Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!

Μόλις ξυπνησα.Σα βόας κοιμάμαι.Δε καταλαβαίνω τίποτα.Ο έρμος ο άντρας μου χέστηκε πάνω του σήμερα και ήρθε πετώντας από τη δουλειά νομίζοντας ότι έπαθα κάτι.

Πρώτα όμως,πήρε τηλέφωνο την αδερφή του να της πει ότι η ώρα είναι 4 το απόγευμα και γω δε σηκώνω τα τηλέφωνα,αλλά η αδερφούλα του ήταν στον Άλιμο και δούλευε.Πανικόβλητος,πήρε τον κολλητό του και η αδερφή του ταυτόχρονα το αγόρι της.Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί.Καπάκι,ο κολλητός του άντρα μου έρχεται από το σπίτι να δει τι συμβαίνει.

Χτύπαγε πόρτες,κουδούνια,έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δε μπορούσε να βγάλει γραμμή,αφού ταυτόχρονα έπαιρνε το αγόρι της κουνιάδας μου και ο άντρας μου.

Από τις φωνές έξω από το σπίτι,ξεσηκώθηκε η θεία του άντρα μου που μένει από κάτω,και μαζί με τον κολλητό του φωνάζανε μπας κι ακούσω.

Λίγα λεπτά μετά,ήρθε και το αγόρι της κουνιάδας μου.Πάνω που είπαν να πάρουν ΕΚΑΒ,Πυροσβεστική,ΕΛΛΑΣ,κάτι τέλος πάντων,ήρθε και ο άντρας μου με κλειδιά.

Μπουκάρουν όλοι μέσα στο σπίτι πανικόβλητοι (φανταστείτε το λίγο!) και τρέχουν στην κρεβατοκάμαρα όπου εγώ έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχε έρθει η τρισκατάρατη και κόντευα να σκάσω από τη στεναχώρια μου.

Εκεί ξύπνησα και όταν τους είδα ΟΛΟΥΣ αυτούς πάνω από το κεφάλι μου,αναρωτήθηκα γιατί δεν είναι κανένας για δουλειά και για ποιο λόγο με κοιτάνε σαν να είμαι Τυραννόσαυρος.

Το τι ακολούθησε,απλά,δεν περιγράφεται.Εγώ πάλι δεν καταλάβαινα τίποτα.Άκουγα μόνο κάτι αδιόρατα λόγια,αφού μου μιλούσαν όλοι μαζί.Ακουγόταν κάπως έτσι:

"...και συ...δε μπορούσες...ανησύχησα...όλοι λαχτάρησαν...εσένα...α,μα πια...ύπνο...μωρό μου...."

Και μετά όλοι μαζί,μ'ένα στόμα μια φωνή...

"Γκαστρωμένη είσαι;"

Ζαλισμένη εγώ από τον 14ωρο και βάλε ύπνο,κι αφού με είχαν ξυπνήσει κάπως απότομα,τους απαντάω:

"Πάω να κατουρήσω...καλημέρα σας..."

Καλησπέρα!!!!!

• Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σε λήθαργο δε λέτε τίποτα!Και όχι,δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο χθες ώστε να ξενυχτήσω.

Όσο για το τεστ,είπα και στο προγούμενο μήνυμά μου ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ θα περιμένω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕΡΕΣ για να το κάνω.

Όχι τίποτ'άλλο,αλλά δε θέλω να απογοητευτώ.Ξέρω ότι υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ πιθανότητα να είμαι έγκυος,αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι.

Αν,και,αυτή τη φορά,η καθυστέρηση ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ σε άγχος,από τη στιγμή που κοιμάμαι σαν μαμούθ όλη μέρα.Πού στην ευχή να βρω χρόνο να αγχωθώ;;;;

Δημοσίευση

δημητρουλα για ακομα μια φορα τους εκανες να τρεχουν σαν τον βεγγο τους ανθρωπους!!!!! θα τους πεθανεις βρε!!!!! πηγενε κανε τεστ και μετα περνα και απο εδω να φας ξυλοοο!!αφου εγκυος εισαι κοριτσαρα μουυυ!!!!!! :))))

κανε το τεστακι για να τους πεις μετα οτι θα κοιμασαι σαν βοας και να μην ανησυχουν αδικα!!!! λυπησου και εκεινους και εμας!!!! θελουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩ!!

Δημοσίευση

Λέτε γι'αυτό κοιμάμαι σα βόδι,γι'αυτό πονάνε οι θηλές μου,γι'αυτό ΔΕΝ είναι πρησμένο το στήθος μου,γι'αυτό γιατί μου'ρχονται κάτι ξινίλες μέσα στη μέρα;

Αχ,μακάρι να είμαι έγκυος!!!!!!

Δημοσίευση

Φοβερή περιγραφή :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εύχομαι να εισαι γαστρωμένη καρδιά μου!!!

Κάπως έτσι κοιμάται γενικότερα ο άντρας μου...Δεν καταλαβαίνει και δεν ακούει τίποτα...Λες να του πάρω και αυτουνου κανα τεστάκι εγκυμοσύνης;;)

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου, κοριτσαρα μου, σεβομαι την αποφαση σου να περιμενεις, προς Θεου δε θελω να σε πιεσω.... αλλα κανε ενα τεστακι που μας εχει φαει η αγωνια επιτελουςςςςςςςςςς!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

οχι μωρε, σοβαρα τωρα, κι εγω πιστευω οτι ο πελαργουλης την εκανε σωστα την παραδοση αυτη τη φορα, αλλα οταν με το καλο κανεις το τεστακι, περιμενουμε ΑΜΕΣΗ ανακοινωση!!!;)

Δημοσίευση

Δημητρούλα γειά σου !!!! Θα συμφωνήσω με όλες τις υπόλοιπες κοπέλες και θα σου πω ότιτα φαινόμενα δεν απατούν στην δική σου περίπτωση αλλά δηλώνουν εγυμοσύνη:P Τι κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα και καθόμαστε και εμείς μαζί σου; Μπρος για το Φαρμακείο....αφού το θες και εσύ, το ξέρω...Αλήθεια ο άντρούλης σου τι λέει για όλα αυτά; Άντε να σου πάνε όλα καλά και να πάρουμε και εμείς σειρά....:lol:

Δημοσίευση

Αντε ρε κουκλα μου κ κανε αυτο το τεστ!!!!!!!!!! θα βγει θετικοοοοοοοοοοοοοο!!!Σου φωναζει δεν το ακους....κατι σαν το γαλα που σου ελεγε πιες με πιες με??Ε τωρα το τεστ σου λεει κανε με κανε με!!!!Αντε αντε να χαρουμε κ μεις!!!:):P:):P:):P

Φιλια σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

Κατερινα:lol:

Δημοσίευση

Απορρω πως δεν το εχεις κανει ακομα και κρατιεσαι:laugh: :laugh: :laugh: Ειμαι σιγουρη πως εισαι εγκυος κοριτσαρα μου...και τοτε να δεις περιγραφη...!!!!Εισαι τελεια μπραβο σου:laugh: :laugh: :laugh: ;)

Δημοσίευση

Άντε κοριτσάκι μουυυ!! Ακου σε μας, θα χαρείς αυτή τη φορά...

Δεν υπάρχει περίπτωση. Μόνο το κρεμμύδι μέσα στη νύχτα (ποιος τρώει κρεμμύδι όταν ξυπνήσει;) και μετά το γάλα που είχες τόσο καιρό να πιεις. Να μην αναφέρω τα υπόλοιπα. Φ Ω Ν Α Ζ Ε Ι!!!

Πώς το αντέχεις και περιμένεις????

Α! Elenitsa και για σένα ισχύει αυτό. Τεστάκι γρήγορα!

Δημοσίευση

Καλημερα δημητρουλα :) . τους κατατρομαξες τους ανθρωπους βρε! αλλα αυτη η υπνηλια κατι μου κανει.... ερχεται το μπεμπε κουκλιτσα! ενημερωσε μας μολις κανεις το τεστακι. θα περιμενουμε με αγωνια. φιλια ;)

Δημοσίευση

καλημερα δημητρουλα

πως αντεχεισ βρε κοριτσι μου και δεν κανεις ενα τεστακι, εμας η αγωνια μας ειανι στα κοκκινα, αντε παρε ενα τεστακια να δεισ την ροζ γραμμουλα;)

και γρηγορα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα:woohoo: :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...