Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @marinamanoulitsa βγάλε τα κυάλια σου!!! Είπα να μην κάνω τεστ το πρωί, αλλά ένιωθα μια αδυναμία από το μεσημέρι και μετά και λέω δεν κάνω ένα; Και βουαλα! Θα πάω αύριο για χοριακή λογικά (θα κάνω κι ένα τεστ το πρωί να το σιγουρεψω)
    • K εμένα στην αρχή ζητούσε κάθε φορά..τώρα δεν ζητάει κάθε φορά... αλλά σίγουρα πιο πολύ από πριν. Πριν σχεδόν αναρωτιόμουν αν είχα πλέον γάλα... ήταν μόνο βράδυ ίσως κανένα μεσημέρι κ αυτό λίγο... έτσι για την παρηγοριά. Τώρα ζητάει μεσημέρι βράδυ σίγουρα κ ενδιάμεσα καμια φορά. Πάντως κ να μην ζητήσει όταν θηλάζει ο μικρός είναι μπαστακας κολλημένος πάνω μου δεν ξεκολλάει 😜🤣 που κ γενικά δεν ξεκολλάει αλλά κυρίως όταν τρώει το μωρό..  άσε ναι είναι πολύ μωρό κ αυτός ο καημένος κατσλαβαινω ότι είναι λογικά αυτά που προέκυψαν..  στενοχωριεμαι καμία φορά βέβαια... Κ η αρρώστια μας πήγε λίγο πίσω γιατί έκαναν να βρεθούν 6 μέρες στον ίδιο χώρο οπότε μετσ φτου κ από την αρχή..  Κ στον ύπνο βγάζει αναστάτωση που γενικά ήταν καλός στον ύπνο... τώρα προσπαθούμε κ για το δωμάτιο γιατί συν τοις άλλοις ο μικρός κάνει συνέχεια ήχους κ ετρεμα μην τον ξυπνάει που τον ξυπνουσε κιόλας κάποιες φορές..   οπότε λέω δεν γίνεται πρέπει να γίνει το βήμα για καλό ολων...  Νομίζω κ εγώ ότι είναι υπερβολή να την ξυπνάς αλλά ναι εμπιστευομαστε τον γιατρό μας κ πάμε ανάλογα...  Εδώ θεσσαλονικη μας έχει σαπίσει. . Σήμερα δε το πρωί 6 η ώρα που σηκώθηκα για τάισμα κτλ έριχνε ένα χιόνι τρομερό!!! Όταν δούμε ήλιο 2 3 φορές δλδ ξεμυτιζουμε για καμιά βόλτα γιατί την χρειαζόμαστε όλοι 😜 εσείς; 
    • Η δεύτερη σύλληψη που είχα τον Δεκέμβριο, με πέτυχε στην πιο αγχωτική φάση της ζωής μου ίσως…σε σημείο να μουδιαζω και να χάνω τα λόγια μου με αυτά που είχα να διαχειριστώ τότε. Κι όμως είχα σύλληψη και πιστεύω πως έπαιξε ρόλο πως το άγχος μου είχε «μετατοπιστεί» από το θέμα παιδιού, σε άλλα θέματα. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η θεωρία και πάντα νευριαζα όταν μου έλεγαν «μόλις το βγάλεις από το μυαλό σου θα έρθει» αλλά και στις δύο μου εγκυμοσύνες αυτό συνέβη. Τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να το βγάλω πάλι 😂😂
    • Γενικά κορίτσια @Iris9 και @Nerina μήπως πρέπει να βρούμε τεχνικές για να διώξουμε επιτέλους αυτό το άγχος;  Βέβαια να πω την αλήθεια μια φίλη μου που προσπαθεί κι αυτή για μωρό μου λέει "βρε όλος ο κόσμος έχει άγχος, έχεις δει να μη κάνουν παιδιά; Μόνο σ' εμάς συμβαίνει αυτό;"  @Iris9κι εγώ με τη δουλειά δε ξέρω τι θα κάνω, πολλές ώρες, κούραση, δε πίνω νερό τι άλλο θέλω ...  @Nerinaκαλός βοηθός το chat GPT, αλλά δε μας λέει και κάτι για να μας βοηθήσει ουσιαστικά. Τα λες σωστά πρώτα πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας, το έχω πάρει απόφαση. Θα προσπαθήσω και που ξέρεις μπορεί να τα καταφέρω και να μου δώσω προτεραιότητα. 
    • Θετικός τελικά ο μικρός στον στρεπτοκοκκο. 10 μέρες αντιβίωση και 2 μέρες εγω μου είπε ο γυναικολόγος. Πάλι καλά που τον πήγα αμέσως.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...