Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 28 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.ΧΤΕΣ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΦΟΥΣΚΑΛΙΤΣΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;

Δημοσίευση

Θεανουλα μου καλημερα,γιατι κοριτσακι μου δεν παιρνεις να κανεις ενα τεστακι να δεις;;;;Μην δινεις βαση στα συπτωματα,συνηθως ειναι ακυρα.Εγω θα σου προτεινα να πεταχτεις μεχρι το φαρμακειο,να παρεις ενα predictor κ να δεις αν εισαι η οχι.Οσο για τις φουσκαλιτσες που λες,νομιζω πως οταν το στηθος πρηζεται εμφανιζονται αυτα,αλλα το στηθος πρηζεται κ οταν εισαι εγκυος αλλα κ οταν περιμενεις περιοδο.Λοιπον για πηγαινε για τεστακι κ περιμενω νεα....;) ;) ;)

Δημοσίευση

Θεανουλα μου γεια σου!!!Καλως μας ηρθες!!!Εφοσον εχεις αστατο κυκλο μηπως να περιμενες λιγακι ακομα η με 28 του μηνος εξαντλησες και τον μεγαλυτερο κυκλο?Παντως εγω θα προτεινα χοριακη για πιο σιγουρα και εφοσον εχεις και αστατο κυκλο....τα τεστ δεν τα πολυεμπιστευομαι οπως επισης και τα συμπτωματα που με εχουν ξεγελασει αρκετες φορες....εγω εκανα τεστ σημερα πριν την καθυστερηση και εδειξε αρνητικο ευχομαι να ηταν λαθος!!!Αν υπαρξει καθυστερηση χοριακη θα κανω οπως και απο δω και περα γιατι τα τεστ καμια φορα ειναι και λαθος και απογοητευομαστε αδικα!Φιλακια και καλη επιτυχια καλη μου!!!

Δημοσίευση

θεανουλα καλησπερα και απο μενα.Εγω θα σου ελεγα να παρεις απο το φαρμακειο το clear blue .Πιστευω ειναι πολυ αξιοπιστο τεστ.Ακομη και 3 μερες πριν την περιοδο δειχνει με ποσοστο 85%..Εγω ,μεχρι στιγμης επειδη εχω σταθερο κυκλο το εχω κανει 3 μερες πριν την περιοδο και εδειξε σωστο αποτελεσμα. Βεβαια μεχρι στιγμης δειχνει αρνητικο αλλα ελπιζω αυτο το μηνα να γινει κανενα θαυμα.Ευχομαι καλη επιτυχια και περιμενουμε νεα σου......

Δημοσίευση

Θεανουλα οπως σου ειπα εκανα κι εγω και ηταν αρνητικο....τωρα το μονο που περιμενω ειναι να περασουν οι μερες να δω αν θα αδιαθετησω....μην απογοητευεσαι μπορει να ειναι λαθος!!!!περιμενε λιγακι ακομα και πηγαινε για χοριακη αυτη θα δειξει 100 τις 100 το σωστο!!!Καλη επιτυχια κοριτσι μου μην στενοχωριεσαι κι εγω ετσι ημουν σημερα το πρωι που το εκανα!

Δημοσίευση

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOU TUBE ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΒΡΕΦΗ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ

Δημοσίευση

Aristina έγραψε:

Θεανουλα οπως σου ειπα εκανα κι εγω και ηταν αρνητικο....τωρα το μονο που περιμενω ειναι να περασουν οι μερες να δω αν θα αδιαθετησω....μην απογοητευεσαι μπορει να ειναι λαθος!!!!περιμενε λιγακι ακομα και πηγαινε για χοριακη αυτη θα δειξει 100 τις 100 το σωστο!!!Καλη επιτυχια κοριτσι μου μην στενοχωριεσαι κι εγω ετσι ημουν σημερα το πρωι που το εκανα!
βρε αριστινα μου γιατι βιαζεσαι:( ;;;;ειναι νωρις ακομα για τεστ!!!!δε νομιζεις;;;;;κανε τουλαχιστον μια χοριακη:huh: ....ευχομαι απλα να εκανε λαθος το τεστ;) .....φιλια!!!:kiss: :kiss: :kiss:
Δημοσίευση

θεανουλα μου......σε καταλαβαινω...ολες ετσι ειμαστε.....σε αναμμενα καρβουνα :ohmy:...για μενα κανε καλυτερα μια χοριακη.......λεει παντα την αληθεια σε αντιθεση με τα τεστακια!!!καλα αποτελεσματα!!!!!:P

Δημοσίευση

bourique μου ευχομαι κι εγω να ειναι λαθος αλλα μου κοψε την φορα και δεν πολυ ελπιζω....θα δουμε...οσο για το νωρις ναι ειναι αλλα πηρα αυτο που δειχνει και καλα πριν την καθυστερηση,σαν παιδι κι εγω ειπα να κανω μια φορα αλλα βλεπω οτι μας επηρεαζουν γι αυτο λοιπον ποτε ξανα!!Τωρα αν με το καλο εχω καθυστερηση σιγουρα χοριακη αν και δεν το βλεπω!Φιλακια και σ ευχαριστω για την ευχουλα σου γλυκουλα μου!!

Δημοσίευση

θεανούλα και εγω τα ιδια θα σου πω...κανε χοριακη για σιγουρια....

ΑΡΙΣΤΙΝΑΚΙ θα σου πω τι επαθα εγω ...με 10 μερες καθυστερηση το τεστ του φαρμακειου εδειξε αρνητικο....την επομενη μερα η χοριακη ηταν ανεβασμενη....οποτε δεν τα πολυπιστευω κιολας....περιμενε και μετα κανε χοριακη.....φιλακια κοριτσακια και ευχομαι τα καλυτερα

Δημοσίευση

Aristina έγραψε:

bourique μου ευχομαι κι εγω να ειναι λαθος αλλα μου κοψε την φορα και δεν πολυ ελπιζω....θα δουμε...οσο για το νωρις ναι ειναι αλλα πηρα αυτο που δειχνει και καλα πριν την καθυστερηση,σαν παιδι κι εγω ειπα να κανω μια φορα αλλα βλεπω οτι μας επηρεαζουν γι αυτο λοιπον ποτε ξανα!!Τωρα αν με το καλο εχω καθυστερηση σιγουρα χοριακη αν και δεν το βλεπω!Φιλακια και σ ευχαριστω για την ευχουλα σου γλυκουλα μου!!
αριστινα μου το φανταστηκα οτι πηρες το self clear αυτο που δειχνει και καλα απο την 5 μερα συλληψης....αλλα και παλι και αυτα κανουν λαθος...εμενα η γυναικολογος μου μου εχει πει οτι δεν ειναι ακριβειας οπως και ολα τα τεστ του φαρμακειου......αχ!!!!!!ποσο σε καταλαβαινω......και εγω με τα χιλια ζορια κραταω τον εαυτο μου για να μην αγορασω.....τι κακο και αυτο...:angry:.....ευχομαι να μας βοηθησει η παναγιτσα και να εχουμε να σπορακι στην κοιλιτσα μας!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:
Δημοσίευση

Βρε κορίτσια μην χάνετε την ελπίδα σας!

Γνωστή, είχε 12 ημέρες καθυστέρηση και μέσα στις ημέρες αυτές είχε κάνει 2 τεστ (τα πιο παλιά που γνωρίζουμε). Ήταν αρνητικά και τα δύο. Η γιατρός της είπε ότι ήταν έγκυος όταν πήγε να δει τι της συμβαίνει.

Αν πάλι βρε κοριτσάκια δεν πέρασε ο πελαργός...μην χάνετε το θάρρος σας. Θα έρθει το μωράκι. Δεν μπορεί... Μην στενοχωριέστε μόνο.

Κι όσο για τα self clear, έχω ακούσει τα χειρότερα. Λένε ότι δεν είναι αξιόπιστα. Σπάνια βγαίνουν θετικά παρόλο που υπάρχει εγκυμοσύνη. Τι να πω?

Θεανούλα, Aristιna και bourique1983, εύχομαι όλα να σας έρθουν όπως τα θέλετε!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για αυτα που μου ειπατε,δεν ηξερα οτι τα τεστ κανουν καμια φορα λαθος δεν χανω της ελπιδες μου. εχω μια κορουλα 2,5

και περιμενω πωσ και πως να ειμαι εγκυος..τωρα αυτες της μερες κοιμαμαι πολυ,παω νυχτερινο σχολειο και χτεςμου ηρθε μια ζαλαδα και θα επεφτα κατω:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια δεν ηξερα οτι υπαρχουν τεστ που κανουν λαθη εγω ειχα παρει το self clear ομως εχω και ζαλαδες,κοιμαμαι πολυ,μου ερχεται στο στομα γευση εμετου.θα κανω υπομονη μου ρχετε να παρω και αλλο τεστ

Δημοσίευση

Re koritsia sorry alla giati toso agxos.... ma apo auto k mono kathisterei k allo i periodos k oxi mono auti alla kathisterei k to paidaki na erthei!!! xalaraaaaaaaa... k ego eixa poli astato kiklo poli spania erxotan akrivos sinithos ekane 7-10 meres, otan anakalipsa oti eimai egkios eixa 2 bdomades kathisterisi....k malista i silipsi egine entelos katalathos kati to opoio ap'oti exo akousei einai poli diskolo na simvei se emas pou exoume astato kiklo!!!! gi'auto sas leo min agxoneste einai kakos sintrofos to agxos...dioxte to!!!!:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

Θεανούλα δεν πειράζει, μη στεναχωριέσαι. Έχεις ήδη ένα πανέμορφο κοριτσάκι (αυτο στη φωτο δεν είναι?) και με λίγη υπομονή θα έρθει και το δεύτερο. Ο άστατος κύκλος που λες οτι εχεις έχει μεγάλες διακυμάνσεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...