Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγώ χωράω στην παρέα σας;

vassiliki

Recommended Posts

Βασιλική γειά και απο εμένα... Είμαι η Χριστίνα 33 ετών και προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και 3,5 χρόνια χωρίς ποτέ να έχω δει το πολυπόθητο + στα τεστ εγκυμοσύνης. Πριν μπω στο μαμυ και γνωρίσω αυτή την όμορφη παρέα ήμουν πολύ αγχωμένη καί στεναχωρημένη... Όχι οτι τωρα εχω ξεαγχωθεί τελείως αλλά πως να το κάνουμε ο πόνος απαλύνεται όταν τον μοιράζεσαι με άλλους - όταν έχεις κάπου να τα πείς και να σε ακούσουν- όταν έχεις μια αγκαλιά να σε δεχτούν. Και εδώ έχει πολλές...

Καλώς ήρθες λοιπόν....

Καλό Πάσχα!!!

Εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις το σποράκι σου!!!!! :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαίρομαι τόσο πολύ που μου γράφετε και ασχολείστε μαζί μου! Ενθουσιάστηκα με όλες τις γνωριμίες και τις συμβουλές σας. Θα ήθελα να απαντήσω στην Ρούλα, έτσι λένε την αδελφή μου και μένει κι αυτή στην Αθήνα, και έχετε πάνω κάτω την ίδια ηλικία!! Συμπτώσεις ε;

Εγώ μένω στην Πάτρα αλλά μπορεί κάποια φορά να βολέψουν οι συγκυρίες να συναντηθούμε!

Δεν έκανα εξετάσεις για την αποβολή, η γυναικολόγος μου είπε ότι συμβαίνει πολύ συχνά, είπε ότι είναι λόγω χρωμοσωμιακών ανωμαλιών σε τόσο πρώιμο στάδιο. Δεν έγινε εμφύτευση, παρ'ολο που το κύημα είχε αναπτυχθεί λίγο, η χοριακή μου είχε φτάσει 250, αλλά μετά δεν αυξήθηκε και στην 6η εβδ. είχα αιμορραγία. Η χοριακή άρχισε να πέφτει και τελικά η γυν. είπε ότι έχει γίνει αποβολή! Ευτυχώς αποβλήθηκε μόνο του και δεν χρειάστηκε να κάνω απόξεση, είμαι πολύ φοβιτσιάρα με τους γιατρούς!

Είπε ότι το ψάχνουμε μετά την 2η ή 3η αποβολή, τότε όμως ήμουν 33 χρόνων και ίσως δεν βιαζόταν. Που να φανταστεί η γυναίκα ότι εγώ για 3 χρόνια δεν ήθελα να ξανακούσω για εγκυμοσύνη! Με το συμπάθειο αλλά είμαι πολύ τυχερή που ο άντρας μου δεν έχει πάθει προστάτη από τη συγκράτηση!

Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαι πιο τυχερή γιατί τα περιθώρια στενεύουν!

Ωχ... κοίτα να δεις σύμπτωση εε;;; :)

Πάντως να σου πω κάτι; Αυτό το "το ψάχνουμε μετά την 2η ή 3η αποβολή" των γιατρών δεν το καταλαβαίνω! Μακάρι να το'χα ψάξει κι εγώ μετά την πρώτη αποβολή, μπορεί να'χα γλιτώσει την παλίνδρομη (+απόξεση) και τώρα να'χα το παιδάκι μου αγκαλιά. Αλλά έμεινα κι εγώ στο "τυχαίο θα ήταν" κι άσε να δούμε... και τι είδαμε;.. τπ...

Χίλιες φορές προτιμώτερο να κάνουμε τις εξετάσεις και να βγαίνουν αρνητικές! Ξέρω, κοστίζουν, αλλά και μια αποβολή κοστίζει... σωματικά, ψυχικά κλπ κλπ...

Βασιλική μου, έχε πίστη, θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά! :)

Και που είσαι;;; Η Πάτρα δυο βήματα είναι! Και η αδελφή σου θα θέλει να σε δει! :P Οπότε... Οργανώσου!! Στην επόμενη συνάντηση να'σαι παρούσα!! ;) Και πάρε και την συνονόματη μαζί σου αν θέλει! Φιλάκια!!! :)

crazy έγραψε:

Ωχ... κοίτα να δεις σύμπτωση εε;;; :)

Πάντως να σου πω κάτι; Αυτό το "το ψάχνουμε μετά την 2η ή 3η αποβολή" των γιατρών δεν το καταλαβαίνω! Μακάρι να το'χα ψάξει κι εγώ μετά την πρώτη αποβολή, μπορεί να'χα γλιτώσει την παλίνδρομη (+απόξεση) και τώρα να'χα το παιδάκι μου αγκαλιά. Αλλά έμεινα κι εγώ στο "τυχαίο θα ήταν" κι άσε να δούμε... και τι είδαμε;.. τπ...

Συμφωνουμε Ρουλακι..

Εγω θα το παω ακομα πιο μακρια ..δηλαδη και χωρις καν αποβολη καθε γυναικα πριν αρχισει προσπαθειες καλο ειναι να κανει εξετασεις για θρομβοφιλια(στον ελληνικο πληθυσμο ειναι πολυ συχνη) και μια σαλπιγγογραφια

Δεν έχεις κι άδικο... Για την σαλπιγγογραφία δεν ξέρω, πάντως για θρομβοφιλία κι ένα κάρο άλλα πράγματα που υπάρχουν, σίγουρα θα'ταν καλύτερο να γίνονται προληπτικά παρά διερευνητικά. Θα είχαμε σημαντικό αριθμό λιγότερων αποβολών, σίγουρα πράγματα!

Πάντως, στην δική μου περίπτωση, αυτό το αυτοάνοσο που έχω (αντιφοσφωλιπιδικό σύνδρομο) εκδηλώνεται μόνο σε περίοδο εγκυμοσύνης (καλό εε;;..) οπότε, αν είχα κάνει τις σχετικές εξετάσεις πριν τις εγκυμοσύνες, δε θα'χε φανεί τίποτα! Τόσο καλά... Αλλά αν τις είχα κάνει μετά την πρώτη αποβολή, σίγουρα θα το βρίσκανε και θα ξέραμε τι να κάνουμε στην επόμενη που παλινδρόμησε... Τπ... ό,τι έγινε, έγινε! Εγώ τα λέω για να "γλιτώσω" όσες μπορώ από παρόμοιες περιπέτειες...

Συνονόματη καλως ήρθες στην τρελοπαρέα του μαμμυ!!!

Είμαι η Βάσω 26 ετών και δυστυχώς πριν απο 1.5 μήνα είχα μια παλλίνδρομη...Πόνεσε πολύ αλλά η υποστήριξη που είχα απο τα κορίτσια ήταν απίστευτη και με έκανε γρήγορα να αναπληρώσω το πεσμένο ηθικό μου!!!

Είναι οι φίλες μου με τις οποίες περνάω περισσότερες ώρες πλέον απ'οτι με τις κολλητές μου...

Ετοιμάσου για γερό κόλλημα!!! :woohoo: :silly: :woohoo: :laugh:

Θα τα λέμεεεεεεε!

:kiss::kiss:

vassiliki έγραψε:

Καλημέρα! Είμαι η Vassiliki, τώρα είδα ότι υπάρχει χώρος για να συστηθώ, αν και δημοσίευσα 2 posts χτές αφού εγγράφηκα!

Είμαι 37 ετών, δεν έχω ακόμη παιδιά, αρχίσαμε πρόσφατα τις προσπάθειες με τον άντρα μου και... περιμένουμε! Βέβαια στο παρελθόν είχα μια αποβολή στην 6η εβδομάδα, η οποία με αποθάρρυνε τόσο πολύ που έχουν περάσει 3 χρόνια και τώρα το πήρα απόφαση να ξαναπροσπαθήσω! Θέλω να κάνω ένα μωράκι αν και με προβληματίζουν πολλά, ανασφάλειες κυρίως, και πραγματικά ζηλεύω τις γυναίκες που το επιθυμούν με όλη τους την ψυχή και κάνουν τα πάντα γι' αυτό.

Για πρώτο μήνυμα σας ζάλισα πολύ! Ελπίζω να βρώ κι εγώ φίλες σ'αυτό το site και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι θα χαρώ να το κάνω! Καλή Ανάσταση σε όλες σας,εύχομαι υγεία και κάθε ευτυχία!

Καλως ορισες!!

Ειμαι η Αννα απο Θεσσαλονικη 28 χρονων και ειμαι φρεσκομαμα...Εχω μια μπεμπα 45 ημερων...μπαμπατσικια!!!

Ελπιζω να καταφερεις το στοχο σου και να ξερεις οτι το μαμμυλαντ ειναι γουρλιδικο...

Ειναι πολυ ομορφη παρεα και ολα τα κοριτσια μοιραζονται σκεψεις και αποψεις!!!

Και φυσικα δε μας ζαλισες!!!

Που να δεις εγω αποριες που εχω δημοσιευσει!!!:laugh: :laugh:

Βασιλικη μου καλως μας ηρθες!Βεβαια και χωρας στην παρεα μας!Οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα!Εγω ειμαι η Δημητρα 29 χρονων και εχω ενα αγορακι σχεδον 3ων ετων, τον Δημητρακη! Σου ευχομαι να αποκτησεις συντομα το μωρακι που θελεις!Να ξερεις οτι εμεις ειμαστε εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη! Οποτε οτι χρειαστεις σφύρα!:P:blink: :woohoo: Σε φιλω!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMY!!!:laugh:

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ,29 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.VASILIKI ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΧΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ,ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ,ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΚΛΑΨΑ,ΠΟΝΕΣΑ,ΔΡΑΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ... ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ. Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!

Καλημερα Βασιλικη κι εγω καινουργια ειμαι και καλως ηρθες!:laugh: Ειμαι 28 χρωνων και εχω ενα κοριτσακι 5 μηνων.Ελπιζω να τα λεμε συχνα ;) ;)

ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙΚΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!

ΦΙΛΙΑ!

Βασιλική καταρχήν Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά με υγεία και ότι άλλο ποθείς για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους! :)

Καλωσόρισες στην παρέα μας, μόλις απέκτησες ένα σωρό καλές διαδικτυακές φίλες! ;)

Εδώ είμαστε εμείς για οτιδήποτε χριεαστείς!

Λυπάμαι γιαυτό που σου συνέβη αλλά χαίρομαι που παρά τις ανασφάλειές σου θέλεις να κάνεις ένα παιδάκι και το προσπαθείς. Για μια μάνα οι ανασφάλειες πιστεύω δεν παύουν ποτέ. Έχω μια κορούλα 8 μηνών, το γνωστό Μαράκι, και δεν μπορώ να φανταστώ τις ανασφάλειές μου και τις αγωνίες μου όταν το Μαράκι μου μεγαλώσει, όταν κάνω και άλλα παιδάκια, όταν ακόμα γίνω 80 εγώ και 50 τα παιδιά μου..

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτό που ποθείτε να το πετύχετε... κι εμείς θα είμαστε εδώ για να διαβάσουμε τα ευχάριστα! :cheer:

Σε φιλώ!

Α! Είμαι η Ιφιγένεια, 30 σχεδόν και στην "προσπάθεια" για δεύτερο μπεμπάκι! Και η προσπάθεια εντός εισαγωγικών, γιατί με την απόσταση που μας χωρίζει με τον άντρα μου.. άντε να συλλάβω!:woohoo: Θέλω να πω... προσπαθώ να συναντηθούμε και αν γίνεται στις γόνιμες!

Με τηλεπάθεια δε γίνεται σίγουρα! :huh:

βασιλίκη μου να σε καλοσωρίσω και γω στην όμορφη και μεγάλη παρέα μας!!!ειμαι στα 26 και εχω ενα αγοράκι 22 ημερών!

Σου ευχομαι γρήγορα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου και να μην απογοητευεσαι!!Θα δεις οτι όλα καλα θα πάνε!!!Το μωράκι θα έρθει στην ωρα του!!Μερικες φορές μας συμβαινουν άσχημα πράγματα..μέσα στη ζωη ειναι όλα..για να μας κάνου πιο δυνατοί..και να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καλητερα στις δυσκολίες της ζωης και να βγούμε νικητές!!!Σου στελνω ολη την θετική μου ενέργεια και εγω και ολα τα κοριτσια απο δω!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Χριστος Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες σας! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας, και σε όσες κοπέλες προσπαθούν εύχομαι σύντομα μια...ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

Πραγματικά από την Παρασκευή που άρχισα την επικοινωνία μου μαζί σας είμαι πιο αισιόδοξη, βοηθάει να επικοινωνώ με γυναίκες που έχουν περάσει τα ίδια με μένα, άλλες που παλεύουν σκληρά για ένα μωρό ακι αντιμετωπίζουν δυκολίες,παίρνω κουράγιο από τη θέληση και την αισιοδοξία σας!!Σας εύχομαι τα καλύτερα και σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!

ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΙ... ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ. Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΞΥΠΝΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!

Χρόνια πολλά και σ'εσένα, εύχομαι μόνο επιτυχίες απο'δω και πέρα.Να έχεις την υγεία σου, να είστε καλά με τον άντρα σου και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αργά η γρήγορα!

Καλως ηρθες στην παρεα μας Βασιλικη μου.Χριστος Ανεστη και σου ευχομαι απο εδω και περα να εχεις αυτο που τοσο θελεις χωρις ανχος!!Να εισαι καλα εσυ και ο αντρουλης σου!!:)

Βασιλικη μου καλως μας ηρθες!!Ευχομαι με το καλο να ερθει ενα μωρακι στην ζωη σας!!!Λυπαμαι για την αποβολη που ειχες αλλα δυστηχως συμβαινουν αυτα!Να μην αποθαρρυνεσαι γιατι ολα μες το προγραμμα ειναι....ολα θα πανε καλα απο δω και περα θα δεις!!!Ελπιζω συντομα να εχετε ευχαριστα νεα!!!Οσο για τους προβληματισμους σου ειναι λογικο να υπαρχουν αλλα χαμογελα μην σκεφτεσαι πολλα σκεψου αισιοδοξα και ολα θα ερθουν και θα πανε μια χαρα!!!Ειμαι η Κωνσταντινα 26 και δεν εχω ακομα παιδακια....Χαρηκα να εισαι παντα καλα!:)

ΓΕΙΑ ΣΟΥΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 7 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Καλώς ήρθες Βασιλική θα δεις θα περάσεις τέλεια εδώ.

Να δεις που θα μείνεις κι έγκυος εδώ μέσα κάτι που σου εύχομαι όλοψυχα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...