Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΠίτερΠαν μου καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!Ελπιζω να εισαι καλα και η εξωσωματικη να πετυχει!!!Ευχομαι να περασει πολυ πολυ γρηγορα ο καιρος και να ερθει γρηγορα η ευλογια σπιτακι σας!!!Να σαι καλα!Εγω ειμαι η Κωνσταντινα και ακομα δεν εχω μωρακι.Φιλακιααα!!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση. Αν δεν είναι κανείς σε αυτή τη φάση (της τεκνοποίησης) δεν μπορεί να καταλάβει. Είμαστε αδερφές ψυχές..

Δημοσίευση

Καλως ηρθες στην παρεα!!!Ευχομαι γρηγορα να φουσκωσει και η δικη σου κοιλιτσα!

Με το καρμα δινεις θετικους ή αρνητικους "ποντους" στα αλλα μελη...Νομιζω πως οι περισσοτερες δεν το πολυ-δινουμε σημασια!!!

Φιλακια!!:kiss:

Δημοσίευση

Ξεκίνησα αργά να μπω στη διαδικασία "μωρού". Μόλις παντρεύτηκα πέθανε η μητέρα μου (την ημέρα του γάμου τη βάλαμε στο νοσοκομείο και 5 μέρες μετά πέθανε, δεν πρόλαβε το γάμο..)δεν είχα διάθεση για μωρά και για τίποτα.. μόνο βαριά καρδιά.. (αυτά έγιναν τον Ιούλιο του 2005)

Όταν αποφάσισα να μπω στο θέμα "μωρό" -περίπου πέρσι-, δεν γινότανε τίποτα. Στο μεταξύ υποπτευόμουνα το κακό σπέρμα και την ενδομητρίωση. Τα τελευταία 10-11 χρόνια είχα πρόβλημα στην περίοδο. Άλλαξα 5 γιατρούς και μόνο ο τελευταίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και με έψαξε. Στο μεταξύ με σπερμοδιάγραμμα, χάλια τα πράγματα. Καμία κινητικότητα και χαμηλή περιεκτικότητα. Εγώ το Δεκέμβριο έκανα λαπαροσκόπηση και 4 ένέσεις για αναστολή της περιόδου. Την τελευταία την έκανα την περασμένη εβδομάδα. Θα με δει ο γιατρός μετά το Πάσχα για να δούμε τί θα κάνουμε. Εξωσωματική μας είπε, περιμένουμε οδηγίες απο το γιατρό.. Αυτά, συνοπτικά... Στεναχωρήθηκα πολύ, αλλά προχωράω, με απώλειες και σχετικά μοναχικά, αλλά προχωράω... Περιμένω το στόχο για να τον πετύχω κέντρο!!!

Φιλάκια, πολλές ευχές σε όλες και σας ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!!!

Δημοσίευση

κοριτσι μου πραγματικα λυπαμαι για οσα περασες....,ευχομαι απο δω και μπρος να μην ταλαιπωρηθεις αλλο και συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!!!!Να ξερεις οτι σιγουρα δεν προχωρας μοναχικα οπως ειπες,ειμαστε ολες εδω διπλα σου να εμψυχωνουμε την προσπαθεια σου,ωσπου να πετυχεις!!!:) φιλακια

Δημοσίευση

ΠΙΤΕΡΠΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ.

ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΛΗ 29 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ 5ΜΗΝΩΝ.

Δημοσίευση

ΠίτερΠαν, ειλικρινά μόλις διάβασα για αυτά που πέρασες συγκλονίστηκα! Θα πρέπει να'ναι πολύ άσχημο το συναίσθημα της απώλειας κάποιου γονιού! Επίσης, να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου! Είμαστε όλες εδώ, για οτιδήποτε χρειαστείς από εδώ και πέρα!

Εύχομαι ο Θεός, που κάποτε σου στέρησε την μητέρα σου, να σ'ευλογήσει και να σου χαρίσει ένα μωράκι να γεμίσεις και πάλι την αγκαλιά σου!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου στην προσπάθεια, οπλίσου με τπομονή κι επιμονή για τον αγώνα που έρχεται... Και σύντομα με τα καλύτερα νέα!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.....ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Ένα είναι σίγουρο, ότι η ζωή προφυλάσσει

εκπλήξεις, και ξέρεις καμιά φορά είναι

ευχαριστες, πολύ ευχάριστες!!!!!

Οπότε δεν έχεις παρά να περιμένεις

υπομονετικά, με δύναμη και θέληση

και να δεις που όλα θα συμβούν!

Όλα μπορούν να συμβούν......

Καλησουμέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας....

Δημοσίευση

Σήμερα ξαναδιάβασα τα μηνύματά σας.. Είμαι τόσο συγκινημένη.. και τυχερή που σας βρήκα (τυχαία βρέθηκα στο site).Ήδη νιώθω την αγκαλιά και τη ζεστασιά σας και ξέρω ότι κάποιοι νοιάζονται για μένα, θα με ρωτάνε πώς τα πάω, θα αγωνιούν μαζί μου..! Μετά το Πάσχα θα μάθω τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνω. Και θα είμαστε μαζί. Εύχομαι να μην μαθαίνουμε κακά νέα για καμία και να συζητάμε μόνο για τα μωράκια μας και το μεγάλωμά τους. Σε όσες έχετε ήδη το θαύμα στη ζωή σας, εύχομαι υγεία. Όλα τα άλλα μπορούμε να τα φτιάξουμε. Υγεία πάνω από όλα.

Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά.

:)

Δημοσίευση

Γεια σου κι'απο μενα Πιτερ Παν και καλως ηρθες στην παρεα μας... σου ευχομαι κι'εγω να αποκτησεις αυτο που τοσο πολυ αγαπας... το μωρακι σου... εγω ειμαι η Μαρινα και εχω ενα αγορακι 9 μηνων... πολλα φιλακια και θα τα λεμε συχνα...:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...