Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμορραγία στην εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Γεια σου και απο εμενα Μαρακι,

Αυτα τα χαπια μου τα ειχε δωσει κι εμενα ο γιατρος μου τηλεφωνικα οταν ειμουνα στον 4ο μηνα(τωρα ειμαι στον 6ο).

Μου ειπε νομιζω οτι ειναι για την μητρα (νομιζω).

Εγω ειχα κουραστει και πονουσα φρικτα κατω χαμηλα στην κοιλια(χωρις αιμοραγια).Αφου να σκεφτεις περπατουσα δυπλωμενη στα δυο.Μου εδωσε τα χαπια τα πηρα 10 μερες σχεδον και ολα καλα.

Παντως μην ανησηχεις δεν επιρεαζετε το νινακι σου.Θυμαμαι και εγω και ο αντρας μου οταν διαβασαμε τις παρανεργιες τρελλαθηκαμε.Το ειπα τοτε στον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω.

Μην φοβασε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 104
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γεια σου και απο εμενα Μαρακι,

Αυτα τα χαπια μου τα ειχε δωσει κι εμενα ο γιατρος μου τηλεφωνικα οταν ειμουνα στον 4ο μηνα(τωρα ειμαι στον 6ο).

Μου ειπε νομιζω οτι ειναι για την μητρα (νομιζω).

Εγω ειχα κουραστει και πονουσα φρικτα κατω χαμηλα στην κοιλια(χωρις αιμοραγια).Αφου να σκεφτεις περπατουσα δυπλωμενη στα δυο.Μου εδωσε τα χαπια τα πηρα 10 μερες σχεδον και ολα καλα.

Παντως μην ανησηχεις δεν επιρεαζετε το νινακι σου.Θυμαμαι και εγω και ο αντρας μου οταν διαβασαμε τις παρανεργιες τρελλαθηκαμε.Το ειπα τοτε στον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω.

Μην φοβασε....

Τελικά πήγα χτες κι έκανα αυχενική διαφάνεια και ήταν όλα καλά με εξαίρεση το πλακούντα ο οποίος βρίσκεται χαμηλά. Μου είπαν ότι σιγά σιγά θα ανέβει και θέλει πολύ προσοχή. Ο γιατρός μου είπε ότι τελικά γι αυτό είχα αυτές τις εκκρίσεις και τα αιματώματα. Δυστυχώς όμως οι άλλες εξετάσεις που έκανα δεν βγήκαν καλές, ο αιματοκρίτης μου έπεσε πάρα πολύ και μου άλλαξε το σίδηρο που παίρνω και η κολπική εξέταση έδειξε μύκητες και ουρεόπλασμα... Για τους μύκητες μου έδωσε μία κολπική κρέμα για μια εβδομάδα για το ουρεόπλασμα δεν μου έδωσε κάτι είπε αυτή τη στιγμή δεν μας επηρεάζει. Γενικά ενώ πρόσεχα πολύ και είχα κάνει τεστ ΠΑΠ λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν όλα καλά, τώρα βγήκαν ένα σωρό. Δεν έχω πια χρόνο μέσα στην ημέρα με τόσα χάπια που παίρνω που να τα βολέψω. Θα κάνω υπομονή και ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος.

Τελικά πήγα χτες κι έκανα αυχενική διαφάνεια και ήταν όλα καλά με εξαίρεση το πλακούντα ο οποίος βρίσκεται χαμηλά. Μου είπαν ότι σιγά σιγά θα ανέβει και θέλει πολύ προσοχή. Ο γιατρός μου είπε ότι τελικά γι αυτό είχα αυτές τις εκκρίσεις και τα αιματώματα. Δυστυχώς όμως οι άλλες εξετάσεις που έκανα δεν βγήκαν καλές, ο αιματοκρίτης μου έπεσε πάρα πολύ και μου άλλαξε το σίδηρο που παίρνω και η κολπική εξέταση έδειξε μύκητες και ουρεόπλασμα... Για τους μύκητες μου έδωσε μία κολπική κρέμα για μια εβδομάδα για το ουρεόπλασμα δεν μου έδωσε κάτι είπε αυτή τη στιγμή δεν μας επηρεάζει. Γενικά ενώ πρόσεχα πολύ και είχα κάνει τεστ ΠΑΠ λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν όλα καλά, τώρα βγήκαν ένα σωρό. Δεν έχω πια χρόνο μέσα στην ημέρα με τόσα χάπια που παίρνω που να τα βολέψω. Θα κάνω υπομονή και ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος.

ΜΑΡΙΑ 1978,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ !ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ!ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!:cheer:

ΜΑΡΙΑ 1978,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ !ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ!ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 1ο ΤΡΙΜΗΝΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!:cheer:

• 1 year later...

gianna83 έγραψε:

geia sas koritsia eimai 5 evdomadon kai 3 imeron simera eida kafe aima kai exo ponous periodou,pino 6 utrogestan tin mera o giatros mou eipe xekourasi ,Anisixo poli,exei tixi se kamia ?

Χωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω τα ίδια πέρασα κι εγώ. Στην 5η εμβδομάδα είχα αίμα, έπαιρνα 8 utrogestan, είχα πόνους δυνατούς και τελικά απέβαλα.

Δεν σημαίνει φυσικά ότι τα ίδια θα περάσεις και εσύ, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική.Σου εύχομαι όλα καλά να πάνε, υπομονή και ξάπλα.Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο.

ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

Βρε κορίτσια εγώ είμαι στην 6η εβδομάδα και είδα λίγο καφέ αλλά δεν πονάω καθόλου. Ο γιατρος μεν μου είπε να μείνω ξάπλα στο κρεβάτι, αλλά δεν που έδωσε κανένα χάπι (όπως διάβασα σε όλες σας τις περιπτώσεις) μου είπε πως συμβαίνει πολύ συχνά και να χαλαρώσω.

Είμαι ανχωμένη. Είναι το πρώτο μου και το θέλουμε πολύ!

Έχω κάνει έναν υέρηχο στην 4η εβδομάδα και όλα ηταν καλα...

Οι εξετάσεις μου βγαίνουν την Πέμπτη όπου 8α κάνω και τον 2ο υπέρηχο.

Ανησυχώ πάρα πολύ για το φασολάκι μου....

Αχ βοηθήστε με...

Εγώ 3/10 έκανα εμβρυομεταφορά από εξωσωματική (δεν ξέρω πόσων εβδομάδων ακριβώς είμαι) και χτες είδα αίμα κόκκινο όχι πολύ. Παίρνω Utrogestan και Cyclacur και χτες μου είπαν να κάνω και μία ένεση Proluton. Ο γιατρός μου είπε πιθανόν να μην είναι τίποτα αλλά μου σύστησε ακινησία. Οπότε τώρα περιμένω....

• 2 months later...

καλησπερα. ειμαι νεα εδω και θα θελα την γνωμη σας. εδω και λιγες μερες εχω στον 5ο μηνα και ολα ηταν καλα.μεχρι που ξαφνικα σημερα το πρωι ειδα ενα ροζ στο χαρτι οταν πηγα τουαλετα.πανικοβληθηκα πολυ.πηρα ο γιατρο και μου πε να μην αγχωνομαι και να παω να με δει.απο εκεινη την ωρα δεν εχω ξαναδει κατι.λετε να μου συμβει τιποτα τωρα ξαφνικα.εχω τρελλαθει απο ο φοβο μου.ευχαριστω.

καλησπερα. ειμαι νεα εδω και θα θελα την γνωμη σας. εδω και λιγες μερες εχω στον 5ο μηνα και ολα ηταν καλα.μεχρι που ξαφνικα σημερα το πρωι ειδα ενα ροζ στο χαρτι οταν πηγα τουαλετα.πανικοβληθηκα πολυ.πηρα ο γιατρο και μου πε να μην αγχωνομαι και να παω να με δει.απο εκεινη την ωρα δεν εχω ξαναδει κατι.λετε να μου συμβει τιποτα τωρα ξαφνικα.εχω τρελλαθει απο ο φοβο μου.ευχαριστω.

Κοπελα μου μην αγχωνεσαι, οσο μπορεις δηλαδη, απλα προφανως θα κουραστηκες λιγο. Πανε στο γιατρο να σε δει και προσπαθησε απλα να μην κουραζεσαι. Αφου ειχες μονο λιγο ροζ και οχι πολυ αιμα προσπαθησε απλα να ηρεμησεις. Εγω στον 4ο ειχα ΠΟΛΥ και κοκκινο και παλι ολα πανε καλα. Απλα ξαπλωσα και τωρα ειμαι στον 8ο και δοξα το Θεο ολα κυλούν ομαλα! Σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Τα ίδια κι εγώ...Στον δεύτερο μήνα είχα "ξεράσει" κόκκινο και μπόλικο αίμα,κι όταν με κλάμματα πήγα στον γιατρό για να με δει,μου είπε ότι καμιά φορά "καθαρίζει" η μήτρα από την τελευταία περίοδο για να δεχτεί το μωρούδι...

Μετά,στον τέταρτο μήνα είχα πάλι τα ίδια,αλλά ήταν από κόπωση.Με λίγη ξεκούραση διορθώθηκε,και μεθαύριο κλείνω τον όγδοο και μπαίνω στον μήνα μου,κι όλα βαίνουν κατ'ευχήν.Μην ανησυχείς,να επικοινωνείς με τον γιατρό σου και απλά να σε προσέχεις και να μην κουράζεσαι.

καλησπερα κοριτσια πηγα στο γιατρο τελικα.μου ειπε οτι ολα ειναι καλα και το μωρο απλα η μητρα κανει κατι συσπασεις που απ οτι μου εδωσε να καταλαβω δεν θα πρεπε να συμβαινει αυτο κανονικα.τι να πω.κατα τα αλλα ολα πανε μια χαρα μου ειπε και να μην αγχωνομαι.τωρα θα δουμε.πιστευω αν ηταν κατι θα μου το ελεγε.μου πε ξεκουραση.αλλα το θεμα ειναι πωσ εγω δεν κουραζομαι.μεχρι και απο την δουλεια μου σταματησα.τελοσ παντων σορρυ αν σας κουρασα.φιλια. :S

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

Βασικα δεν μας κουρασες!!!! Ειμαστε εδω για να βοηθαει και να δινει η μια στην αλλη κουραγιο!!!! ;);)

Αφου σου ειπε ο γιατρος σου οτι ειναι ολα καλα μην σε αγχωνει τιποτα. Μπορει να σηκωσες κατι βαρύ και να μην το θυμασε, απο συνηθεια καμια φορα κανουμε κινησεις χωρις να τις σκεφτουμε!!!! Χειμωνας ειναι, απολαυσε την χαλαρωση στο σπιτακι σου και σκεψου το σπορακι που εχεις στη κοιλιτσα σου!!!!!

Φιλακια πολλα!!!

καλησπερα και ευχαριστω που μου απαντατε.ολα καλα τελικα.μονο αυτο με τισ συσπασεισ τησ μητρας με αγχωσε λιγο αλλα οκ.θα δουμε.οσο για το αγχος ρε συ δεν το θελω.απλα μου ρχεται.μηπως επειδη ειναι το πρωτο μου? μπορει.να στε καλα παντως φιλια πολλα

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...