Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 125
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημητρούλα, ένα θα σου πω!! Είσαι φοβερή, σε πάω με χίλια!! Κι εύχομαι σήμερα τ'απόγευμα να μάθεις τα ευχάριστα!! Θα πας και κοντά στα μέρη μου σήμερα! Εγώ μένω στην Άνω Γλυφάδα, δίπλα από την Αργυρούπολη! Αλήθεια, πως τον λένε τον γιατρό σου?? Και να σου πω κι άλλη μια σύμτωση?? Πήγαινα ΙΕΚ στον Κόκκινο Μύλο.. Κάθε μέρα τόόόσα χλμ στο δρόμο έτρωγα... :laugh:

Ελπίζω κοριτσάκι μου να είσαι μια μελλοντική μανούλα και εύχομαι από καρδιάς κάποια στιγμή να σε συναντήσω από κοντά.. γιατί γουστάρω πολύ το στυλ σου!! Είμαστε μια από τα ίδια...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΟΥ MAMMY.. ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΟΟΟΛΗΗΗΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημοσίευση

Δημητρούλα.... καλώς την!!! Κοίταξε να δεις κοπελιά μου, είμαι σίγουρη πως ο κος πελαργούλης κάπου έχει σταματήσει (εκεί κοντά στο σπιτικό σου!) κι έχει διπλωθεί στα 2 από τα γέλια από αυτά που γράφεις! Γι΄αυτό και είπε να σου αφήσει το νινάκι! Λοιπόν... πέρα από την πλάκα, ανυπομονούμε για τα νεότερα! Όλα θα πάνε καλά και είμαι σίγουρη πως σε λίγες ώρες... θα σε ακούσει όλη η Αθήνα από τις φωνές σου, όταν ο γιατρός θα σου ανακοινώνει την εγκυμοσύνη σου! Άντε φιλιά κούκλα μου και το κεφάλι ψηλά! Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Καρκάνης λέγεται ο γιατρός μου.Επειδή το έψαξα πολύ να βρω ένα ΚΑΛΟ γιατρό,είμαι και του επαγγέλματος,αυτός ο άνθρωπος είναι απλά top.

Εγώ στον Κόκκινο Μύλο μετακόμισα το Νοέμβρη που αρραβωνιάστηκα.Αλλά και συ βρε κούκλα μου,ΠΟΛΛΑ τα χιλιόμετρα,χαρά στο κουράγιο σου!

Αν ακούσεις τίποτα ξεφωνητά από Αργυρούπολη μεριά,εγώ με την κουνιάδα μου θα'μαστε!

Και γω θέλω να τα πούμε από κοντά!Λες να έρθω με το μωρό;;;;

(Νομίζω πως η αισιοδοξία μου γύρισε από τον καφέ που είχε πάει)

Δημοσίευση

Είμαι Ιατρικός Επισκέπτης και έτυχε να συνεργαστώ κάποτε με μια φαρμακευτική.Επίσης,όταν τελείωσα το Λύκειο,σπούδασα στο ΙΕΚ του "ΜΗΤΕΡΑ".

Οπότε,λίγο από δω,λίγο από κει,λίγο παραπέρα,τον βρήκα τον τέλειο γιατρό.

Γιατί είναι ΚΟΡΥΦΗ.Και σαν επιστήμων ΚΑΙ σαν άνθρωπος.

Δημοσίευση

Δεν τον ξέρω τον γιατρό αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή! Δεν σε φοβάμαι εσένα!:laugh:

Όσο για τα χλμ.. άσε! Πίκρα! Αλλά άξιζε τον κόπο! Μου αποφέρει πολλά αυτή η δουλειά! Σπούδασα σύμβουλος διατροφής.

Οπωσδήποτε θα βρεθούμε από κοντά και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μωράκι, ή στην κοιλίτσα σου ή στην αγκαλίτσα σου!!

Εγώ από τότε που αρραβωνιάστικα μένω στα Νέα Στύρα Ευβοίας αλλά κατεβαίνω Αθήνα κάθε Σαββατοκύριακο! Είπα σαν κορίτσι να παντρευτώ ν'ανοίξω σπίτι... Και άνοιξα 2!! :laugh: :laugh:

Περιμένουμε με πολύ αγωνία νέα σου!! Πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

Δημητρούλαααααααααααααα.... στις 10.30 θα γυρισω σπίτι απο το μάθημα... θα μπω στο μαμυ και περιμένω τα μάθω τα νέα σου.....(για την εγκυμοσύνη σου).

Κακοιμοίρα μου- μην τυχών και δεν μας ενημερώσεις!!!!!! Το καλό που σου θέλω..... (χιχιχιχιχι)

Δημοσίευση

Maniamounias έγραψε:

Είμαι Ιατρικός Επισκέπτης και έτυχε να συνεργαστώ κάποτε με μια φαρμακευτική.Επίσης,όταν τελείωσα το Λύκειο,σπούδασα στο ΙΕΚ του "ΜΗΤΕΡΑ".

Οπότε,λίγο από δω,λίγο από κει,λίγο παραπέρα,τον βρήκα τον τέλειο γιατρό.

Γιατί είναι ΚΟΡΥΦΗ.Και σαν επιστήμων ΚΑΙ σαν άνθρωπος.

α!!!!!!!σε ρωτησα γιατι ειμαι νοσηλευτρια στο ιασω.....και ειπα μπας και βρω και καμοια αλλη!!!!
Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ?ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΕΤΣΙ?

ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ,(ΟΧΙ ΠΟΛΥ,ΔΕ ΚΑΝΕΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ....

ΑΧ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΚΑΟΥΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΡΕ Π....Η ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ....!!!!!!

ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ....

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΤΟ ΚΟΤΣΙΔΙ!!!!!!

Δημοσίευση

Έχω ραντεβού σήμερα στις 20:00.Ότι ώρα γυρίσω,θα βάλω το μπέμπη (τον άντρα μου ντε) για νάνι και μετά θα σας γράψω τις λεπτομέρειες.

Επίσης έχω να δηλώσω ότι τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση,κλαίω με το παραμικρό.Τι πράγμα είναι αυτό με μένα...

Φανταστείτε ότι μου λέει ο άντρας μου "καληνύχτα" να κοιμηθεί ο έρμος που δουλεύει 17 ώρες τη μέρα και γω κλαίω.

Τον πειράζω για να...καταλαβαίνετε,και όταν με πλησιάζει με παίρνουν τα ζουμιά γιατί νομίζω ότι το κάνει επειδή τον προκάλεσα εγώ και όχι γιατί το θέλει...

Κορίτσια,τα'χω παίξει.Βαλαντώνω σας λέω.Και το καλύτερο ξέρετε ποιό είναι;ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΩ.

Όσο για σένα dallia μου,θα σε χρειαστώ σύντομα.

(ξέρετε τι παρατήρησα;Ότι τα γραφόμενά μου ΔΕΝ έχουν λογική συνέχεια.Από αλλού ξεκινάω,άλλο καταλήγω να λέω.Και μου το'πε εμένα η μαμά μου..."κόψε την πρωινή,αφού βλέπεις...σε χαλάει..." )

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!!!

ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...9 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ...

ΑΣΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ (ΤΟ ΤΕΣΤ ΛΕΩ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...

ΕΙΣΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ.....!!!!!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!!!!

Δημοσίευση

δημητρουλααα!!! αχ βρε θηριο μου θα πας στο γιατρο επιτελους!!! τουμπες κανω απο τη χαρα μου!!! ποπο γουσταρωωω θα σου δειξει το μικρο σου μπιζελακιι!!! γιουπιιιιιιι!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Μεσα απο την ψυχη μου,και να θυμασαι οτι εμεις εδωπερα θα εχουμε στησει καρτερι να περιμενουμε ενα κειμενο....μα ενα κειμενο.....ξερεις εσυ..... απο αυτα που γραφεις και μας στελνεις!!! ΦΙΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!!!

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑ....ΟΥΟΥΟΥΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗΣΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?Η ΠΑΝΗΓΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ?ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΤΕ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ!!!!ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ,ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...