Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ !!!

Recommended Posts

Χρυσα καλως ηρθες!!!!!Εγω [αφου ειπαν κι οι αλλες την ηλικια τους],ειμαι 40:( ,εχω ενα γυιο στα 23 χρ.,οχι μηνων,και ειμαι Θεσσαλονικια!θα χαρω να τα λεμε!Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Stalla να σου ζήσει το αντράκι σου!!! να είναι καλότυχο και υγείες παιδάκι!!!!!

ninina , μπράβο!! χαίρομαι για σένα με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς !!!!!!!

Υβόννη μου , να σου ζήσει ο άντρακλας !!!!! Έχω δυό υποψήφιες νύφες στο νού μου για τον παίδαρό σου , αλλά τι να κάνω που είστε μακρυά...:)

Κοριτσια καλως ήρθατε στην παρεα μας!!!!Να ξερετε οτι το μαμυ ειναι πολυ γουρρλίδικο!!!Χρυσα μην αγωνιας συντομα θ ακουσεις τα ευχαριστα..Κ μενα καπου τοσο μου πηρε για να ρθει ο μπεμπουλης μου κ δεν ειχα συμπτωματα πριν την καθυστερηση...Ευχομαι να ακουσετε συντομα τα ευχαριστα...Φιλια......

Γεια σου κοριτσάκι και καλώς ήρθες και εγώ καινούργια είμαι σχετικά, είμαι 33 ετών και προσπαθώ τους τελευταίους δύο μήνες για παιδάκι!!!

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε και να μοιραζόμαστε πράγματα και κυρίως σύντομα να μοιραστούμε το χαρμόσυμο μήνυμα του πελαργού και για τις δυό μας αλλά και για τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!

Φιλιλα πολλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...