Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παρακάτω η IRENEKANTE μας! Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά!Σημασία έχει οτι περάσαμε τέλεια! Την επόμενη φορά όμως ελέγχουμε το memory stick!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Για το τέλος των κοντινών μας πλάνων άφησα το καλύτερο!Το αντράκι της παρέας που μας τρέλανε όλες και φυσικά την κούκλα μαμά του! Κάσση μου για άλλη μια φορά να τον χαίρεστε!Είναι απλά τέλειος!

Δημοσίευση

θα τελειώσω με κάποια γενικά πλάνα από την συνάντησή μας!Τα κορίτσια που δεν έβαλα κοντινές φωτογραφίες ήταν και στην 1η συνάντηση και δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να ξανά βάλω(δεν το κάνω για μένα για τον φουκαριάρη τον server)!

Δημοσίευση

Φτου φτου σκορδα για ολες!!!!Βλεπω τις τσακισατε τις σοκολατοπιτες!!!χι χι χι!!!

Κασση μου να χαιρεσαι τον πριγκηπα σου!!!!Φιλακια σε ολες και να στε παντα χαρουμενες οπως στις φωτο!!!!Ανυπομονω να σας δω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!Παντα τετοια!!!

Δημοσίευση

κοριτσαρες καλημερα ηταν μια τελεια κυριακη εισαστε φανταστικες καλα στο τερινα τους καναμε ολους να χαζεψουν με τα ονοματα μας αλλα και αυτο με το μετρο? καθομουν σε μια γωνια σας κοιταζα και ελεγα μεσα μου ειναι δεν ειναι? τελικα συναντηθηκαμε και ηδη ανυπομονω για επομενη συναντηση αν ειναι καλος ο καιρος ισως φερω και τον μπεμπουλη να ερθει και κανενα κοριτσακι να κανουμε γνωριμια χιχι

ηταν ολα τελεια αν και δεν μπορεσα να μιλησω με ολες σας dora μου μην στεναχωριεσαι για την φωτογραφια σιγουρα η παπαρατσι δημητρουλα θα εχει μια φιλακια σε ολες σας

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα κι'απο μενα... πραγματικα ηταν πολυ ωραια εχθες... χαρηκα που γνωρισα κι'αλλα κοριτσια και που ξαναειδα τις κοπελες τις πρωτης συνσντησης... καθε φορα και περισσοτερες... δεν μπορεσαμε βεβαια να τα πουμε ολες μεταξυ μας... την αλλη φορα ομως... φιλακια πολλα...:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια κι εγω με τη σειρά μου χάρηκα πολύ για όλες......ήσασταν γλυκές μανουλίτσες και μη όλες .Πέρασα πολύ ωραία αν και δε σας χάρηκα όσο θα μπορούσα με τον άγγελο μου...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τον άγγελο μου...δε μου αρέσει να τον αφήνω.......και τα σαββατοκύριακα μιας και δουλεύω τις καθημερινές...για αυτό τον παίρνω πάντα μαζί μου όπου κι αν πάω...απο όταν χρόνισε και μετά..που είναι καλό παιδάκι...;και η καλύτερη παρέα.

Θα χαρώ πολύ να σας ξαναδώ τώρα που ανοίγει ο καιρός...

Μπορούμε να κανονίσουμε και σε παιδότοπο μόλις φύγει ο μαρτης...να πάμε με τα παιδιά μας....

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Δημοσίευση

μολις τωρα καταφερα να μπω!!!!!!!!λοιπον κοριτσια ηταν μια τελεια συναντηση!!!!!περασα παρα πολυ ωραια και χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα!!!ευχομαι να το επαναλαβουμε!!!!!:) :) :) πολλα φιλια!!!!:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...