Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άλκιστη καλημέρα και από εμένα και καλώς μας ήρθες!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως αγαπάς. Υγεία, ευτυχία και χαρά σε όλη την οικογένειά σου!!!:) :) :)

Α!!! φυσικά το Άλκιστη είναι καταπληκτικό όνομα!

Αλήθεια πότε θα γιορτάζει;

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Άλκιστη καλημέρα και από εμένα και καλώς μας ήρθες!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως αγαπάς. Υγεία, ευτυχία και χαρά σε όλη την οικογένειά σου!!!:) :) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Ειστε καλα;ελπιζω ολες σας να ειστε καλα!!!Χιονιζει εκει απο οπου ειστε;τι καιρο κανει;εδω ψιλοχιονησε το πρωι στην σαλαμινα.Κοριτσια και εσεις που δεν ειστε ακομα εγκυος που ευχομαι να μηνετε γρηγορα πειτε μας πως θα βγαζατε τα μωρα σας;;;φιλακια σε ολες σας:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Ειστε καλα;ελπιζω ολες σας να ειστε καλα!!!Χιονιζει εκει απο οπου ειστε;τι καιρο κανει;εδω ψιλοχιονησε το πρωι στην σαλαμινα.Κοριτσια και εσεις που δεν ειστε ακομα εγκυος που ευχομαι να μηνετε γρηγορα πειτε μας πως θα βγαζατε τα μωρα σας;;;φιλακια σε ολες σας:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Εγώ μένω Παιανία και έχει το πρωί είχε πολύ πάγο και ελάχιστο χιονάκι. Βέβαια τα βουνά γύρω είναι κάτασπρα!!!

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη αλλά έχω σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και τα ονόματα.

Αν είναι κοριτσάκι το πρώτο του όνομα θα είναι Νεφέλη (που μου αρέσει πολύ) και το δεύτερο Μαρία (Μαρία λένε εμένα, αλλά και την μαμά μου. Βέβαια εγώ το επέλεξα περισσότερο για την Παναγία, γιατί σε εκείνη προσεύχομαι να με βοηθήσει να το αποκτήσω).

Αν είναι αγοράκι θα ήθελα πολύ να το βγάλω Άγγελο γιατί εκτός του ότι μου αρέσει πολύ το κάνω και την αδυναμία που έχω στους Αγγέλους, γιατί θεωρώ πως όλοι μας τους έχουμε δίπλα μας και μας βοηθάνε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποια στιγμή το ανάφερα πάνω σε κουβέντα σε μια συγγενή μου (τότε δεν υπήρχε κανένα μωρό απο καμμία πλευρά και συζητάγαμε για την πλάκα τι ονόματα θα βγάζαμε τα παιδιά μας) και της άρεσε πολυ. Τώρα λοιπόν που γέννησε ένα αγοράκι, μου ανακοίνωσε οτι θα το μάλλον θα το βγάλει Αγγελο λόγω της πεθεράς της Αγγελικής. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου??

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Εγώ μένω Παιανία και έχει το πρωί είχε πολύ πάγο και ελάχιστο χιονάκι. Βέβαια τα βουνά γύρω είναι κάτασπρα!!!

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη αλλά έχω σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και τα ονόματα.

Αν είναι κοριτσάκι το πρώτο του όνομα θα είναι Νεφέλη (που μου αρέσει πολύ) και το δεύτερο Μαρία (Μαρία λένε εμένα, αλλά και την μαμά μου. Βέβαια εγώ το επέλεξα περισσότερο για την Παναγία, γιατί σε εκείνη προσεύχομαι να με βοηθήσει να το αποκτήσω).

Αν είναι αγοράκι θα ήθελα πολύ να το βγάλω Άγγελο γιατί εκτός του ότι μου αρέσει πολύ το κάνω και την αδυναμία που έχω στους Αγγέλους, γιατί θεωρώ πως όλοι μας τους έχουμε δίπλα μας και μας βοηθάνε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποια στιγμή το ανάφερα πάνω σε κουβέντα σε μια συγγενή μου (τότε δεν υπήρχε κανένα μωρό απο καμμία πλευρά και συζητάγαμε για την πλάκα τι ονόματα θα βγάζαμε τα παιδιά μας) και της άρεσε πολυ. Τώρα λοιπόν που γέννησε ένα αγοράκι, μου ανακοίνωσε οτι θα το μάλλον θα το βγάλει Αγγελο λόγω της πεθεράς της Αγγελικής. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου??

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Δημοσίευση

maraki otan me to kalo tha meineis egkyos i xara sou tha einai toso megali k i eytyxia sou toso dynati pou de nomizw pws tha skefteis to pws lene to paidi tis gnwstis sou k giati to evgale etsi.prwta o Theos na pane ola kala! na genniseis k esy ena ygeiestato mwraki k to onoma einai to teleytaio pou tha prepei na se apasxolei.

manoyla xionise sti salamina?? ouaa! k egw thelw...edw xania apo xlwmo ews adynaton...

Δημοσίευση

maraki otan me to kalo tha meineis egkyos i xara sou tha einai toso megali k i eytyxia sou toso dynati pou de nomizw pws tha skefteis to pws lene to paidi tis gnwstis sou k giati to evgale etsi.prwta o Theos na pane ola kala! na genniseis k esy ena ygeiestato mwraki k to onoma einai to teleytaio pou tha prepei na se apasxolei.

manoyla xionise sti salamina?? ouaa! k egw thelw...edw xania apo xlwmo ews adynaton...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ συμφωνω με την eleni^^ δεν ειναι με αυτο το ονομα μονο της γνωστης σου;και δεν νομιζω να ειναι γαιδουργια να το βγαλεις αγγελο..μεινε πρωτα εγκυος με το καλο και ολα τα αλλα ερχοντε!!Εγω τι να πω!Μολις μαθαμε οτι ειναι κοριτσακη ειπα στην πεθερα μου πως θα βγαλω το ονομα της γιατι μου αρεση (Ρουμπινη) αλλα οταν ακουσε οτι θα εχει και δευτερο ονομα (Αννα) περιττο να σας πω τι εγινε!!Της εξηγησα πως το ονομα (Αννα) δεν ειναι συμπτωση,γιατι 1ον εκανα εξωσωματικη και μια με δυο μερες πριν ειδα στον υπνο μου την Αγια Αννα να μου λεει να μην ανοισηχω και οτι ολλα θα πανε καλα.2ον την εξωσωματικη την εκανα μια μερα πριν την γιορτη της Αγιας Αννας παραμονη 24/07 και 3ον η κλινικη και το δωματιο στο οποιο ειμουν απεναντι ακριβως χωρις να το ξερουμε φυσικα,ειπα στον αντρα μου πρωτου κανω την εξωσωματικη να παει να αναψη ενα κερακι στην εκκλησια και μαθενει οτι ειναι της Αγιας Αννας,ε τωρα αυτο δεν ειναι συμπτωση!!Ειναι δυνατον!!και ετσι το εταξα.ΔΕν ξερω εαν τα πιστευετε η οχι εγω παντος τα πιστευω.Και της ειπα οτι θα το φωναζω (Ρουμπιαννα) γιατι ετσι θελω,μου αρεση.eleni^^ απο χανια ειπες πως εισαι;εγω εμενα 2 χρονια εκει και σχεδον καθε καλοκαιρι ερχομαστε χανια,ειναι ο ερωτας μου η κρητη...:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...