Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 125
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημητρούλα, ένα θα σου πω!! Είσαι φοβερή, σε πάω με χίλια!! Κι εύχομαι σήμερα τ'απόγευμα να μάθεις τα ευχάριστα!! Θα πας και κοντά στα μέρη μου σήμερα! Εγώ μένω στην Άνω Γλυφάδα, δίπλα από την Αργυρούπολη! Αλήθεια, πως τον λένε τον γιατρό σου?? Και να σου πω κι άλλη μια σύμτωση?? Πήγαινα ΙΕΚ στον Κόκκινο Μύλο.. Κάθε μέρα τόόόσα χλμ στο δρόμο έτρωγα... :laugh:

Ελπίζω κοριτσάκι μου να είσαι μια μελλοντική μανούλα και εύχομαι από καρδιάς κάποια στιγμή να σε συναντήσω από κοντά.. γιατί γουστάρω πολύ το στυλ σου!! Είμαστε μια από τα ίδια...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΤΟΥ MAMMY.. ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΟΟΟΛΗΗΗΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημοσίευση

Δημητρούλα.... καλώς την!!! Κοίταξε να δεις κοπελιά μου, είμαι σίγουρη πως ο κος πελαργούλης κάπου έχει σταματήσει (εκεί κοντά στο σπιτικό σου!) κι έχει διπλωθεί στα 2 από τα γέλια από αυτά που γράφεις! Γι΄αυτό και είπε να σου αφήσει το νινάκι! Λοιπόν... πέρα από την πλάκα, ανυπομονούμε για τα νεότερα! Όλα θα πάνε καλά και είμαι σίγουρη πως σε λίγες ώρες... θα σε ακούσει όλη η Αθήνα από τις φωνές σου, όταν ο γιατρός θα σου ανακοινώνει την εγκυμοσύνη σου! Άντε φιλιά κούκλα μου και το κεφάλι ψηλά! Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

Καρκάνης λέγεται ο γιατρός μου.Επειδή το έψαξα πολύ να βρω ένα ΚΑΛΟ γιατρό,είμαι και του επαγγέλματος,αυτός ο άνθρωπος είναι απλά top.

Εγώ στον Κόκκινο Μύλο μετακόμισα το Νοέμβρη που αρραβωνιάστηκα.Αλλά και συ βρε κούκλα μου,ΠΟΛΛΑ τα χιλιόμετρα,χαρά στο κουράγιο σου!

Αν ακούσεις τίποτα ξεφωνητά από Αργυρούπολη μεριά,εγώ με την κουνιάδα μου θα'μαστε!

Και γω θέλω να τα πούμε από κοντά!Λες να έρθω με το μωρό;;;;

(Νομίζω πως η αισιοδοξία μου γύρισε από τον καφέ που είχε πάει)

Δημοσίευση

Είμαι Ιατρικός Επισκέπτης και έτυχε να συνεργαστώ κάποτε με μια φαρμακευτική.Επίσης,όταν τελείωσα το Λύκειο,σπούδασα στο ΙΕΚ του "ΜΗΤΕΡΑ".

Οπότε,λίγο από δω,λίγο από κει,λίγο παραπέρα,τον βρήκα τον τέλειο γιατρό.

Γιατί είναι ΚΟΡΥΦΗ.Και σαν επιστήμων ΚΑΙ σαν άνθρωπος.

Δημοσίευση

Δεν τον ξέρω τον γιατρό αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή! Δεν σε φοβάμαι εσένα!:laugh:

Όσο για τα χλμ.. άσε! Πίκρα! Αλλά άξιζε τον κόπο! Μου αποφέρει πολλά αυτή η δουλειά! Σπούδασα σύμβουλος διατροφής.

Οπωσδήποτε θα βρεθούμε από κοντά και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις μωράκι, ή στην κοιλίτσα σου ή στην αγκαλίτσα σου!!

Εγώ από τότε που αρραβωνιάστικα μένω στα Νέα Στύρα Ευβοίας αλλά κατεβαίνω Αθήνα κάθε Σαββατοκύριακο! Είπα σαν κορίτσι να παντρευτώ ν'ανοίξω σπίτι... Και άνοιξα 2!! :laugh: :laugh:

Περιμένουμε με πολύ αγωνία νέα σου!! Πολλά φιλάκια!!

Δημοσίευση

Δημητρούλαααααααααααααα.... στις 10.30 θα γυρισω σπίτι απο το μάθημα... θα μπω στο μαμυ και περιμένω τα μάθω τα νέα σου.....(για την εγκυμοσύνη σου).

Κακοιμοίρα μου- μην τυχών και δεν μας ενημερώσεις!!!!!! Το καλό που σου θέλω..... (χιχιχιχιχι)

Δημοσίευση

Maniamounias έγραψε:

Είμαι Ιατρικός Επισκέπτης και έτυχε να συνεργαστώ κάποτε με μια φαρμακευτική.Επίσης,όταν τελείωσα το Λύκειο,σπούδασα στο ΙΕΚ του "ΜΗΤΕΡΑ".

Οπότε,λίγο από δω,λίγο από κει,λίγο παραπέρα,τον βρήκα τον τέλειο γιατρό.

Γιατί είναι ΚΟΡΥΦΗ.Και σαν επιστήμων ΚΑΙ σαν άνθρωπος.

α!!!!!!!σε ρωτησα γιατι ειμαι νοσηλευτρια στο ιασω.....και ειπα μπας και βρω και καμοια αλλη!!!!
Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ?ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΕΤΣΙ?

ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ,(ΟΧΙ ΠΟΛΥ,ΔΕ ΚΑΝΕΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ....

ΑΧ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΚΑΟΥΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΡΕ Π....Η ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ....!!!!!!

ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ....

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΤΟ ΚΟΤΣΙΔΙ!!!!!!

Δημοσίευση

Έχω ραντεβού σήμερα στις 20:00.Ότι ώρα γυρίσω,θα βάλω το μπέμπη (τον άντρα μου ντε) για νάνι και μετά θα σας γράψω τις λεπτομέρειες.

Επίσης έχω να δηλώσω ότι τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση,κλαίω με το παραμικρό.Τι πράγμα είναι αυτό με μένα...

Φανταστείτε ότι μου λέει ο άντρας μου "καληνύχτα" να κοιμηθεί ο έρμος που δουλεύει 17 ώρες τη μέρα και γω κλαίω.

Τον πειράζω για να...καταλαβαίνετε,και όταν με πλησιάζει με παίρνουν τα ζουμιά γιατί νομίζω ότι το κάνει επειδή τον προκάλεσα εγώ και όχι γιατί το θέλει...

Κορίτσια,τα'χω παίξει.Βαλαντώνω σας λέω.Και το καλύτερο ξέρετε ποιό είναι;ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΩ.

Όσο για σένα dallia μου,θα σε χρειαστώ σύντομα.

(ξέρετε τι παρατήρησα;Ότι τα γραφόμενά μου ΔΕΝ έχουν λογική συνέχεια.Από αλλού ξεκινάω,άλλο καταλήγω να λέω.Και μου το'πε εμένα η μαμά μου..."κόψε την πρωινή,αφού βλέπεις...σε χαλάει..." )

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!!!

ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ!!!

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...9 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ,ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ...

ΑΣΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ (ΤΟ ΤΕΣΤ ΛΕΩ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...

ΕΙΣΑΙ 1,5 ΜΗΝΩΝ.....!!!!!!!ΓΙΟΥΧΟΥ!!!!!!!!

Δημοσίευση

δημητρουλααα!!! αχ βρε θηριο μου θα πας στο γιατρο επιτελους!!! τουμπες κανω απο τη χαρα μου!!! ποπο γουσταρωωω θα σου δειξει το μικρο σου μπιζελακιι!!! γιουπιιιιιιι!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Μεσα απο την ψυχη μου,και να θυμασαι οτι εμεις εδωπερα θα εχουμε στησει καρτερι να περιμενουμε ενα κειμενο....μα ενα κειμενο.....ξερεις εσυ..... απο αυτα που γραφεις και μας στελνεις!!! ΦΙΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ !!!!!!!!

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑ....ΟΥΟΥΟΥΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΔΕ ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗΣΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ?Η ΠΑΝΗΓΗΡΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ?ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΤΕ ΤΟ ΟΚ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ!!!!ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ,ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
    • Ωωω περαστικά!! Πώς είναι τώρα η μικρή σας;;  Τι ωραία ιδέα αυτό με το Μέγαρο και τη βρεφική παράσταση!! Μακάρι όταν ανέβουμε κι εμείς Αθήνα να πάμε να δούμε κανένα!! Κι εγώ δεν περίμενα να μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά αν είναι και καλοφτιαγμένο, θα τραβάει την προσοχή τους! Εμάς έχει αρχίσει να χτυπάει συνέχεια παλαμάκια τώρα, είναι σε καλή φάση για θεατρικές παραστάσεις 😆😆 Ρε συ κι εμάς τις γωνίες τις προστατευτικές τις έχει φάει όλες!! Το κρατάει και στο στόμα το κομμάτι που έχει κόψει και το μασουλαει με τις ώρες λες και είναι τσίχλα!! 😆 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάθομαι να γελάω ή να τρέξω πανικόβλητη να του το βγάλω με το ζόρι... 😅
    • Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα! Και καλό μήνα!! Νοέμβριος κορίτσια... Σε μερικές εβδομάδες το μικρακι μου γίνεται 1 έτους!! 😱 Νομίζω ότι η @Maria_mtx ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε να δώσουμε όλες τις γεύσεις του κόσμου στο παιδί μας και να φρικαρουμε άμα δεν προλάβουμε να συμπληρωσουμε τη λίστα μας πριν χρονισει, κι όχι τόσο στο ότι αφού έχουμε συγκεκριμένες συνήθειες στην Ελλάδα, αυτές θα αποκτήσει το παιδί και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω... Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι εγώ είμαι σε ένα ενδιάμεσο στάδιο... Υπάρχουν πράγματα που δεν τρώω και δεν του τα έχω δώσει, επειδή λυπάμαι να τα αγοράσω και μετά να πεταχτούν... Πχ αρνί, συκώτι δεν έχω δώσει ακόμα. Ενώ κάποια άλλα που τρώει ο άντρας μου ή είναι πιο εύκολα να μείνουν στο ψυγείο και πιο εύκολα να τα διαχειριστω, όπως κατσικίσιο γιαούρτι ή πρόβειο γάλα (που πάλι δεν τρώω), τα έχω δώσει... Το έχω τύψεις ρε σεις όμως... Ότι μπορώ να τα πάρω, ότι θα μπορούσα να του μάθω να τα τρώει και του τα στερω, μιας και θεωρώ ότι είναι επίκτητη η γεύση, δηλαδή συνηθίζουμε να τρώμε κάποια πράγματα. 😢 Πχ, οι Ιάπωνες τρώνε φύκια και σούπες από σόγια για πρωινό, εγώ ούτε να το διανοηθώ 😆. Γενικά, εντελώς φιλοσοφικά συζητώντας, το να δώσουμε πολλά τρόφιμα στον πρώτο χρόνο έχει δύο καλα. Πρώτον για τα θέματα αλλεργίας και δεύτερον για την εκμάθηση γεύσεων και υφών. Αυτό που κάνεις εσύ @Kiddo το θαυμάζω απεριόριστα. Έχεις την όρεξη και τη θέληση να δώσεις πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες και τις καταγράφεις κιόλας που είναι σημαντική παρακαταθήκη για το παιδί. Μπορεί να τύχει να πάει κάνα ταξίδι αργότερα στη ζωή της στο εξωτερικό, να φάει κάτι και να πάθει αλλεργικό σοκ. Επειδή έχεις κάτσει κι έχεις κάνει όλη αυτή τη δουλειά, μπορεί να το αποφύγει αυτό και μπράβο σου!! 👏 Ειλικρινά την θαυμάζω όλη αυτήν την προσπάθεια!!  Επίσης, σχετικά με τις διαφορετικές γεύσεις, κάθομαι και σκέφτομαι ότι έχουμε στην Ελλάδα τόσες πρώτες ύλες και πιάτα, πχ σαλιγκάρια, γλυκάδια, γαρδουμπες, πατσά, συκωταριές, κοκορέτσια, ορτύκια, συκωτακια πουλιών ή 2863 διαφορετικά είδη ψαριών, οστράκων, μαλακίων, μανιταριών, άλλα τόσα είδη τυριών, άντε να τα δώσεις όλα αυτά στο παιδί μέχρι να κλείσει το έτος... Κάποια από αυτά τα τρώμε μια φορά τον χρόνο κι αν, αλλά είναι μέσα στην παράδοση και υπάρχουν στη ζωή μας... Όχι μόνο δηλαδή γεύσεις από Ινδία, Ιαπωνία, Σενεγάλη, Μαρόκο, Αργεντινή κτλ. Άμα βάλεις κι αυτά, η λίστα γίνεται τεράστια. Δεν ξέρω ρε σεις όμως αν θέλω να δώσω γλυκάδια στο παιδί μου ή ροκφόρ. 😆 Οπότε τώρα τελευταία αποφάσισα να είμαι της λογικής να μάθουμε στα παιδιά να είναι ανοιχτά σε γεύσεις και σε δοκιμές. Μετά το χρόνο κάνουν ένα relapse, προτιμάνε γνώριμες γεύσεις, γλυκές και εύκολες υφές, αλλά αν οι γονείς έχουμε διαφορετικά πιάτα στο τραπέζι μας και μας βλέπει να τρώμε και να δοκιμάζουμε, ξεκινάνε να να δοκιμάζουν κι αυτά όταν είναι έτοιμα. Το βλέπω από τον μεγάλο μου, ο οποίος στο έτος τρεφόταν μόνο με φυστικοβουτυρο, αγγούρι, γάλα, και κριτσινια, ότι τώρα σιγά σιγά, ζητάει μπρόκολο, μπριζόλες, βουτάει πατάτες στο τζατζίκι 😆 δοκιμάζει παντζάρι, dragon fruit, και μετά επιλέγει άμα του αρέσει ή όχι. Δηλαδή, βλέπω ότι υπάρχει ελπίδα αν έχουν μπει οι βάσεις στην αρχή. Ακόμα και με το 1/3 των τροφίμων που καταφέραμε του δώσαμε από τις λίστες που μοιραστηκατε.  Επίσης, σχετικά με τα καυτερά... Εσείς πότε σκοπεύετε να τους δώσετε καυτερές τροφές, αν το σκέφτεστε δηλαδή; Εμείς τρώμε με τον άντρα μου αρκετά, αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση να δώσω στα παιδιά (καλά στο μωρό σίγουρα όχι ακόμα)...  ΥΓ έχουμε Μαρτ και βρήκα τις φυσαλίδες και πήρα 😆. Τα έβλεπα στις φωτογραφίες τεράστια τα μπαλάκια κι όταν τα βρήκα είδα πόσο μικρά είναι 😆 εμένα μου άρεσαν. Και το μωρό το πήρε, το επεξεργάστηκε λίγο και μετά το έφαγε το πάτωμα. Προτίμησε το blueberry 🫐. Του έπεσε ένα εν τω μεταξύ στο λευκό ζιπουνακι από μέσα, και μπουσουλωντας το έλιωσε εκεί στην περιοχή της πάνας. Και μέχρι να καταλάβω ότι δεν ήταν αίμα αλλά μαρμελάδα blueberry έπαθα 10 εγκεφαλικά 🥲🤣
    • Αντε ωραία με το καλό κορίτσι μου να έρθει το πρώτα σας παιδάκι ☺️ Καλά ναι και εγώ τα ίδια παθαίνω πήγα 9 εβδ τελευταία φορά δεν έχω ξανά πάει άλλο οπότε κάπως έχω ένα άγχος να δω τι γίνεται  εμένα είναι το τρίτο παιδάκι έχω αλλά δύο κορίτσια 3 ετών και 15 μηνών Αύριο 11:30 η ώρα έχω ραντεβού σήμερα είμαι 12 εβδ 
    • Καλημέρα κοριτσια μου!Καλή εβδομάδα εύχομαι και να έχουμε έναν πολυ όμορφο μήνα 🥰 Τι κάνετε? Πως είστε? Εγώ είχα γιατρό την Παρασκευή...600+γρ ο μπεμπάκος 🩵 όλα καλά! Ο πλακούντας μου ανέβηκε ✌️Μου έγραψε αιματολογικές και καμπύλη ζαχάρου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...