Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΗ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΚΑΤΙ!ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2005 ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ 1 ΜΗΝΑ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ!ΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 9-7-2005 ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Δημοσίευση

Ματίνα, μήπως οι τύψεις σου για τότε, μπλοκάρουν τις προσπάθειές σου τώρα; Ό,τι έγινε έγινε.. και δεν είχες και επιλογή απ 'ότι καταλαβαίνω.. οπότε, προσπάθησε να το ξεχάσεις και να κοιτάξεις μπροστά, στο μέλλον σας.

Βγάλε από το μυαλό σου το παρελθόν, χαλάρωσε, ξέχνα τα όλα και να δεις που κάπου παρακάτω θα έχεις τα ευχάριστα! :)

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ!ΑΝ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΤΥΨΕΙΣ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!

Δημοσίευση

ΜαΤΙΝΑ ΑΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΛΑ ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΛΑΚΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ .Αν εφερνες αυτο το παιδι στο κοσμο εγω δεν σου λεω οτι θα το εχανες που για φαντασου να το εχανες στον 3 η τον 5 η αργοτερα πως θα ενιωθες ; ξερεις ποσα κοριτσια απο δω μεσα εχουν υποστει την ταλαιπωρια μιας αποβολης ; εσυ δνε ηξερες και πηρες φαρμακα τι θα εκανες και αντο γενναγες και ειχε μια ζωη προβληματα; για υατο ξεχνατα και ξεκινα απο νεα βαση ολα θα πανε κάλα θα δεις .

Δημοσίευση

Κοριτσάκι,έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο στις 11/08/2004.

Τύψεις έχω ακόμη και σήμερα,αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να είμαι καλά και να περνάω καλά με τον αντρούλη και την οικογένειά μου.

Ότι έγινε έγινε και δε ξεγίνεται.Πέρασε.Καταλαβαίνω ότι θα το σκέφτεσαι μια ζωή (και για μένα το ίδιο πιστεύω) ,αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τρελλαίνεσαι.

Βγάλτο από το μυαλό σου,πάρε προφυλάξεις (!) ,ξέρεις,όπως τότε,πείσε τον εαυτό σου ότι δε θες μωρό...και να δεις για πότε θα'ρθει!

Καλημέρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...