Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άν σου είπαν έτσι, τί στο καλό ... αρα θα είναι αυθεντικά! Τώρα για το μοντέλο που λέει και η Νατάσα δεν ξέρω. Άν είναι φετινό δηλαδή η περσυνό..:dry:

Εμένα περισσότερο με νοιάζει να σου πώ η αυθεντικότητα. Να είναι καλό το κρύσταλλο. Όλα τ' αλλα τα θεωρώ δεύτερα. Πάντως αν τα πας σε οφθαλμίατρο ενημέρωσε. Μ' ενδιαφέρει.:kiss:

• Απαντήσεις 130
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενα θα τα παω σε οφθαλμιατρο του ΙΚΑ ομως μην πληρωσω οτι γλυτωσα απ τα γυαλια στην επισκεψη στον οφθαλμιατρο ....:laugh: χαχαχαχαχαχαχ

ε τι λες ...δεν θα ξερει κι αυτος να μου πει?....B)

Δημοσίευση

Μελινα μου δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μςλλον ο οφθαλμιατρος δεν ξερει...

Αν τα δω μπορω να σου πω εγω...χαχαχα

Βασικα αν μου γραψεις κωδικους θα σου το πω αμεσως....

Δε νομιζω παντως οτι ειναι μουφα...

Τι στο καλο ολοκληρη αποθηκη μαιμουδες πουλαει????

Δημοσίευση

Νατασσουλι μου εσυ θα μου ανοιξεις τα ματια μου....:laugh: χαχαχαχ θα σου στειλω φωτο και θα τα κοιταξεις πολυ καλα και τους κωδικους θα βαλω τον γυιο μου να τα γραψει ολα και θα στα στειλω και θα μου πεις οπωσδηποτε Νατασσα μου ενταξει?γιατι μου μπηκε τωρα στο μυαλο μου...:silly: :blink::dry:

Δημοσίευση

Μελίνα εγώ όταν του τα πήγα τα έβαλε σ' ενα μηχάνημα και τα κοίταξε. Δεν ξέρω τώρα τί ακριβώς ήταν αυτό και τί είδε πάντως μου είπε οτι ήταν καλά τα κρύσταλλα. Ευτυχώς! Εγώ λέω να τα δεί και η Νατάσα αλλά να τα πας και στον γιατρό. Άσχετα αν είναι του ΙΚΑ ή όχι κάτι θα ξέρει. :silly:

Δημοσίευση

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ απο την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!Σε οσες εμειναν στην ομορφη πολη μας ευχομαι να την απολαυσουν τωρα που εχει αδειασει και ειναι περισσοτερο υπεροχη απο ποτε!!!!!:woohoo:

Καλες βολτες λοιπον στην παραλια μας η οπου θελετε,εχει και ηλιο σημερα,οτι πρεπει ειναι μετα το πασχαλινο τραπεζι!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Θουλη εφαγα τσουρεκι απο κει που ειπες,στη βενιζελου εχει εστια,τελειο ειναι!!!:woohoo:

κοριτσια, χτες το απογευμα περασαμε με το αυτοκινητο απο την παραλια,ολα τα μαγαζια εκει κοντα στο barranza ηταν ....πιτα απο κοσμο,τελικα οσοι και να φυγουν δεν αδειαζει ποτε η παραλια μας:woohoo:

Δημοσίευση

Θουλη μου τα γυαλια ειναι αυθεντικα!!!!!:woohoo: Εδωσα τον κωδικο στη Νατασσα και το τσεκαρησε λεει και ειναι τελεια!!!!Η Νατασσα ξερει γιατι δουλευε σε οπτικα!

Ετσι μου ειπε η Νατασσα,οπως ειχαν πει και τα παιδια που εχουν το μαγαζι!!Ε τι βρε μαγαζι στο κεντρο...,εχει τετοιες τιμες επειδη δινουν σε μαγαζια αυτοι!Για τα κρυσταλλα ειπαν οτι εχουνε κι αυτα την εγγυηση της κατασκευαστριας εταιριας της καθε μαρκας!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ:kiss:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

χρονια πολλα κοριτσια.να μαι κι εγω:) μαθαινω νεα αλλα που καιρος για γραψιμο.:P

λοιπον θα σας πω που πηγα το πασχα γιατι ειναι τελεια ειδικα για οσες εχουν παιδακια.το χωριο λεγεται λευκοχωρι ειναι 1/2 ωρα απο τη θεσνικη,πηγαινοντας για σερρες κι εχει 3 κτηματα με αλογα ,λιμνουλες,παιδικη χαρα και φυσικα φαγητο και καφε.ο μικρος τρελαθηκε ολη μερα κουνια και κουτρουβαλες στο χορταρι:P :P

Δημοσίευση

Mariah, εχω παει κι εγω εκει και ειναι τελεια ... Ειδικα την ωρα της δυσης ειναι μαγευτικά .

Συμφωνω κι επαυξανω κοριτσια για τα παιδια ειναι τελειος προορισμος και μονο 1/2 ωρα απο Θεσσαλονικη . Εμεις σκεφτομαστε να κανουμε γαμο και βαπτισια εκει ... Τι λες Mariah δεν θα είναι όμορφα ? ;) ;) ;)

Δημοσίευση

Κοριτσαρες γειααα σας! Δεν εχω παει στο Λευκοχωρι ακουγεται ωραια!

Κατι αλλο θελω να ρωτησω.Γνωριζετε καποια καταστηματα με ρουχα εγκυμοσυνης στη Θεσσαλονικη?Εχω παει στα: Λητω-πανακριβα κ καπως γιαγιαδιστικα

Πρεναταλ- τα τζιν ηταν ψιλοχαλια,πηρα ομως ενα υφασματινο μαυρο μια χαρα.

Μothercare-καθολου καλη εφαρμογη-για τα παντελονια μιλαω.

Επισης μονο στο zara βρηκα τζιν με κανονικες ραφες(και οχι εκεινες τις αχαρες παιδικες),εχει το ειδικο υφασμα για να καλυπτει την κοιλια και εντελως χαμηλοκαβαλο για να μην πιεζει.

Που αλλου θα μπορουσα να βρω παντελονια,κολαν,φουστες εγκυμοσυνης στο κεντρο?Χωρις βεβαια να τα πληρωσω πανακριβα γιατι θεωρω πως δεν αξιζει...?

Μπλουζες και φορεματακια οσο να πεις η μοδα βοηθαει!

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου χρόνια πολλά και από εδώ!!!!!μαράκια μου έχω ποάει και εγώ εκεί και είναι φανταστικά!!!!στυγκεκριμένα εκεί παντρέψαμε και τους κουπάρους μας και τον Αύγουστο θα βαφτίσουμε και τη μικρή ζουζουνίτσα τους πάλι εκεί!!!!ήταν όντως καταπληκτικά!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια για γαμους και βαφτισια ειναι τελεια...

το μυστηριο το κανουν και στην εκκλησια που εχει μεσα το κτημα?

αναστασια πανε παρε κανονικα ρουχα καλε .εγω ειχα βολευτει με φορεματακια,ειναι και στη μοδα τα ριχτα τωρα;)

παλια δουλευαμε εγκυμοσυνης στο μαγαζι μας ,εχει 2 χρονια που τα σταματησαμε δυστυχως.μη παρεις πολλα παντελονια γιατι τωρα που θ αρχισουν οι ζεστες δε θα τα ανεχεσαι με τιποτα.:kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω!

Μαρια οκ με τα φορεματακια αλλα θελω κ κανα κολαν και παντελονι για κατω απο μπλουζες ή τουνικ..Κ επειδη εχω μια ελαφρια κλειστοφοβια νομιζω πως τα κανονικα με πιεζουν,οποτε θελω κανα δυο ακομα εγκυμοσυνης!

Savropinguinos εχει κ εγκυμοσυνης σε εκεινο το μαγαζι?Ωραια ευχαριστω!Θα ριξω μια ματια!:)

Δημοσίευση

Αναστασιααααααααα!!!!!!!!

Τι κανεις κοριτσακι???

Αρχισες τα ρουχα εγκυμοσυνης????

Καλη αρχη!!!

Πανε στο formes ειναι Μ. Ιωσηφ διαγωνια απεναντι απο τη louis vuitton.

Eχει τελεια ρουχα εγκυμοσυνης!

Επισης και τα benetton εχουν ρουχα εγκυμοσυνης!!!

Κανε καμια βολτα στο κεντρο να τα δεις!

Φιλια

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Κοριτσαρες γειααα σας! Δεν εχω παει στο Λευκοχωρι ακουγεται ωραια!

Κατι αλλο θελω να ρωτησω.Γνωριζετε καποια καταστηματα με ρουχα εγκυμοσυνης στη Θεσσαλονικη?Εχω παει στα: Λητω-πανακριβα κ καπως γιαγιαδιστικα

Πρεναταλ- τα τζιν ηταν ψιλοχαλια,πηρα ομως ενα υφασματινο μαυρο μια χαρα.

Μothercare-καθολου καλη εφαρμογη-για τα παντελονια μιλαω.

Επισης μονο στο zara βρηκα τζιν με κανονικες ραφες(και οχι εκεινες τις αχαρες παιδικες),εχει το ειδικο υφασμα για να καλυπτει την κοιλια και εντελως χαμηλοκαβαλο για να μην πιεζει.

Που αλλου θα μπορουσα να βρω παντελονια,κολαν,φουστες εγκυμοσυνης στο κεντρο?Χωρις βεβαια να τα πληρωσω πανακριβα γιατι θεωρω πως δεν αξιζει...?

Μπλουζες και φορεματακια οσο να πεις η μοδα βοηθαει!

Αναστασια, στα στενακια της Αγ.Σοφίας πήγες ? Εχει κανα δυο καταστηματα με ρουχα εγκυμοσυνης . Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και πηρα κολαν και ενα φορεματακι. Ενταξει δεν ειναι και πολυ μοδατα αλλα καλύτερα απο τα Λητω ειναι ...;)

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

Αναστασια, στα στενακια της Αγ.Σοφίας πήγες ? Εχει κανα δυο καταστηματα με ρουχα εγκυμοσυνης . Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και πηρα κολαν και ενα φορεματακι. Ενταξει δεν ειναι και πολυ μοδατα αλλα καλύτερα απο τα Λητω ειναι ...;)

Αααα!Καλα που μου το θυμισες!Εκει στην Αγ.θεοδωρας σωστα!Να'σαι καλα!

Καλα που σας ρωτησα βρε κοριτσια μου!!!Τοσες ιδεες ειχατε!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...