Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μα ειναι δυνατον μετα απο προσπαθειες και εξωσωματικη να μενω εγκυος μετα απο 6 μηνες προσπαθειας και με μια φορα;Τρελαθηκαμε τελειος κοριτσια!!Δεν το πηστευαμε!!Μετα απο χρονια εμεινα ετσι απλα εκγυος!!!Δεν το περιμεναμε νομιζαμε οτι ηταν ψεματα οτι το τεστ εκανε λαθος!!Μεχρι που πηαμε στο γιατρο και ακουσαμε την καρδουλα του!!Ειμαι 7.5 εβδομαδων!!Η ωρεξη μου εχει ανοιξη για τα καλα!!Και οχι μονο για φαγητο.......:P Ειμαι πολυ χαρουμενη...ενα δευτερο παιδακι!!Στην αρχη περιττο να σας πω πως τρωμαξα..ελεγα εγω με δυο παιδια;πως θα τα καταφερω που θα ειναι και κοντα κοντα ηλικιακα;τι θα κανω;πως θα ειναι η μικρη με το νεο μελος της οικογενειας;Τι να πω!!Εχει Ο ΘΕΟΣ!!Αλλα γενικα εγω δεν της περνω στην αρχη της εγκυμοσινης καλα.παντα μα παντα θα βλεπω λιγο αιμα!!Ετσι και τωρα!!Εχω μια μικρη πολυ μικρη αποκοληση που ελπιζω και παρακαλω την Παναγια να μου πανε ολα μια χαρα και μην ξαναπαθω αποβολη οπως πριν 6 χρονια!!:( Σας φιλω πολυ και κοριτσια;τελικα ολα φτεει το ανχος...μην ανχωνεστε!!!!!!!!!:)

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπραβο αγαπη μου!!!!Τι ευχαριστο ηταν αυτο!!!Συγχαρητηρια!!!

Ολα θα πανε καλα,προπαθησε να μην κουραζεσαι,να ξαπλωνεις αρκετα και σε λιγο καιρο η οικογενεια σου θα γινει τετραμελης:woohoo:

Οσο για το αγχος.....πεστα τους κι εσυ τωρα,γιατι συνεχεια αυτο πιπιλιζω και φοβαμαι μηπως με βαρεθουν...:laugh: χαχαχαχαχαχ

πολλα πολλα φιλακιααααα:kiss:

Δημοσίευση

παναγιωτα μου γλυκια τι κανεις?εχουμε καιρο να τα πουμε..

τα εχουμε πει βεβαια αλλα μιας κ το ανακοινωσες κ εδω θα υποστεις κ αλλες ευχες:P

μακαρι να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα κ να δεις που ολα θα κυλησουν ομαλα;)

φιλακια στο ρουμπιαννακι:kiss:

Δημοσίευση

εγω κοπελα μου να δεις αγχοςςςςςςςςς!!!!!!!!παρα πολυ!βασικα αν δε τα καταφερω αυτο το μηνα δε ξανακανω προσπαθειες για 2 μηνες τουλαχιστον:( :( :silly: :silly:

εχω απογοητευετει

αν και ειναι μονο ο 3ος μηνας προσπαθειας

Δημοσίευση

Κοπελα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι SUPER νεα ειναι αυτα????!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να προσεχεις πολυ τον εαυτο σου τωρα και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!:)

Αυτο το θαυμα που ζεις..... να το ζησεις μεχρι το τελος με χαρα και υγεια!!!!

Δημοσίευση

Manoula sigxaritiria k apo mena!!!! na xeresai tin koroula sou k se ligo k to 2o paidaki sou!!!!! apokolisi eeeeeeeeee???? xekourasi k xereis ti prepei na kaneis afou to exeis perasei xana kai ego stin idia katastasi eimai....den ptooumaste omos...ola tha pane teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μανουλα συγχαρητηριαααα!!!!!Η Παναγια να ναι μαζι σου συνεχεια και ολα να πανε καλα!!!!Ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και καλη συνεχεια!!!Οσο για τις ανησυχιες σου μην φοβασαι ολα θα παρουν τον δρομο τους ομορφα κι ωραια!!!!!:-)

Ευχομαι να εισαι καλα!!!

Δημοσίευση

Τωρα για γιατρο ψαχνο....θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι τα οικονομικα μας δεν ειναι και στα καλυτερα τους και μας ειναι πολυ δυσκολο για ιδιοτικο παλη!!Στεναχωριεμε βεβαια που θα φυγω απο τον γιατρο μου γιατι ειναι παρα πολυ καλος και οσο αφορα για την καισαρικη που μου εκανε δεν φενετε καθολου μα καθολου,με προσεξε παρα πολυ καθε μερα ερχοταν να με δει!!Εχετε εσεις κανεναν καλο γιατρο για δημοσιο νοσοκομειο;

Δημοσίευση

Μπράβο κοριτσάκι μου!! Τι τέλεια νέα είναι αυτά....

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχεις μια ήρεμη και καλή εγκυμοσύνη... Και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος στην οικογένεια σας!!

Όσο για το άγχος... Πες τα Χρυσόστομη!!! Τα λέω και τα ξαναλέω και εγώ όπως πολλές κοπέλες εδώ μέσα!!

Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Δημοσίευση

Κοπέλα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου...Τα νέα σου είναι υπέροχα!Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σύντομα η οικογένειά σας θα αποκτήσει ένα ακόμα μπεμπάκι! Να προσέχεις και όλα θα πάνε καλά!

Φιλιά πολλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...