Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμορραγία στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Ειναι πολυ δυσκολο να μην αγχωθεις. Και εγω οταν ειχα δει το αιμα ειχα πανικοβληθει και δεν μπορουσα με τιποτα να ηρεμησω. Για τις συσπασεις σου εδωσε μηπως να παρεις utrogestan??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

οχι κοπελα μου απο φαρμακο τιποτα απλα ξεκουραση μου ειπε.αν ηταν κατι κακο δεν θα μου το λεγε λες? το μωρακι ειναι καλα?

ποπο θα φρικαρω μεχρι να γεννηθει χαχαχαχα. και λιγο τα υγρα μου εχουν αλλαξει χρωμμα απο ασπρα εχουν γινει λιγο πιο σκουρα κιτρινωπα και λιγο πιο σκουρα.ειναι κατι?

Sorry που αργησα να απαντησω αλλα ετοιμαζα το φαγητακι για τον αντρουλη μου!!!! Εμενα το μωρακι μου ειναι μια χαρουλα. Ξαπλωσα λιγο παραπανω , πηρα και τα χαπια και ολα οκ. Τωρα δεν βαζω κωλο κατω!!!! :P :P

Απο τι στιγμη που δεν σου εδωσε και χαπια τοτε πραγματικα χαλαρωσε. Σιγουρα αν χρειαζοταν θα σου εδινε οποτε και οι συσπασεις που εχεις ειναι παρα ολυ χαλαρες.

Μαρακι σου ευχομαι ολα να κυλησουν ομαλα!να μην στενοχωριεσαι ,να ξεκουραζεσαι και αμα μπορεις να εισαι ξαπλα για κανα μηνα μεχρι να ξαναπας στον ιατρο σου και να σου πει οτι ολα ειναι τελεια,ετσι προληπτικα.Ηθελα να σε ρωτησω και κατι:οι συσπασεις που λες ,τι εννοεις?ειναι κραμπες στην κοιλιακη χωρα η πονος ανα τακτα χρονικα διαστηματα?

Αργυρουλα μου καλημερα.κοπελα μου οι συσπασεισ μου ειπε ο γιατρος οτι υπαρχουν εγω δεν καταλαβαινω κατι ιδιαιτερα.παντωσ εχω χτυπηματακια στην κοιλια σε διαφορα σημεια και πιστευω οτι ειναι το μωρο και οχι συσπασεις.μηπωσ κανω λαθος?δενειναι το μωρο.?καμια φορα απλα νιωθω σαν κατι να μου στριβει τα αντερα μεσα μου αλλα για λιγο, και εχω κατι σουβλιες και κατι πονακια που και που σαν περιοδο.οσο για το ξαπλα αδυνατον να κατσω ολη μερα καθομαι αρκετες ωρες βεβαια αλλα σηκωνομαι.δεν μπορω.αν ηταν κατι δεν θα μου το λεγε ο γιατροσ?φοβαμαι. :(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...