Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!Καλως ηρθες στο υπεροχο κλαμπ!!!!Αντε και στις υπολοιπες συντομα!!!

Για το στηθος μην αγχωνεσαι!Συμβαινει συχνα..Ετσι κ εμενα μεχρι τον 3ο πηρα 2-3 νουμερα πανω!Απο b-c πηγα στο dd!!!!!!

Να προσεχεις τον εαυτο σου και να το απολαυσεις!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.... Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΨΗΛΙΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ... ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΕΕΕ ?? ΦΙΛΑΚΙΑ !

Δημοσίευση

Αχ κοριτσακι μου!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Μπραβο σας!Χαρηκα πολυ,μα τι ευχαριστο!!!Θυμαμαι που συζηταγαμε για συμπτωματα!Ευχομαι οοοολα να πανε καλα και να εχεις τους καλυτερους 9 μηνες της ζωης σου και να το απολαυσεις οσο μπορεις!!!Ετσι ειναι καλη μου ακριβως....ειναι μεχρι να σταματησουμε να το σκεφτομαστε....μεγαλη υποθεση να γινεται εμμονη!Τελος καλο ολα καλα!!:-)

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια στρουμφάκι μου!

Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη και να απολαύσεις κάθε στιγμή της... Είναι ομολογουμένως η ομορφότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας!!!

Να προσέχεις τον εαυτό σου και ιδίως την κοιλίτσα σου! :cheer:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!! ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!

ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! ΤΟ SITE ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΟΥΡΙ!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...