Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστούμε για το άρθρο!!!

Το γυναικείο στήθος είναι η πρώτη παρηγοριά του ανθρώπου, η πρώτη πηγή ζωής, ένα θαύμα που απλώς το ζούμε, το νιώθουμε, το περιγράφουμε αναλυτικά κι όμως ποτέ δεν μπορούμε να συλλάβουμε το μεγαλείο του...τις στιγμές που θηλάζω νιώθω ότι γίνεται ένα θαύμα τόσο απλό αλλά και τόσο ακατανόητο...κάτι πάνω από μένα που με ενώνει με αμέτρητες άλλες γυναίκες που ζήσαν, ζουν και θα ζήσουν, αλλά με ενώνει και με τις στιγμές που ήμουν και γω μωρό. Τα θαύματα καταλύουν την έννοια του χρόνου γενικά....

Δημοσίευση

Πολυ ωραιο το αρθρο...!!!

Θα παραθεσω μια ατακα που μου ειχε κανει απιστευτη εντυπωση...!!!

Οταν γεννησε η κολλητη μου και αρχισε να θηλαζει μου ειπε...

"Τοσα χρονια δεν καταλαβαινα την αξια του στηθους...

Τωρα καταλαβα....Οι γυναικες δεν εχουν στηθος για να

εχουν οι αντρες...ασχολια.....

Εχουν στηθος για τα μωρα τους!!!!"

Συμφωνω!!!!!

Οχι απολυτα ομως...γιατι και οι αντρες....

μωρα ειναι.....;) :laugh:

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Ενδιαφέρον το άρθρο, ωραίο το σχόλιό σου ΑΡΓΩ, κούκλος γιος σου! :cheer:

Ευχαριστώ Ιφιγένεια, είναι ίδιος ο άντρας μου:S

Το κακό είναι ότι του αρέσουν οι "σουηδέζες" (του γιού μου:P ).

Πού να του βρούμε τώρα....B)

Δημοσίευση

ΑΡΓΩ εγραψε:

Το κακό είναι ότι του αρέσουν οι "σουηδέζες" (του γιού μου ).

Πού να του βρούμε τώρα....

Καλε μην ψαχνεις μακρυα.... Το Μαρακι μας....η κορη της Ιφιγενειας...

ειναι Σουηδεζακι...;) :laugh:

Δεν την εχεις δει??? Δες την και δειξτην και στον μικρο σου....

να παθει πλακα!!!! (ειπε η προξενητρα...scarlet...:P :laugh: )

Δημοσίευση

χαχαχα... :woohoo:

Έχει δηλώσει και προτιμήσεις? Από τώρα?? Μια χαρά τον βρίσκω τον κούκλο!!!

Εμείς είμαστε ανοιχτές σε προτάσεις!!! :P

Με την πρώτη ματιά σκέφτηκα ότι σου μοιάζει, αλλά μάλλον έπαθα ότι παθαίνουν όλοι με τη Σουηδέζα μου. Λένε ότι μου μοιάζει μέχρι να δουν τον άντρα μου. :S

Ήττα κανονική φάγαμε! :ohmy:

scarletoni θα χρεώσεις και μεσητικά αν γίνει το κοννέ?

Πολύ τσιφούτα έχω γίνει τώρα τελευταία :unsure: αλλά το Μαράκι μου τρώει πολλά! :blink:

Δημοσίευση

Scarlet ή είσαι πολύ αθώα ή με δουλεύεις:P .(|μάλλον για το δεύτερο σε κόβω) Την έχω δει τη "σουηδέζα" της Ιφιγένειας κάνει μπάμ, γι'αυτό τό πα.:) Και ο μικρός την έχει δει και ξέχασε να θηλάσει για κάνα μισάωρο ενώ ήμουν καθιστή!!! (χρόνος ρεκόρ);)

Δημοσίευση

Αυτό ακριβώς Ιφιγένεια και γω: μέχρι να δουν τον άντρα μου!!! Μετά με ρωτάνε τα γνωστά χαριτωμένα: εσύ τί έκανες, κοιμόσουν; κλπ.

Μήπως η λύση είναι να τους κρύβουμε; (τους άντρες μας)

Να χαίρεσαι και συ τη μικρή σου, είναι εντυπωσιακό μωρό!

Δημοσίευση

και πάλι χαχαχαχαχα :woohoo: .... Μπα ΑΡΓΩ... το σκαρλετόνι είναι αθώο, πολύ αθώο, η οσιοπάρθενος Άρτζη ένα πράγμα!:ohmy:

Πως γίνεται πάντα να ξεφεύγουμε από το θέμα... (Εγώ δηλαδή... και παρασέρνω κι εσάς :huh: )

Ε, αφού έγινε σύστημα, δώσε στον μικρούλη να δει κι αυτή, πριν από λίγο τραβηγμένη... Αλλά ΑΡΓΩ μου αν από δω και πέρα αποθηλάσει μετά τη θέα της Μαρίας μου, δε φταίω εγώ! Φταίει ο μπόμπιράς σου που σου βγήκε μερακλής! :laugh:

ΣΚΑΡΛΕΤ!!!!!!!!! Πάρε κι άλλη να'χεις!

Τελικά παντού υπάρχει ένα Μαράκι.... ;)

Δημοσίευση

Ιφιγενεια εγραψε:

scarletoni θα χρεώσεις και μεσητικά αν γίνει το κοννέ?

Πολύ τσιφούτα έχω γίνει τώρα τελευταία   αλλά το Μαράκι μου τρώει πολλά![/code]

Για τη Μαρια μας....θα περασω θαλασσες...βουνα....και τα 40 κυμματα.... για να της βρω τον καλυτερο και....τζαμπουαρ!!! Μια ευγενικη προσφορα απο τη θειουλα...;) Ρε cheapy....χειροτερη απο μενα εχεις γινει..:P

[b]ΑΡΓΩ εγραψε:[/b]

Scarlet ή είσαι πολύ αθώα ή με δουλεύεις :P .(|μάλλον για το δεύτερο σε κόβω)

Μα γιατι το λες αυτο???:P Οποια και να ρωτησεις εδω μεσα... θα σου πουν ποσο αθωο κοριτσακι ειμαι....:blush: :laugh:

[b]Επισης εγραψε (η ΑΡΓΩ καλε):[/b]

Και ο μικρός την έχει δει και ξέχασε να θηλάσει για κάνα μισάωρο ενώ ήμουν καθιστή!!! (χρόνος ρεκόρ) ;)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Απαπαπα!!! Τον φανταζομαι να βαζει το... "LISTEN TO YOUR HEART"....

μεσα στα σκοταδια.... και να λεει "Ασε με τωρα μανα... ειμαι Σουηδια"

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Ελα ρε Ιφιγενεια.... ΕΛΕΟΣ!!!!!

Οταν ανεβεις....φροντισε να μου εχεις παρει

καινουριο laptop.... Αυτο το εχω μουλιασει πια

απ τα σαλια που μου τρεχουν καθε φορα

που βλεπω αυτη την ΘΕΑ!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι ματακια...!!! Τι χειλακια....!!!!

(μ'αρεσει γιατι εχει υγρο βλεμμα..)

Ρε τσιπισσα....τωρα που βρηκα το αδυναμο σημειο σου....(φραγκακια)

εχω μια προταση....

Μου την πουλας????:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δινω ΟΣΑ-ΟΣΑ!!!

Δημοσίευση

Ιφιγένεια, πείθει για Σουηδέζα ΑΠΟΛΥΤΑ. Εσένα δεν σ'έχω δει αλλά αφού λες ότι μοιάζει του άντρα σου μάλλον πρέπει νά'ναι από ΠΟΛΥΥΥ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ... Καταρχή έχει φοβερό βλέμμα η μικρή και φαίνεται πολύ δυναμικό παιδάκι, όμως δεν τον έχω καταφέρει ακόμα να τη δει τη συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί παίζει μπάλα με τον μπαμπά του και είναι στον κόσμο τους, όταν κουραστεί θα του τη δείξω και σίγουρα θα κάνω και γω μεγααααάλο διάλλειμμα αυτή τη φορά;) :laugh:

Οσία Σκάρλετ έ;;

Σκάρλετ αυτό με τα σκοτάδια και τη μουσική να δω και να ακούσω και ατάκα τέτοια κι ας πεθάνω. Ευτυχώς προς το παρόν κυρίως σανσκριτικά μιλάει.:blink: Φαντάσου όμως να γίνει δύο!!! :silly:

Δημοσίευση

ΑΡΓΩ πάω στο προφίλ σου να σου ζητήσω σύνδεση. Να μας δεις στις φωτο εκεί και να καταλάβεις... Αν θέλεις κάνε αποδοχή.

Φιλιά..:kiss:

Α! Ειμαστε και οι δυο από Κατερίνη, αρκετά Β. Ελλάδα...

Ναι όντως είναι δυναμική και δραστήρια, δεν αφήνει τίποτα απαρατήρητο!

Και είναι μόλις 7,5 μηνών..

Φιλιά στον μπόμπιρά σου..!

Αλήθεια, πως τον λένε?

Ιάσωνα? ;)

Δημοσίευση

Να κάνεις σύνδεση, γιατί να μην κάνεις;;:lol:

Είσαι καλή στη μυθολογία αλλά είναι πιο ..πονηρό: Ορφέας (ήταν ένα από τα 50 μέλη του πληρώματος). Α, και δεν τον έχουμε βαφτίσει ακόμη!! Τον Ιούνιο!!! (ευτυχώς ο παπάς έχει ένα πολύ - πολύ κοντό γενάκι...)

Δημοσίευση

Α ωραία... Εσύ είσαι καλύτερη λοιπόν στη μυθολογία από μένα.. ;)

Εγώ δεν ξέρω όλο το πλήρωμα. Ούτε καν θυμόμουν ότι ήτανε 50!:S

:P

Φοβερό όνομα το Ορφέας, με το καλό η βάφτιση!

Το σχόλιο για τον παπά και το υπονοούμενο μάλλον το έπιασα.. :huh:

Συμφωνώ και για το Ηλέκτρα που διάβασα σε άλλο θέμα...

Δημοσίευση

Με συντριβή μου διαπιστώνω ότι είμαι μόνη στο θέμα : το παιδί μου: ένας άγνωστος (που μου θυμίζει εκνευριστικά τον άντρα μου).

Ιφιγένεια η μικρή σου μοιάζει πολύ.... άντε το πολύ πολύ να πήρε τα γαλάζια μάτια από τον μπαμπά... μέχρι εκεί.

Α, ρε Ορφέα, αυτά τα όνειρα είχα εγώ; :dry: (την μπάλα σου εσύ...)

Δημοσίευση

Α, ωραία! Γεωργία είσαι από τους ελαχιστότατους που το λένε αυτό!

Βέβαια έχουμε καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:

Έχει χαρακτηριστικά δικά μου αλλά παίρνει εκφράσεις του πατέρα της, το χαμόγελο, το βλέμα, ακόμα και όταν νευριάζει ή σηκώνει τα φρύδια είναι ίδια ολόιδια...

Ανέβασα την ίδια φωτο και στο facebook πριν λίγο και η κολλητή μου, η αδερφική μου φίλη μου έγραψε.. "α ρε Ιφιγένεια ευτυχώς το παιδί μοιάζει του Κωνσταντίνου και είναι ένα κουκλί". Ε, τι να πεις τώρα?

Α! γαλάζια μάτια δεν έχει ο μπαμπάς. Καμία σχέση, έτσι φαίνονται στη φωτο.. Πρασινωπά είναι.

Ο γυναικολόγος από τη στιγμή που γέννησα το λέει και το ξαναλέει στον άντρα μου.. Η δική σου με Σουηδό το έκανε το μωρό και εσύ λέγε ότι θέλεις!:S (σαν τη φίλη μου.. παρ'τον κι αυτόν στον γάμο σου να σου ευχηθεί και του χρόνου :blink: )

Όπως και να έχει, ο Ορφέας είναι φατσόνι πολύ γλυκό, κι εσύ το ίδιο, γερός να είναι μια ζωή... και στο δεύτερο, βάλε όλη σου την τέχνη! Κι αν είναι και Ηλέκτρα και σου μοιάζει.... Θα είναι χάρμα!!! :)

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! Από μικρή ονειρευόμουνα ένα κοριτσάκι, αν και με τον γιό μου τώρα έχω δηλώσει... ερωτευμένη:P

Μην πτοείσαι για τα ευγενικά σχόλια των φίλων σου. Και μένα οι φίλες μου κάτι τέτοια μου λένε και το κατευχαριστούνται!!!:angry: Πάντως για σένα δεν έχουν δίκιο, αλήθεια σου μοιάζει η Μαρία.

Δημοσίευση

Ξέρεις ε.. κι εγώ από μικρή ονειρευόμουν να κάνω πολλά παιδιά και να είναι όλα αγόρια.. Και πλέον δηλώνω όπως κι εσύ... ερωτευμένη, αλλά με την κόρη μου.:cheer:

Άντε εύχομαι στα δεύτερα, να γίνει το χατίρι μας, να κάνουμε γερά γερά γερά παιδιά, εσύ Ηλέκτρα, εγώ Τζώρτζη, και να μας μοιάζουν κατά ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!! :cheer:

• Απαντήσεις

• Κοριτσια γεια σας.Ευχομαι να ειστε ολες καλα.Βγηκα σημερα ειμαι καλα ομως τα μωρα μου εμειναν.Για τον μικρουλη το ηξερα πως θα μεινει αρκετες μερες λογω βαρους αν και τα πηγαινει πολυ καλα.Μου κρατησαν τον μεγαλο γιατι εχανε βαρις αν και το τελευταιο 24ωρο ουτε εχασε ουτε εβαλε.Εγιναν καποια λαθη στα γευματα του με αποτελεσμα να εχω αφορητους πονους στο στηθος λογω αποφραξης των γαλακτοφορων πορων.Μας ειπαν οτι μπορει κ αυριο να τον παρουμε.Μακαρι να συμβει αυτο δε γινεται δυο στις δυο γεννες κ εγω να φευγω χωρις μωρο.Τωρα που σας γραφω βγαζω γαλατακι, εχω πολυ,να τα στειλω στα μωρα μου αυριο πρωι. Κοριτσια οσες ειστε περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας δικαιουστε ενα πακετο με διαφορα που δινει δωρεαν η περιφερεια για τα νεογεννητα.Ειναι το babybox.Μπορει κ να ενημερωθειτε απο τα μαιευτηρια που θα γεννησετε μπορει κ οχι.Εμενα δεν μου ειπαν τιποτα.Το πακετο  παραλαμβανει ο οποισδηποτε αρκει να εχει εξουσιοδοτηση απο την μητερα η τον πατερα  να εχει εκτυπωμενη την ληξιαρχικη πραξη γεννησης οπως κ την ταυτοτητα του παραληπτη. Η προθεσμια ειναι 15 μερες απο την γεννηση.Μετα χανεται το δικαιωμα. Δικαιουχοι ειναι ολοι δεν υπαρχουν καποια κριτηρια.    
    • Αχ @diwni μου εχει συμβει σε πολλες φιλες να πεσει το μωρακι μην ανησυχεις ειναι μικρο το υψος δεν θα εχει συμβει κατι. Πιο πολυ κλαινε απο ταραχη πιστευω οχι επειδη πονανε. Αλλα δεν κερω μωρο που να μην εχει πεσει τουλαχιστον μια φορα και γω τον δικο μου τον εχω προλαβει τελευταια στιγμη πολλες φορες. Μην στεναχωριεσαι. 
    • Καλησπέρα.. διάβασα τη συζήτηση σας και δυστυχώς μου φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις με τις οποίες παλεύω ακόμα και με βοήθεια ψυχολόγου.. Γέννησα και εγώ εκεί, είχα ιδιωτική μαία (2 για να είμαι ακριβής εκ των οποίων η μία με άδεια να βρίσκεται μέσα στο μαιευτήριο αυτό) αλλά δεν επιτρέπεται να είναι πέραν των ωρών επισκεπτηρίου. Το βράδυ επιτρέπεται μόνο 1 γυναίκα συγγενείς α' βαθμού να μείνει μαζί σου.. προσωπικά δεν έχουμε, οπότε ναι ήμουν μόνη μου το βράδυ τουτέστιν 8 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί.. Το βράδυ στο κάθε όροφο η μαία είναι μόνο 1(!!) ενώ την ημέρα είναι 2 και δεν μπορούν να τρέχουν παντού.. κάποιες είναι πιο εξυπηρετικές κάποιες άλλες θεοξυνες που απορώ πως κάνουν αυτό το επάγγελμα.. ειδικά μια κοκκινομαλλα (απαπαπα!!).. δυστυχώς ήμουν 1 ακόμα στο 75% που κατέληξε με αναίτια καισαρική στην Ελλάδα... αν βέβαια λάβω ως στατιστικό το ποσοστό των γυναικών που γέννησαν φυσιολογικά στις 3 μέρες που ήμουν στο εν λόγω μαιευτήριο στον όροφο μου.. μόνο 1(!!!) γέννησε φυσιολογικά.. οπότε οι πιθανότητες δεν ήταν καλές για φ.τ. τουλάχιστον για το διάστημα που γέννησα εγώ (πριν 9 μήνες).. και για να επανέλθω στο ερώτημα σου, ακόμα και με καισαρική ναι θα πρέπει εσύ να πλύνεις το μωράκι.. θα σου δείξουν μια φορά και τέλος.. το χειρότερο ήταν ότι ο εν λόγω νιπτήρας που υπάρχει στον όροφο που ήμουν ήταν και ψηλά πολύ.. οπότε έπρεπε να πάρω ένα σκαμπουδακι/σκαλοπάτι ξύλινο που έχουν για να ανέβω να τεντωθω για να πλύνω το μωρό... Ούτε μπορούν να έρχονται να σε βοηθήσουν με βασικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και να μην μπορείς να ανταποκριθείς.. κάποιες σου λέω είχαν την καλή διάθεση να βοηθήσουν αρκεί να περιμένεις.. αρκετά..  Τέλος.. εχε υπόψη σου ότι στο μονοκλινο δωμάτιο ο άντρας έχει δικαίωμα να μείνει μαζί σου το βράδυ, με τον όρο ότι δεν θα βγει από το δωμάτιο.. βέβαια είναι μόνο ένα σε όλο τον όροφο.. και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια που το παίρνει κάποιος.. δεν ξέρω δηλαδή αν το συνεννοηθείς με το γιατρό σου, αν χρειαστεί να λαδωσεις κάπου κάποιον.. εγώ που το είχα ζητήσει από τη προηγούμενη, μου είπαν ότι θα άδειαζε μέσα στη μέρα και ξαφνικά ήταν ήδη κλεισμένο από κάποια άλλη κοπέλα.. οπότε δεν ξέρω πως το κλείνει κάποιος.. και δεν είχα δικό μου γιατρό εκεί μέσα.. Για να σε βοηθήσουν με το θηλασμό ξέχνα το, έχουν έτοιμα μπουκαλάκια γάλα που σου δίνουν.. και για να σε βοηθήσουν με το θηλαστρο επίσης ξέχνα το.. ή μάλλον είναι ανάλογα στη μαία που θα πέσεις και την διάθεση της..  Δεν ξέρω αν θέλεις κάποια έξτρα πληροφορία.. πες μου!  Έξτρα τιπ!! Όταν σου φέρουν φαγητό (αυτό το ανοστο, λιγοστό φαγητό λες και βάλθηκαν να βγεις από εκεί μέσα στα κιλά προ εγκυμοσύνης!) αφαίρεσε το από το δίσκο!! Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάς κάπου πχ τουαλέτα ή να πλύνεις το μωράκι σου και το δουν στο δίσκο πάνω, στο παίρνουν επιτόπου και ας μην το έχεις αγγίξει κάν!! 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακαρι μακάρι να δουμε μια μεγαλη χοριακή!!!🙏🙏🙏
    • Αχ κορίτσι μου καλά αποτελέσματα!!! Θα περιμένουμε σε λίγες μέρες μια μεγάλη χοριακή! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...