Μετάβαση σε περιεχόμενο

βρηκα κατι που ισως βοηθησει...


Recommended Posts

Σύμφωνα με τις μελέτες της Louise Lacey, υπάρχει ένας φυσικός και ανέξοδος τρόπος να ενεργοποιήσουμε την ωορρηξία σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και να σταθεροποιήσουμε τον κύκλο μας.

Η γυναίκα αυτή, ανακάλυψε ότι όταν κοιμόταν στο απόλυτο σκοτάδι εκτός από 3 μέρες του κύκλου της, στις οποίες άναβε μια λάμπα 40 watt δίπλα στο κρεβάτι της, (ή αφήνοντας να καίει μια λάμπα 75 watt στο διπλανό δωμάτιο), η ωορρηξία συνέβαινε συστηματικά το τριήμερο που άφηνε το φως αναμμένο.

Η θεωρία λέει ότι εισαγωγή του φωτός ξεγελά την υπόφυση που είναι προγραμματισμένη από τους αρχαίους χρόνους με την πανσέληνο!

Αν θέλετε να κάνετε “ένα πείραμα” προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει η γυναίκα να κοιμηθεί από την πρώτη έως και την ενδέκατη ημέρα του κύκλου της σε πλήρες σκοτάδι, εξουδετερώνοντας ακόμα και τους αριθμούς/ δείκτες/ φωτάκια του ξυπνητηριού.

Την δωδέκατη μέρα ανάβετε μια λάμπα στην άκρη του κρεβατιού και θα την αφήσετε ανοιχτή όλη νύχτα. Από τη δέκατη πέμπτη νύχτα, σκοτάδι πάλι, μέχρι το τέλος του κύκλου .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή η μέθοδος είχε αποτελέσματα με γυναίκες που μέχρι πρότινος δεν είχαν ωορρηξία. Καλυτερεύει την ποιότητα της εσωτερικής βλεννογόνου και ρυθμίζει την διάρκεια των πολύ σύντομων (26 μέρες) ή πολύ μεγάλων (35 μέρες) κύκλων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχαχα ..Εκανα παρα πολλα για να μεινω εγκυος στο γιο μου!!ο καημενος ο αντρας μου τι τραβηξε ..μονο αυτος ξερει!!!αυτο ομως πρωτη φορα το ακουω!!!

κ μετα πως θα πιασεις το χριστοπουλο..με ανοιχτο το φως ή κλειστο?:P

μαλλον απο οτι λεει αυτη η καλη κυρια ..ανοιχτο...και καταλαβαινω το γιατι!!!! για να βλεπεις καλυτερα τι γινεται!!!:laugh:

αχχχ αντε να δουμε τι αλλο θα κανουμε για να γινουμε μανουλες!!

αυτο το μικρουλοχρηστο θα βγει πολυ ζουζουνι!!!:) και φυσικα....αναιμακτα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχιχιχιχιχιχι!!!!! ζουζουνι δεν λες τιποτα!!! σκατοπαιδακιθα ειναι!!!!!

εγω μεχρι και σε θερμοκηπιο μπαινω αμα λαχει!!!! οχι απλα να αναβω λαμπες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Δεν το έχω ξανακούσει αυτό!! Αλλά έχει πολύ πλακά!! Όπως και συμφωνώ με την happy mom μας , το μικρουλόχρηστο θα βγει ΖΟΥΖΟΥΝΑΡΟΣ!! :laugh: :laugh:

Φιλάκια φάτσα!!! :kiss:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχουυυυυυυυυ!!!!! μικρουλόχρηστο!!!!!!!!!! καλο καλοοοοοοοο!!!!!!! ψωφαω λιωνωωωωω!!!!!!!!! το δικο σου να δεις που θα ειναι το μαγκακι μας!!!!!!!!!!! αγαπη μου εσυ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...