Μετάβαση σε περιεχόμενο

ωορρηξια???


Recommended Posts

κοριτσακια μου!!θελω να σας ρωτησω!ειναι λογικο στην ωορρηξια να εχεις πονους περιοδου και κραμπες?????εγω ειχα 6/3 περιοδο και απο εχθες εχω πονους περιοδου αρα ειμαι σε ωορρηξια ετσι????:dry:

για ποσες μερες ειναι διαθεσιμο να γονομοποιηθει το ωαριο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzouliana μου τα παντα ειναι ΠΙΘΑΝΑ!! Εχουμε ακουσει παμπολλα σεναρια εδω απο πολλες κοπελες.... Κι εγω προσωπικα εχω καταληξει οτι δεν υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα που να σε κανουν 100% σιγουρη ειτε προκειται για την ωορρηξια σου ειτε για εγκυμοσυνη...:blink::dry:

Αυτο που γνωριζω να σου πω ειναι οτι το ωαριο "αντεχει" απο 12-24 ωρες μεχρι να γονιμοποιηθει... μετα την "κανει" γι αλλες πολιτειες....:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τζουλιανα απο οσο ξερω απο προσωπικη εμπειρια κ απο οσα εχω διαβασει σχετικα για την ωορρηξια... ναι τις γονιμες μερες εχουμε πονους παρομοιους με της περιοδου-αυξηση των μαστων-πιο λαμπερη επιδερμιδα-κ υγρα που μοιαζουν με το ασπραδι του αυγου - διαφανα-δεν εχουν οσμη-και που στην υφη ειναι κολλωδες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tzouliana, καλησπέρα!! Σε μια ωορηξία τα συμπτώματα ποικιλούν.. Μπορεί να νιώθεις να πονά το κεφάλι σου, είτε η κοιλιά σου σαν περίοδο! Μπορεί να έχει πρηστεί λιγάκι το στήθος!! Πολλά παίζουν! Μπορεί να έχεις πολλά υγρά, λευκού χρώματος πηκτά κι άοσμα! Πολλά μπορούν να συμβούν!

Απόλαυσε τον έρωτα.. και θα έρθει σύντομα ένα μωράκι!! Θα δεις!! Μην αγχωθείς, είναι πολύ βασίκο και μην μετράς μέρες!! Απλά άστο να συμβεί.. και θα συμβεί!! Έτσι απλά όπως συνέβη και σε μένα και σε πολλές κοπέλες...

Καλή επιτυχία κι εύχομαι η ακατανόμαστη να κατέβει πάλι μετά από 9 μήνες... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...