Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άλκιστη καλημέρα και από εμένα και καλώς μας ήρθες!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως αγαπάς. Υγεία, ευτυχία και χαρά σε όλη την οικογένειά σου!!!:) :) :)

Α!!! φυσικά το Άλκιστη είναι καταπληκτικό όνομα!

Αλήθεια πότε θα γιορτάζει;

• Απαντήσεις 284
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Άλκιστη καλημέρα και από εμένα και καλώς μας ήρθες!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώσεις όπως αγαπάς. Υγεία, ευτυχία και χαρά σε όλη την οικογένειά σου!!!:) :) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Ειστε καλα;ελπιζω ολες σας να ειστε καλα!!!Χιονιζει εκει απο οπου ειστε;τι καιρο κανει;εδω ψιλοχιονησε το πρωι στην σαλαμινα.Κοριτσια και εσεις που δεν ειστε ακομα εγκυος που ευχομαι να μηνετε γρηγορα πειτε μας πως θα βγαζατε τα μωρα σας;;;φιλακια σε ολες σας:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα.Ειστε καλα;ελπιζω ολες σας να ειστε καλα!!!Χιονιζει εκει απο οπου ειστε;τι καιρο κανει;εδω ψιλοχιονησε το πρωι στην σαλαμινα.Κοριτσια και εσεις που δεν ειστε ακομα εγκυος που ευχομαι να μηνετε γρηγορα πειτε μας πως θα βγαζατε τα μωρα σας;;;φιλακια σε ολες σας:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Εγώ μένω Παιανία και έχει το πρωί είχε πολύ πάγο και ελάχιστο χιονάκι. Βέβαια τα βουνά γύρω είναι κάτασπρα!!!

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη αλλά έχω σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και τα ονόματα.

Αν είναι κοριτσάκι το πρώτο του όνομα θα είναι Νεφέλη (που μου αρέσει πολύ) και το δεύτερο Μαρία (Μαρία λένε εμένα, αλλά και την μαμά μου. Βέβαια εγώ το επέλεξα περισσότερο για την Παναγία, γιατί σε εκείνη προσεύχομαι να με βοηθήσει να το αποκτήσω).

Αν είναι αγοράκι θα ήθελα πολύ να το βγάλω Άγγελο γιατί εκτός του ότι μου αρέσει πολύ το κάνω και την αδυναμία που έχω στους Αγγέλους, γιατί θεωρώ πως όλοι μας τους έχουμε δίπλα μας και μας βοηθάνε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποια στιγμή το ανάφερα πάνω σε κουβέντα σε μια συγγενή μου (τότε δεν υπήρχε κανένα μωρό απο καμμία πλευρά και συζητάγαμε για την πλάκα τι ονόματα θα βγάζαμε τα παιδιά μας) και της άρεσε πολυ. Τώρα λοιπόν που γέννησε ένα αγοράκι, μου ανακοίνωσε οτι θα το μάλλον θα το βγάλει Αγγελο λόγω της πεθεράς της Αγγελικής. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου??

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Εγώ μένω Παιανία και έχει το πρωί είχε πολύ πάγο και ελάχιστο χιονάκι. Βέβαια τα βουνά γύρω είναι κάτασπρα!!!

Μπορεί ακόμα να μην έχει έρθει η πολυπόθητη εγκυμοσύνη αλλά έχω σκεφτεί όλες τις λεπτομέρειες, ακόμα και τα ονόματα.

Αν είναι κοριτσάκι το πρώτο του όνομα θα είναι Νεφέλη (που μου αρέσει πολύ) και το δεύτερο Μαρία (Μαρία λένε εμένα, αλλά και την μαμά μου. Βέβαια εγώ το επέλεξα περισσότερο για την Παναγία, γιατί σε εκείνη προσεύχομαι να με βοηθήσει να το αποκτήσω).

Αν είναι αγοράκι θα ήθελα πολύ να το βγάλω Άγγελο γιατί εκτός του ότι μου αρέσει πολύ το κάνω και την αδυναμία που έχω στους Αγγέλους, γιατί θεωρώ πως όλοι μας τους έχουμε δίπλα μας και μας βοηθάνε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποια στιγμή το ανάφερα πάνω σε κουβέντα σε μια συγγενή μου (τότε δεν υπήρχε κανένα μωρό απο καμμία πλευρά και συζητάγαμε για την πλάκα τι ονόματα θα βγάζαμε τα παιδιά μας) και της άρεσε πολυ. Τώρα λοιπόν που γέννησε ένα αγοράκι, μου ανακοίνωσε οτι θα το μάλλον θα το βγάλει Αγγελο λόγω της πεθεράς της Αγγελικής. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου??

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Δημοσίευση

Γειά σου Μανούλα!

Δημοσίευση

maraki otan me to kalo tha meineis egkyos i xara sou tha einai toso megali k i eytyxia sou toso dynati pou de nomizw pws tha skefteis to pws lene to paidi tis gnwstis sou k giati to evgale etsi.prwta o Theos na pane ola kala! na genniseis k esy ena ygeiestato mwraki k to onoma einai to teleytaio pou tha prepei na se apasxolei.

manoyla xionise sti salamina?? ouaa! k egw thelw...edw xania apo xlwmo ews adynaton...

Δημοσίευση

maraki otan me to kalo tha meineis egkyos i xara sou tha einai toso megali k i eytyxia sou toso dynati pou de nomizw pws tha skefteis to pws lene to paidi tis gnwstis sou k giati to evgale etsi.prwta o Theos na pane ola kala! na genniseis k esy ena ygeiestato mwraki k to onoma einai to teleytaio pou tha prepei na se apasxolei.

manoyla xionise sti salamina?? ouaa! k egw thelw...edw xania apo xlwmo ews adynaton...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ συμφωνω με την eleni^^ δεν ειναι με αυτο το ονομα μονο της γνωστης σου;και δεν νομιζω να ειναι γαιδουργια να το βγαλεις αγγελο..μεινε πρωτα εγκυος με το καλο και ολα τα αλλα ερχοντε!!Εγω τι να πω!Μολις μαθαμε οτι ειναι κοριτσακη ειπα στην πεθερα μου πως θα βγαλω το ονομα της γιατι μου αρεση (Ρουμπινη) αλλα οταν ακουσε οτι θα εχει και δευτερο ονομα (Αννα) περιττο να σας πω τι εγινε!!Της εξηγησα πως το ονομα (Αννα) δεν ειναι συμπτωση,γιατι 1ον εκανα εξωσωματικη και μια με δυο μερες πριν ειδα στον υπνο μου την Αγια Αννα να μου λεει να μην ανοισηχω και οτι ολλα θα πανε καλα.2ον την εξωσωματικη την εκανα μια μερα πριν την γιορτη της Αγιας Αννας παραμονη 24/07 και 3ον η κλινικη και το δωματιο στο οποιο ειμουν απεναντι ακριβως χωρις να το ξερουμε φυσικα,ειπα στον αντρα μου πρωτου κανω την εξωσωματικη να παει να αναψη ενα κερακι στην εκκλησια και μαθενει οτι ειναι της Αγιας Αννας,ε τωρα αυτο δεν ειναι συμπτωση!!Ειναι δυνατον!!και ετσι το εταξα.ΔΕν ξερω εαν τα πιστευετε η οχι εγω παντος τα πιστευω.Και της ειπα οτι θα το φωναζω (Ρουμπιαννα) γιατι ετσι θελω,μου αρεση.eleni^^ απο χανια ειπες πως εισαι;εγω εμενα 2 χρονια εκει και σχεδον καθε καλοκαιρι ερχομαστε χανια,ειναι ο ερωτας μου η κρητη...:silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι η πρώτη χρονιά είναι ζόρικη αρρωσταίνουν αρκετά είναι η αλήθεια και εμενα ελαφριά τα περνούσε λίγο πυρετό και ήταν εντάξει δεν έμενα ούτε μόνιμη μυξα ούτε βήχας η μικρή δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο έκανε πιο πολλές μέρες να συνέλθει  Και εμάς είχε κοξάκι στον παιδικό και ευτυχώς ήταν η περίοδος που την είχα σπίτι τώρα ακούω πολύ γρίπη Α κυκλοφορεί και κοβιτ  εμένα έχει κουραστεί σπίτι μωρέ η καημένη βαριέται μέσα γιατί μένω και λίγο εκτός χωριού για να πάμε παιδική χρειάζομαι αμάξι εγώ δεν οδηγάω ο άντρας μου δουλεύει οπότε δεν μπορώ ούτε βόλτα να τις πάω έξω μόνο στην αυλή του σπιτιού βγαίνουν είναι και αρκετά κοινωνική θέλει παρέα φουλ και δεν ξέρω τι να κάνω.. 🙄
    • Εγώ λογικά θα την κάνω σε 4-5 εβδομάδες  ραντεβου τώρα ξανά στον γυναικολόγο περίπου 9/2 θα πάω οπότε λογικά θα μου την ζητήσει την καμπύλη τότε με ρώτησε ο εμβρυολογος εχτές για το ζάχαρο (πριν κάνω την εξέταση ) του λέω δεν έχω κάνει καμπύλη ακόμα, το ζάχαρο νηστείας μου είναι καλό αλλά λογικά δεν θα είναι η καμπύλη καλή  γιατί και τις άλλες δύο εγκυμοσύνες δεν ήταν.. και μου λέει κάτσε ντε μην βιάζεσαι κάνε πρώτα και βλέπουμε ..  κάπως εκείνος δεν το θεωρεί τόσο δεδομένο ότι πρέπει ντε και καλά πάλι να μην καλή 🤷‍♀️ 
    • @elen. αιγοκεράκι είμαι και εγώ.. 😉 @Princess28 ναι καρδιοτοκογράφο εννοώ. Ο γιατρός στο νοσοκομείο έτσι θέλει, θα έχει τους λόγους του, ποιος ξέρει.. 😆 Εγώ έχω ΠΗΤ 7/3.. Για βοήθεια ποντάρω στη μαμά η αλήθεια είναι γιατί είναι πιο κοντά σε απόσταση από ότι η πεθερά.. η γιαγιά είναι σε καλύτερη λίγο κατάσταση οπότε για κάνα 2ωρο μπορεί να την αφήσει με το μπαμπά. Το σπίτι και τη μετακόμιση εννοείται τα αφήσαμε στη μέση. Αυτά θα γίνουν με το καλό φαντάζομαι μετά τη γέννα και το σαράντισμα το δικό μου, για να μπορώ κι εγώ να αφήνω το μωρό στη μαμά και να πακετάρω πράγματα. Ο σύζυγος είναι στο στρατό οπότε μπορεί άνετα να πάρει την 9μηνη του και εγώ το 6μηνο που δικαιούμαι από τον ΟΑΕΔ & να κάνουμε το σπίτι με την άνεση μας.! Χωρίς άγχος.. Για την ώρα θα βολευτούμε στην πόλη και μεχρι το καλοκαίρι θα έχουμε έρθει στο χωριό. Άσε που ο κανακάρης μου νομίζει ότι για τις πρώτες 40 μέρες μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια της μαμάς μου και έχει τρελαθεί με το να μην έρθει κανένας στο σπίτι για να μην κολλήσει τπτ το μωρό. Ούτε οι παππούδες δηλαδή.. του λέω καλά, καλά! ας έρθει εκείνη η ώρα και θα σου πω εγώ πως θα παρακαλάς να ρθει η μαμά στο σπίτι για βοήθεια.  Αχ! ρε κορίτσια δεν ξέρω αν είναι όλοι έτσι ή μόνο ο δικός μου είναι τόσο πολύξερος που στο τέλος την πετάει.. Τα κόβει όλα τρανά και μόλις του ρθει το αυγό στον κώλο τότε καταλαβαίνει ότι στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Εγώ δηλαδή πως βλέπω την πραγματικότητα και δεν πέφτω ποτέ από τα σύννεφα γιατί απλά ξέρω τι να περιμένω. 🤔
    • Ναι εξαρτάται κ απ το ποσο θα γεννηθεί το μωρό αλλα να σου πω την αλήθεια εγω στον πρώτο μου, δεν ειχα παρει καθόλου το νούμερο 0, για νεογέννητο. Πηρα κατευθείαν 0-3 ή 3 μηνών (εξαρτάται την εταιρεία). Κ παρόλο που γεννήθηκε κ μικρούλης, οκ του έκαναν λιγο μεγάλα στην αρχή αλλα μεγαλώνουν τοσο γρήγορα τις πρώτες μερες που σύντομα του έκαναν κανονικά οποτε πιστεύω δεν αξίζει να παρεις το μικρότερο νούμερο. Ποσο μαλλον αν βγει κ το μωρό λιγο πιο μεγαλούτσικο, τοτε δε θα προλάβει να τα φορέσει σχεδόν καθόλου. Για τον αριθμό, νομίζω αν εχεις καμια 10ρια απ το καθένα είναι καλα για αρχη. Κ μπορει να σου φέρουν κ δωρα ή αν δεις στην πορεία οτι χρειάζεσαι κ άλλα, ξαναπαίρνεις τοτε.
    • Τέλεια κορίτσι μου, πολυ χαίρομαι που ειναι ολα καλα! Με το καλο να ερθει κ το αγορακι στην οικογένειά σας!!! Αν δεν κανω λαθος, οι περισσότερες εδω στου Απριλίου έχουμε αγόρια εε?? 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...