτυχισμενη με τετοια πεθερικα? Ειναι αξιολατρευτοι οι ανθρωποι:P Ας ειχα εστω και στο ελαχιστο μια πεθερα σαν τη δικια σου...... Σου ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου και να γεμισει γρηγορα το σπιτακι σου με παιδικες φωνουλες. Φιλακια πολλα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο γλυκιά μου!!! Πόσο χαίρομαι για αυτό που λές "όποτε έρθει το μωρό", έτσι μπράβο δεν θέλει άγχος. Βέβαια δεν ξέρω την ιστορία σου αν προσπαθείς καιρό αλλά όπως και αν έχει το αντιμετωπίζεις σωστά.

Όσο για την πεθερά σου super γυναίκα έτσι???:woohoo:

Πολύ καλό αυτό που έκανε, έχω μείνει άναυδη!:blink:

Δημοσίευση

Καταπληκτικό! Τι όμορφη έκπληξη!!

Μπράβο βρε Δήμητρα. Υπάρχει καλύτερο από το να έχεις τέτοια πεθερικά?

Και με τις ευχές τις πεθεράς? Η δικιά μου προσπαθεί να μας πείσει ότι μύρισε τον κρίνο και έκανε δυο παιδιά!

Να είστε πάντα έτσι!

Δημοσίευση

Δόξα τον Ύψιστο κορίτσια,δε θα μπορούσα να έχω πιο γλυκιά πεθερά!Είναι όλα τα λεφτά σας!Το ίδιο και ο πεθερός μου!Είναι και μικροί σε ηλικία.45 η πεθερά μου,47 ο πεθερός μου.

Το χιούμορ είναι όντως οικογενειακή υπόθεση!Το πόσο γέλαγα κάθε πρωί με την πεθερά μου που ερχόταν με "πεσκέσι" και μου φώναζε απ'έξω: "Μωρή γειτόνισσααααα!!!Δε θα πιούμε καφέ σήμεραααα;;;"

Είπαμε με τον άντρα μου -να'μαστε καλά- και θα πηγαίνουμε κάθε Π-Σ-Κ.Με το που θα σχολάει από τη δουλειά την Παρασκευή,θα φεύγουμε σφαίρα!

Αφήστε που ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ έχουν συνήθειο τα πεθερικά μου να βγαίνουν για φαγητό με τους γονείς μου,οπότε,μ'ένα σπάρο,δυο τριγώνια!

Δημοσίευση

mirlitsa (αν το γράφω σωστά) ,ο μήνας που διανύουμε είναι ο 10ος που κάνουμε προσπάθειες.Δεν αντέχω άλλο όμως να μετράω μέρες και να παρατηρώ συμπτώματα,με κούρασε όλο αυτό.

Ας έρθει όποτε θέλει εκείνο.Εγώ απολαμβάνω το sex με τον αντρούλη μου και όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Δημητρούλα μου! Συνέχισε ακάθεκτη! Κι αφού έχεις και τις ευλογίες της πεθερούλας σου... (κι όχι τη γκρίνια και τη μουρμούρα που έχω ακούσει εγώ... κι από τις 2 μαμάδες μας!!!) πολύ γρήγορα θα έρθει και το νινάκι σας, είμαι σίγουρη γι' αυτό!!! Πολλά φιλιά!!!

Δημοσίευση

Τι ωραια!!Ποσο μπορουν να μας βοηθησουν οι ανθρωποι που μας αγαπουν!!

με ενα μικρο πραγμα ποσο χαρουμενους μπορουν να μας κανουν!!

Γιατι μερικοι ανθρωποι να ειναι ξινοι??..να μη θελουν το καλο για τα παιδια τους!!

Δημητρα μου μεχρι να της ετοιμασεις το εγγονοδωρακι της..καν της κ συ κατι να χαρει!!Κατι που θα της αρεσει!!

εχετε υπεροχη σχεση!!Χαιρομαι τοσο για σας!!:)

Δημοσίευση

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω την ξινίλα ορισμένων πεθερών με τις νύφες.Σιγά κυρά μου,οικογένεια πάμε να κάνουμε,δε θα τον σκοτώσω κιόλας!Είχα και γω κάποτε μια τέτοια και ορκίστηκα ότι στην επόμενη δε θα χαριστώ.Ευτυχώς έπεσα στην καλύτερη των περιπτώσεων!

Δημοσίευση

Δημητρουλάκι μου,

Πρώτα απ' όλα σου εύχομαι να είναι η μεγάλη σας οικογένεια πάντα τόσο αγαπημένη και μονιασμένη, πράγμα σίγουρο γιατί έχετε σωστή νοοτροπία όλοι σας πάνω απ' όλα!! Θεωρώ πως είστε η λαμπρή εξαίρεση της μίζερης και σκληρής ελληνικής πραγματικότητας όπου το ένα σόι θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου - χωρίς λόγο! - και οι περισσότερες πεθερές το μάτι της νύφης ή του γαμπρού!! Ένας ανταγωνισμός πέραν λογικής λέμε!!

Κατά δεύτερον, έχεις πιάσει το νόημα κοριτσάκι μου!! Ηρεμία, ευτυχισμένο και όχι αγχωμένο σεξ, και όλα θα έρθουν με τη σειρά τους! Είσαι μικρούλα ακόμα βρε, να σκέφτεσαι οτι κάθε μήνας που δεν μένεις έγκυος σημαίνει ότι θα ακολουθήσει ένας νέος με τρέλες και κορδέλες στο κρεβάτι σας!! χι χι !:silly: Και όταν "μπουχτήσετε" τότε... τσουπ! θα σκάσει μύτη και το νινάκι!!

Όσο για τα πεθερικά... Οι δικοί μου δε φτάνει που μενουν από κάτω μου (ΕΥΤΥΧΩΣ που ο άντρας μου τους βάζει στη θέση τους κάθε φορά που ξεφεύγουν αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω...)είναι και ηλικιωμένοι (68 η πεθερά & 78 ο πεθερός) και εκτός από τις παραξενιές μας χωρίζει κι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ χάσμα γενεών! Πράγμα που δεν αντιμετώπισα σχεδόν ποτέ με τους γονείς μου, γι' αυτό και ώρες ώρες αυτοί οι άνθρωποι μου φαίονται ... εξωγήινοι!! Οκ, κάνω υπομονή γιατί σέβομαι οτι είναι γονείς του άντρα μου, αλλά θα σου πω ότι η πεθερά μου όταν πάμε στο χωριό τους όλοι μαζί το καλοκαίρι δεν αποχωρίζεται για κανένα λόγο το διπλό της κρεβάτι (ο καημένος ο πεθερός μου παρά τα χρόνια του προτιμά να κοιμάται στο ντιβάνι στην κουζίνα στον κάτω όροφο για να "ελευθερώνει" το κρεβάτι) και εγώ με τον άντρα μου κοιμόμαστε ΧΩΡΙΑ σε δύο μονά.... Ωραίες διακοπές, τι να σου πω!! Ο πατέρας μου αντίθετα, χρεώθηκε για να επεκτείνει το εξοχικό μας ώστε καθένας μας να έχει το δικό του δωμάτιο και να ειμαστε όλοι άνετα... Δεν έχει να κάνει πάντως μόνο με την ηλικία, είναι και ο χαρακτήρας που παίζει ρόλο.

Σταματάω γιατί όταν πιάνω την πεθερά μου σαν θέμα γίνομαι... γραφική!!

Να τους χαίρεσαι όλους κοριτσάκι μου και να σας χαίρονται κι εσάς οι γονείς σας και δε μπορεί... τόσο "νεγκλιζέ" αποκλύεται να πάει χαμένο!!! χι χι !! Φιλάκια !!:kiss:

Δημοσίευση

Mπραβο σας Δημητρουλα μου.Οτι κ να πω ειναι λιγο γι αυτους τους ανθρωπους.Θα δεις , αφου εισαι ευτυχισμενη θα μεινεις εγκυος συντομα..

κ βλεπω μετα ολες τις κοπελες του mammy να τρεχουν στα τροχοσπιτα...χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...