Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον κοριτσακια μου σε οσες και αν το εχω πει κοπελες εχουν σκσει στα ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!:lol: :laugh: :woohoo:

οταν μου ερχεται περιοδος απο που το καταλαβαινω αραγε???????????????

οσο και να σκεφτητε ΔΕΝ προκειται να το βρειτε!!!!!

1 λεπτο πριν μου ερθει περιοδος ποναω στο ποδι!!!!!!πανω απο την κλειδωση μεχρι το γονατο!και μετα για 2 μερες ποναει συνεχεια οπωσ ακριβως ποναει και η κοιλια στην περιοδο???τετοιος πονος!!!!!:laugh:

κουφο???γελασατε και εσεις?????:(

ΕΙΜΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΗΘΗΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh: :laugh:

Φιλιααααααααα:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

tzouliana έγραψε:

1 λεπτο πριν μου ερθει περιοδος ποναω στο ποδι!!!!!!πανω απο την κλειδωση μεχρι το γονατο!

:blink: :laugh: :laugh: :laugh:

Mhpws omws ... ekei poy katalabaineis oti soy erxetai h periodos .... mesa sthn aganakthsh... ta bazeis me to podaraki soy kai to plakwneis stis mpoynies fwnazontas "MHN ERTHEIS!MHN ERTHEIS" kai ponaei ? :laugh: :laugh: :laugh:

filia tzouliana mou! poly plaka exoyn ta symptwmata soy :laugh:

Δημοσίευση

τωρα μου κανεις πλακα φιληναδα ομως!!!!!!!!!!

καθε φορα που ειναι να αδιαθετησω....ποναει και μετα μουδιαζει το ποδι μου πανω πανω και στο μπουτι... ε μαλλον καποιο αλλο φαινομενο παιζει εδω......

Δημοσίευση

Καλημερα....Τι παράξενο σύμπτωμα περιοδου ειναι αυτο τζουλιανα;Μηπως ειναι ψυχοσωματικό;;;Σου ευχομαι κ γω να μην ξαναπονεσει το ποδι σου τους επόμενονους 9 μηνες!!!!!Αντε με το καλο.....:) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...