Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα σας καλως σας βρηκα και χρονια πολλα.εγω σημερα εχω καθυστερηση ειναι δευτερα και επρεπε να αδιαθετησω το σαββατο,σαν πρωτη μερα καθυστερησης να ποιασω και το σαββατο η την κυριακη? την προηγουμενη φορα ειχα μεινει εγκυος και μου το εδειξε αχνο θετικο απο την δευτερη μερα καθυστερησης και το βραδυ ξανα εκανα το self clear και εδειξε καθαρο θετικο αλλα ηταν παλινδομηση και εκανα αποβολη και μετα αποξηση λιγο πριν κλεισω 5 εβδομαδων.τωρα μετα απο 4 μηνες πιστευω οτι ειμαι εγκυος και εχω καθυστερηση αλλα ολα τα τεστ που εχω κανει ειναι αρνητικα τι να κανω θα τρελαθω και να πω και μια βλακεια δεν ξερω αν ισχυει εγω απο εχτες το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω ολο ανακατοσουρες και σημερα ολη τη μερα σε πολυ τακτα διαστηματα το ιδιο υπαρχει περιπτωσει οι ανακατοσουρες να ειναι απο τοσο νωρις?

Το στηθος μου εχει φουσκωσει αλλα πονο καθολου συνηθως ποναω και για την περιοδο αλλα και οταν ειχα μεινει εγκυος.το τελευτεο τεστ το εκανα κατα τις 12 το μεσημερι σημερα δευτερα,και εδειξε αρνητικο ,να ξανα κανω αυριο? αν ειμαι θα δειξει θετικο?εστω και αχνα? σκεφτομαι να το κανω την τεταρτη αλλα δεν αντεχω και για να παω για χωριακη παλι θελω να δω αυτο το αχνο τουλαχιστον στα τεστ .αχ ελπιζω σε οσες εχει βγει αχνο ολα να πανα καλα ,φιλια πολλα καλη τυχη σε ολες.

Δημοσίευση

και να συμπληρωσω οτι βαζω καθημερινα θερμομετρο την παρασκευη μια μερα πριν την περιοδο ειχα 37,2 και την μερα της περιοδου το σαββατο κανονικα 36.7 .την κυριακη 36.6 και σημερα δευτερα 36,6 αλλα δεν εχω αδιαθετησει δεν ξερω τι να πω τουλαχιστον να αδιαθετισω αμα δεν ειμαι εγκυος τι με πεδευει ετσι? αχ ευχαριστω πολυ που με ακουτε και συγνωμη για την ποληλογια μου φιλια:unsure:

Δημοσίευση

Καλως μας ήρθες Λέτα! Χρόνια πολλά και σε σένα! Εγώ θα σε συμβούλευα να κάνεις καλύτερα μια χοριακή αύριο κιόλας! Τα τεστ του φαρμακείου δεν είναι και τα καλύτερα! Η χοριακή, είναι και αξιόπιστη και δεν θα χαλάς λεφτά άδικα στα τεστ!

Επίσης σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα πάλι κι αυτή τη φορά να έχει καλή κατάληξη!! Καλή επιτυχία.. Κι ότι χρειαστείς.. εδώ είμαστε!

Δημοσίευση

καλως ηρθες!!!!! και χρονια πολλα!!! ακου τη φιλη νταλια,τα τεστ ειναι παλιοκατασταση!!!!! μια ετσι μια αλλιως!!!!!οτι θελουν δειχνουν!!! χοριακη και παλι χοριακη!!!! πηγενε καντην αυριο,αν εισαι εγκυουλα θα το δειξει!!!οποτε μην ανησυχεις!!! και να μην εισαι παλι μην ανησυχεις ομως,η περιοδος ειναι τελικα ατιμο πραγμα!!!μπορει να αργησει να ερθει για πολλους λογους(κουραση,αγχος,πολλη δουλεια,καποιο κρυωματακι κτλ....)... αν εισαι θα στο δειξει μονο η χοριακη,με τα τεστ δεν θα βγαλεις ακρη και μπορει να στενοχωριεσαι τσαμπα!!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω λετε να παω για χωριακη εεε καλη ιδεα αλλα μαλλον κρυβομαι πισω απτο δαχτυλο μου φοβαμαι το αποτελεσμα θελω τοσο πολυ να ειναι θετικο

παντως ευχαριστω θα παω αυριο το πρωι κιολας και θα ενημερωσω φιλια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοιταξε κ εγω η αληθεια ειναι σε κανα 2 μηνο θα ξεκινησω αγορες..τωρα το θεωρω τραγικα νωρις απλα κραταω σημειωσεις με πραγματα που χρειαζομαι ή μου αρεσουν σου ευχομαι τα καλυτερα,να προσεχεις τον εαυτο σου, να μην κουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα!!
    • Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε;; Τι κάνουν τα μωράκια σας;;  εμείς κοντεύουμε 7 μηνών και ακόμα δεν το έχουμε πιστέψει.. τρώμε κανονικά φαγητό, φρούτα κλπ!!! Ωστόσο το ξενύχτι καλά κρατεί.. δυστυχώς ότι και να έχουμε δοκιμάσει δεν μπορεί να κοιμηθεί σερί ενώ το είχαμε βρει.. μας ξυπνάει κάθε 3 ώρες για γάλα. Οπότε τώρα είμαστε στην φάση που προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για αυτό.  επισης, να σας ανακοινώσω πως περιμένουμε και δεύτερο παιδάκι. Εχω κάνει τεστ και χοριακη η οποία έβγαλε αποτέλεσμα 5.081 με 5 μέρες καθυστέρηση. Το Σάββατο θα πάω και στον γιατρό.  Είμαστε πολύ τρομαγμένοι αλλά και πολύ χαρούμενοι αν σκεφτεί κανείς πως για το πρώτο παιδάκι παλεύαμε 3 χρόνια ενώ αυτό ήρθε με μια τυχαία επαφή και ούτε καν ολοκληρωμένη.. συμβαίνουν και αυτά, τι να πω.. δεν το είχαμε στο μυαλό μας έτσι.. όπως και να έχει καλοδεχούμενο!!!❤️
    • @Sotiria_94 εμενα κατά μέσο όρο επιανε 11 11.30 ενιοτε και 12. Τωρα 2 μερες κοιμαται νωρις νωρις, χθες Στις 10 κ σήμερα στις 9.30 στη βόλτα. Σήμερα ξύπνησε 8.30 με τ ενδιαμεσα ξυπνηματα. Αποψε δ ξερω τι θα κάνει. Ενα αγχος το εχω. Σε σχέση με τον δικό σ ομως κοιμαται πολυ μεσα στη μερα. Ξυπνάει συνηθως καπου αναμεσα 8.30 με 9.30. Μετα απο καμια ωρα ξανα κοιμαται για ενα μισαωρο και κατά τις 12 κοιμαται αρκετα, κανει ενα διωρο τριώρο αναλογα που είμαστε, αν είμαστε έξω μπορει κ να Ξυπνάει να τρώει κ να ξανά κοιμαται για 4 5 ωρες. Αν είμαστε σπίτι Ξυπνάει. Μετα απο τις 5 κ μετα κανει ενα δύο μισαωρα κ κατά τις 11.30 κοιμαται για βραδυ. Στανταρ προγραμμα δ εχει. Αλλα να μη την ματιάσω τουλ τ πρωινα κοιμόμαστε. Δ σηκωνεται απο τις 6 7 πχ. Εννοείται Ξυπνάει για να θηλασει 3 4 φορες αναλογα την ωρα π θα κοιμηθει κ τ ξημερώματα εκει γυρω στις 6 7 την παιρνω στο κρεβάτι κ τ τραβαμε οσο παει.  @Eirinistz εμεις μεχρι τωρα π εκανε 2 εμβόλια κ 1 το πόσιμο περα απο γκρινια κ ανησυχια δ της εκανε πυρετο. Με ντεπονακι ηρεμησε.
    • Τέλεια νέα!! Τι ανακούφιση! ❤️
    • Καλησπέρα! Είναι όντως σοβαρό στην εγκυμοσύνη η αλήθεια, διάβασα και τις εμπειριες σας κορίτσια… είστε ηρωίδες!!   Εμένα ο γυναικολόγος μου έβαζε κάθε μήνα για cmv μαζί με το τοξόπλασμα. Δούλευα και σε ιατρείο και πρόσεχα όσο μπορούσα γιατί μου είχε πει ότι είναι επικίνδυνο να κολλήσω πχ και κοξάκι ή παρβοιο. Θέλει γενικά μια προσοχή σε όλη την εγκυμοσύνη. Ήρθα σε επαφή με πολλούς ιούς η αλήθεια αλλά με σωστή προσοχή δεν κόλλησα.   Καλό είναι το μικρακι σου να αποφύγεις να το  βάλεις παιδικό όχι απαραίτητα για cmv αλλά και για άλλους ιούς γιατί δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις και πολλά χάπια αν χρειαστεί.    Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...