Μετάβαση σε περιεχόμενο

geia!!!!!!!!!!


anthy

Recommended Posts

γεια σας girls!! Εχει πολυ φαση η παρεα σας και εγινα μελος..hi!!!

Περιμενω περιοδο στις 4/5 και εδω και 2 μερες ποναει το στηθος μου και λιγο χαμηλα στη κοιλια..δεν ειναι νωρις για πονους περιοδου>?Εχω υποψια πιιθανης εγκυμοσυνης λογω προσπαθειων στην οωρηξια μου///τι λετε και σεις???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anthy ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMY.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ (ΜΗΝ) ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 4/5.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ:) !!!!ΦΙΛΙΑ

:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anthy

καλωσηρθες στην παρεα του mammyland...

είναι όντως νωρίς, κατά τη γνώμη μου, για πόνους περιόδου..πότε είχες ωορρηξία? προσπαθείς καιρό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες!!!:) Θα περασεις ωραια κοντα μας!:) οσο για το αν εισαι εγκυος ...θα το μαθουμε σε λιγες μερες,μεχρι τοτε υπομονη... :whistle:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατά βάση διαρκει 3-4 ημέρες..

μην αγχωνεσαι και μην το σκέφτεσαι.. σε δύο περίπου εβδομάδες θα δείξει..και μακαρι να προκύψει το καλύτερο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθουλα καλως μας βρηκες... σου ευχομαι με το καλο ενα μωρακι... θα εχεις μια φοβερη παρεουλα εδω μεσα... φιλακια πολλα...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anthy, καλωσήρθες στην πιο όμορφη δικτυακή παρεούλα! Εδώ είναι φοβερά! Υπάρχει τρομερή επικοινωνία με τις κοπέλες και φοβερή υποστήριξη! Εγώ προσωπικά δεν είμαι πάρα πολύ καιρό μέλος και κατάφερα κι έγινα κιόλας platinum member!!

Όσο για μένα, είμαι η Έλενα, 27 χρόνων από Αθήνα, εγκυούλα στο πρώτο μου παιδάκι! Εύχομαι ολόψυχα να έχεις και εσύ ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα! Όσο για τις προσπάθειες.. αρκεί να μην αγχωθείς! Εγώ έπιασα στον 3ο μήνα προσπαθειών, κι αυτό γιατί τους πρώτους 2 μήνες πήγα να πέσω στην παγίδα του άγχους! Σημείωνα, σκεφτόμουν ξανα σκεφτόμουν μέχρι που είπα στοπ!! Όποτε κάτσει! Κι έκατσε αμέσως!! Καλή επιτυχία κοπέλα μου, κι ότι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τον είχα ρωτήσει την Παρασκευή που πήγα στο πρώτο μας ραντεβού και μου είπε να κάνω κανονικά το πρόγραμμα μου και να μην αγχώνομαι. Το μόνο που μου είπε είναι πολύ αντηλιακό και αλλαγή στο μαγιό, όπως είπες και εσύ.  Αγχώνομαι γιατί δεν έχω και συμπτώματα. Επίσης επειδή είδαμε μόνο σάκο προς το παρόν, σκέφτομαι διάφορα. Τώρα καταλαβαίνω τις εγκυούλες με τα άγχη τους!!!!
    • Βρε συ γυναίκες γεννάνε σε συνθήκες πολέμου και εσύ που πηγές και αραξες στην ξαπλώστρα το έβλαψες? Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι ο ήλιος αλλά για σένα για το δέρμα σου που τώρα θα είναι πιο ευαίσθητο και να είναι καθαρό το νερό και να αλλάζεις μαγιω. Βέβαια κάποιοι γιατροί απαγορεύουν τα μπάνια το πρώτο τρίμηνο άρα ίσως να ρωτήσεις και το γιατρό σου σχετικά.
    • Και θέλω να πω επίσης κάτι ακόμα αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εμάς η παιδίατρος χρεώνει 30 ευρώ την επίσκεψη στο ιατρείο και 50 ευρώ όταν έρχεται στο σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή τα ραντεβού είναι αρκετά συχνά και δεν είναι εύκολο να φεύγουν έτσι τα έξτρα 20ευρα αλλά ρε κορίτσια και τις φορές πιο μετά που πήγαμε στο ιατρείο περίμεναν ένα δύο παιδάκια με βήχα που τον άκουγες από το πάρκινγκ. Άρα διάλεγα να έρθει στο σπίτι προκειμένου να μην εκτεθεί το μωρό σε αυτό.
    • Καλημέρα κορίτσιααα. Σήμερα επέστρεψα στην ρουτίνα μετά από μια τριήμερη απόδραση.  Τις μέρες που έλειπα είχα τόσες τύψεις και μου βγήκαν άπειροι φόβοι. Αυτό το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο πολύ καιρό είναι η αλήθεια και δεν μπορούσα να μην πάω. Αλλά περιελάβανε πισίνα, θάλασσα, ήλιο κλπ. Πιστεύετε πως μπορεί να έβλαψα το σποράκι?? 
    • Κοίτα δε νομίζω παιδίατρος να σου πει ότι δεν μπορεί να σε αναλάβει. Εγώ επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι σχήμα ήθελα σχετικά με τη διατροφή δηλαδή αποκλειστικό θηλασμό, μεικτή ή ξένο, ήθελα έναν παιδίατρο που να μην είναι απόλυτος και κυρίως θα ήθελα να έχει κ αυτός παιδιά. Να έχουμε μιλήσει έστω μια φορά, ώστε όταν τον πάρω αφού γεννήσω να με ξέρει και να κανονίσουμε ραντεβού στο σπίτι.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...