Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σε καταλαβαίνω απόλυτα. έχω και εγώ στην οικογένεια μου δύο άτομα πολύ αγαπημένα μου με ιδιαιτερότητες και το έχω νιώσει αυτό που λες απο τους γύρω μας. Εννοείται πως σε αυτές τις περιπτώσεις η αδιαφορία είναι το μόνο που αρμόζει.

Δημοσίευση

σισιω μου εσυ μιλας για στραβωμα στην καφετερεια πως θα σας ακουγοταν αν σας ελεγα οτι φαγαμε πορτα στην εκκλησια ; Ηταν Μ,Παρασκευη και μολις ειχε τελειωσει ο παπας ρο ευαγγελιο και ο κόσμος ηθελε να παει να προσκυνησει στο Σταυρο ο πατερας μου κραταγε αγκαλια τον ανιχιο μου ηταν τοτε γυρω στα 2 .Υπήρχαν δυο σειρες μια που πηγαιναν και μια που γυρναγαν , ειχαν φτοιαξει όμως αλλη μια για να περνανε ατομα με ειδικες αναγκες , μωρακια στα καροτσια και στην αγκαλια πολλοι ηλικιωμενοι ακι εγκυος γυναικες .Πηγε λοιπον καιμενα ο πατερας μου με το μωρο αγκαλια απο τη μεση και ξαφνικα ακουμε :που πας δεν ντρεπεσε που ηρθες να μας παρεις τη σειρα.Ο ανθρωπος τα επαιξε δεν προλαβε να μιλησει και αρχισαν ακομα μερικες γριες που μονο για την εκλησια δεν πανε και να αρχιζουν να του τη λενΕ.Μα λεει ο πατερας μου ηρυθα απο δω για το μωρο , αντε του λεει ο καντιλαναφτης το βρηκατε ολοι και φερνατε τα παιδια στη εκκλησια !κοριτσια ,μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι .Παω αι του λεω :τα μωρα ειναι τα μονα αγνα και εχουν καθαρη ψυχη ενω εσυ και εγω και ολες αυτες οι καρακαξες που μαζευονται εδω εχουννανοιξει το στομα τους και λενε λενε σχολιαζουν καιμετα κανουν μετανοιες .Ηρθε ο παπας μου ειπε εα κοπελα μου πηγαινε να προσκυνησεις καιμε αυτο το θεμα θα ασχοληθω εγω .Του ειπα του πατερα οτι κανονικα ο συγκεκεριμενος μονο για την εκκλησια δεν κανει σε κανενα γηπεδο ισως .

Αλλη μια φορα παλι μετα απο πολλα χρονια ειχα το Σταυρο μωρο δεν ειχε χρονισει και τον ειχα στο καροτσακι η εκλησια δενειχε πολυ κόσμο ειχα παει να τον κοινωνησω .εΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΜΕΣΑ ΝΑΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΧΗΓΟς ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟς ΚΑΙΜΕ ΥΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠς ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ !ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΞΩ !οριστε της λεω ; βγαλτο απαγαρευτε!ενταξειτης απανταω εγω θα βγαλω το καροτσι εξω και θα κρτησω το μωρο αγκαλια αλλα πρωτα θα φυγουν απο δω μεσα ολα τα σκαμπω που εχουν οι γιαγιαδες καιμετα θα βγαλω και το καροτσι .Δεν μου ξαναμιλησε και την αλλη κυριακη πηγα καιμε παρεα με αλλη μια κοπελα με αλλο νεο καροτσι .

Σισιω μου αυτε οι κοπελες που γεννησαν φαντασου οτι ειναι 25 ετων εγω θα ηθελα να ηξερα πως θα γινουν μητερες;

Και κατι κομικο ;εχετε δει στη θαλασσα τις γιαγιαδες που κανουν μπανιο και τα πιτσιρικια που κανουν μπανιο και αυτες φωναζουν :μη μας βρεχετε;ε εγω παντα ειμαι στη παρεα μ τα πιτσιρικια

Δημοσίευση

Τι ναι αυτα που λες ρε Σισσυ; σοβαρα; ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα; δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο πραγματικα... :ohmy: κι'αν μου τυχει ξερεις τι θα κανω; θα βαλω το μωρο μου επιτηδες να κανει φασαρια για να σγκωθουν και να φυγουν αυτοι... εγω μια φορα δεν φευγω... τετοια χατηρια δεν κανω... :angry: κι'εσυ καλα εκανες... να δω τι αλλο θ'ακουσουμε... :kiss:

Δημοσίευση

Σισσιω μου εγω ξερεις τι λεω???? οτι ειναι παλιοζηλιαρες!!!!!!!!!!! βλεπουν μπροστα τους την απολυτη ευτυχια του να δημιουργησεις ενα παιδι!!! αλλα επειδη ξερουν οτι για να ζεις με αυτην την ευτυχια,πρεπει να κανουνκαι θυσιες!!! και τις θυσιες αυτες....μονο εσεις οι μανουλες τις ξερετε...και εμεις λιγοτερο που ειναι σκοπος της ζωης μας να γινουμε μαμαδες και ημαστε συνειδητοποιημενες! και κο-κο-κο οι κοτουλες μολις σκεφτουν οοοολα αυτα που η καθε μανουλα περναει σε ολη της τη ζωη για τοπαιδι της(αγωνιες,ξενυχτια,αρρωστιες,κτλ.....). δεν μπορουν να αντιληφθουν οτι ενω φαινονται ακατορθωτα ολα αυτα, οτι στην ουσια δεν σε νοιζει τιποτα και ειναι ευχαριστο να μεγαλωνεις εναν ανθρωπο.....

αστους μωρε να κουρευονται!!αυτοι χανουν!!!! που δεν ξερουν το μεγαλειο που ζεις εσυ και ολες οι μανουλες του κοσμου..

Δημοσίευση

Βάνια απίστευτο?!?!?!? Όταν γερνάει ο άνθρωπος νομίζει οτι έχει το μονοπώλειο με τα Θεία. Είδες πως γίνεται ο άνθρωπος όταν πλησιάζει όλο και περισσότερο το Χάρο? Άστα να πάνε... Ελπίζω μόνο να μη γίνουμε και εμείς έτσι.

Δημοσίευση

se mia koinonia pou polydiafimizete apo pantoy (efimerides ,periodika ,thlevrash) oti h "shnxronh " gynaika einai gynaika karigieras kai kanei paidia meta ta 35 oles oi ypolipes einai giaytoys "agrammates","anerges" me iq radikioy poy to mono poy kanoyn einai paidia se "mikrh" hlikia .

afoy ayto to protipo afinoume kai probaloun tote as kakathomaste na mas kitane san plibious .

einai eglimatiko pia na kanes oikogeneia kai parakmiako ,einai gia xamilou biotikou kai pneumatikou epipedou .

lipame autes tis kopeles kai autous tous anthropous tha katalaboun polu arga ti exei shmasia sthn zwh .ayto pou exei shmasia einai na zeis opos esthanese kai na mhn skeutese ta prepei kai to ti prostazei h"moda" .otan zeis thn zoh sou opos thn thes tote exei aksia h zwh .

Δημοσίευση

Πιστεύω ότι οι νέοι όταν βγαίνουν έξω να διασκεδάσουν, θέλουν να περάσουν καλά, να γελάσουνε, να φλερτάρουνε, να συζητήσουν. Όταν βλέπουν στις καφετέριες, μπαράκια κλπ έγκυες, παιδιά, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, "ξενερώνουν" και ενοχλούνται από τις φωνές και τη φασαρία. Έχουν και λίγο δίκιο, έτσι δεν κάναμε και μεις όταν είμαστε πιο μικρές;

Εμείς μένουμε τώρα επαρχία και το περιβάλλον είναι πιο φιλικό για τα παιδιά και τις έγκυες. Κι εμείς όμως προσπαθούμε να πηγαίνουμε σε πιο οικογενειακές ταβέρνες και καφετέριες, για να νιώθουμε πιο άνετα.

Στην Αθήνα νομίζω ενοχλούνται πιο πολύ όταν βλέπουν παιδιά, δεν το έχουνε συνηθίσει.

Και οι δυο πλευρές έχουν το δίκιο τους, γι'αυτό πρέπει να σέβονται οι μεν τους δε!

Δημοσίευση

Κάθε πράγμα έχει τον καιρό του. Καλή η ζωή του single αλλά εμείς επιλέξαμε να κάνουμε παιδιά. Και κανένας δεν έχει δικαίωμα να περιθοριποιήσει μία μητέρα και το παιδί της. Έλεος!!! τι ποιο φυσικό στον κόσμο.

Εμείς πάντως στον γάμο μας επειδή θα είχαμε πάρα πολλά παιδάκια – όλα τα ξαδέλφια μας είναι παντρεμένα με παιδιά, και φανταζόμασταν ότι θα είχαμε μερικά στραβόξυλα , ακουγότανε μήνες πριν σχόλια – ποπο τα παιδιά στους γάμους κάνουν φασαρία…ανακατεύονται στα πόδια..κλπ κλπ, λες και αυτοί δεν ήταν ποτέ παιδιά. δεν μπορούμε να χορέψουμε κλπ. πήραμε έναν κλόουν να απασχολεί τα παιδιά – όσα θέλανε- σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Δεν ήθελα να στερήσω από κανέναν γονιό την χαρά αλλά και από κανένα παιδάκι. Από την άλλη δεν ήθελε ούτε τα παιδιά να αναπνέουν την καπνίλα και τον θόρυβο. Απ’ ότι μου είπαν μετά άρεσε σε όλους γιατί και οι γονείς περάσανε καλά και τα παιδιά. Όταν θα κάνουμε - με το καλό- τα βαφτίσια του μικρούλη μας εννοείτε ότι θα έχουμε κάτι παρόμοιο. Τα 200 ευρώ δεν ήταν τίποτα μπροστά στα άλλα έξοδα που κάναμε.

Δημοσίευση

Δεν μου έχει τύχει αντίθετα μάλιστα που κάνουν χάζι τον γιο μου και τώρα και την κόρη μου, όταν δεν κοιμάται στο καρότσι και την έχω στην αγκαλιά μου!

Αλλά δεν θα έδινα και σημασία γιατί να δώσω άλλωστε επειδή έχω μια ωραία οικογένεια, ωραία παιδάκια?

σκασίλα μου μεγάλη για τους άλλους αρκεί βέβαια και τα παιδιά μου να μην πηγαίνουν στα τραπέζια και ενοχλούν τους άλλους, όπως έχω δει άλλα παιδάκια να κάνουν και αυτό το κατακρίνω!

Εσείς συνεχίστε τις βόλτες σας με τα παιδάκια σας και άσε τους άλλους να λένε...!

Μόνο μια φορά που είχα πάει με τα πεθερικά στο burgerking, όταν ήμουν έγκυος, φεύγοντας κάτι νέοι ηλικίας 18 ετών έκαναν σχόλιο για την κοιλιά μου τι μεγάλη που ήταν!! και πάλι δεν με ένοιαξε βέβαια, το μπουμπουκάκι μου σε 2 μέρες ήρθε στον κόσμο!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν μας έκατσε ούτε η Τεταρτη για το ραντεβού τι να κάνω τώρα όποτε καταφέρω και τον πετύχω.. Ρώτησα εκεί την γιατρό όταν μου την έγραψε πια γλυκόζη θα μου δώσει και είπε την 100γρ δίνει ο γιατρός 🫤 μετράει την πίεση κάθε φορά το βάρος όχι σήμερα δεν το μέτρησε.. κανονικά πριν καμπύλη θελει να τρως κανονικά ότι θα έτρωγες για πιο σωστά αποτελέσματα  ναι όσες φορές με έχουν δώσει καμπύλη παντα μου δίνουν 100 αλλά δύο ενδοκρινολόγους που ρώτησα μου είπαν είναι λάθος να δίνουν 100, πρέπει 75  να δίνουν στην εγκυμοσύνη αλλά άντε πες του τώρα τον γιατρό αλλα μήπως ήταν και εκεί για να του το πω .. δεν βγάζεις άκρη .. εγώ τώρα θα κάνω μετρήσεις 0’ 60’ 120’ 180’ 😓 πολλές ώρες θα φάω αυριο
    • Ναι,με ζυγίζει σε κάθε ραντεβού κάθε δύο εβδομάδες... πριν την καμπύλη πρέπει για δύο τρεις μέρες να καταναλώνεις αρκετούς υδατάνθρακες..αν ψάξεις ίντερνετ θα βρεις τις οδηγίες..α θα στις δώσει κ ο γιατρός.. @Elk στείλε μας τα νέα όταν έχεις αποτελέσματα..πάντα τα 100 γρ σ έβαζε;εμένα τα 75...
    • @Elk δεν έκατσε τελικά ούτε Τετάρτη το ραντεβού με το γιατρό, τουλάχιστον βρήκατε κάποια που σας είπε περισσότερα. Για τη καμπύλη πρέπει να κάνεις κάποια συγκεκριμένη διατροφή πριν πας ; Τα 100γρ αυτή στα είπε ή θα στα πει και ο μικροβιολόγος; Τι άλλο ελέγχει όταν πηγαίνεις (πίεση, βάρος κλπ); @Tinasardin8689 μπράβο για τη β' επιπέδου!! Σε ζυγίζει σε κάθε ραντεβού;
    • Καλά γενικά τα δημόσια είναι λίγο κάπως δεν πολύ βγάζεις άκρη με τους γιατρούς  εμενα εδώ ο δικός μου έχει να με δει 3 μήνες κάθε φορά που έχω ραντεβού όλο είναι σε γέννα ή χειρουργείο 🤷🏻‍♀️ με βλέπει μια ειδικευόμενος γιατρός που συνήθως δεν ξέρουν να μετράν και πολύ καλά… εγώ πέρα από τον εμβρυολογο που πάω δεν πάω σε άλλον γιατρό γιατί παρεξηγούνται κιόλας.. ο καθένας έχει την δικια του γραμμή και είναι μπέρδεμα.. σε αυτήν την εγκυμοσύνη πήγα από την αρχή σε αυτόν για να μην αλλάζω πάλι ..  Εντάξει το να έκανε μια λαθος εκτίμηση με τον ομφάλιο λορο μπορεί να συμβεί αλλά ο τρόπος που το χειρίστηκε δεν ήταν καλός τι πάει να πει μπούρδα; Πρέπει να είναι προσεκτικοί πως μιλάνε άντε μετά να εμπιστευτείς .. εμένα πάλι ο δικος μου δεν μιλάει πολύ .. Δεν του βγάζεις κουβέντα εύκολα από το στόμα πρέπει να ρωτάω.. τώρα αν έχεις φτάσεις και στο τέρμα που να βρεις άλλον να σε αναλάβει και εγώ τώρα με αυτόν θα πορευτώ.. Λογικά μέσα στο χειρουργείο θα τον ξανά δω που θα πάω για καισαρική 
    • Και εγώ όταν πάω να σηκωθώ από καναπέ ειδικά όταν κάθομαι σε κανένα παγκάκι ακόμα χειρότερα πονάω όταν σηκώνομαι… υπομονή τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά  μυϊκός ακούγεται ο πόνος αλλά ρώτα και τον γιατρό σου πότε έχεις ραντεβού;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...