Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΥΧΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ!!

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΥΧΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ!!

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ,ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ,ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΣΟΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ!ΒΕΒΑΙΑ,ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙ!ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ!

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ,ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ,ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΣΟΥ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ!ΒΕΒΑΙΑ,ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙ!ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 2Η ΓΝΩΜΗ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Η δική μου γιατρός μας είπε να μην έχουμε επαφές στο πρώτο τρίμηνο (για να μην υπάρξει πιθανότητα αποβολής από τις συσπάσεις της μήτρας) καθώς και στον 8ο μήνα, για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο πρόωρης γέννας, λόγω των ίδιων συσπάσεων. Το υπόλοιπο διάστημα, κανονικά αλλά με προσοχή και χωρίς ιδιαίτερη... ένταση! Α! Και καλό είναι να μην υπάρχει εκσπερμάτιση μέσα στον κόλπο. ;) Ας σημειωθεί βέβαια ότι δεν παρουσίασα καμία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μου και δεν υπήρξε λόγος να προσέχω για κάτι συγκεκριμένο... Αυτό το αναφέρω γιατι σε κάποιες περιπτώσεις οι γιατροί συστήνουν πλήρη αποχή και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν...

Δημοσίευση

Η δική μου γιατρός μας είπε να μην έχουμε επαφές στο πρώτο τρίμηνο (για να μην υπάρξει πιθανότητα αποβολής από τις συσπάσεις της μήτρας) καθώς και στον 8ο μήνα, για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο πρόωρης γέννας, λόγω των ίδιων συσπάσεων. Το υπόλοιπο διάστημα, κανονικά αλλά με προσοχή και χωρίς ιδιαίτερη... ένταση! Α! Και καλό είναι να μην υπάρχει εκσπερμάτιση μέσα στον κόλπο. ;) Ας σημειωθεί βέβαια ότι δεν παρουσίασα καμία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μου και δεν υπήρξε λόγος να προσέχω για κάτι συγκεκριμένο... Αυτό το αναφέρω γιατι σε κάποιες περιπτώσεις οι γιατροί συστήνουν πλήρη αποχή και σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ο δικός μου γιατρός όταν ήμουν έγκυος μου το απαγόρευσε μόνο από τον 7ο μήνα και μετά. Μέχρι τότε..του δώσαμε κ κατάλαβε. Ε μετά..είχαμε μέχρι και 5 μήνες ναξανακάνουμε, δηλαδή όταν πια ο μπέμπης έγινε 2 μηνών.

Δημοσίευση

Ο δικός μου γιατρός όταν ήμουν έγκυος μου το απαγόρευσε μόνο από τον 7ο μήνα και μετά. Μέχρι τότε..του δώσαμε κ κατάλαβε. Ε μετά..είχαμε μέχρι και 5 μήνες ναξανακάνουμε, δηλαδή όταν πια ο μπέμπης έγινε 2 μηνών.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΖΟΥΖΟΥ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ,ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ 7ο,ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ!ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ 9ο,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ,ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝΑ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....,ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ,Ή ΑΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΖΟΥΖΟΥ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ???ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ,ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ 7ο,ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ!ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ 9ο,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ,ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝΑ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....,ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ,Ή ΑΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ....ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αχ βρε cristin εχεις δικιο.Ετσι ειναι.Αλλα σκεφτομαι και τον αντρουλη μου.Σαφως και δεν με πιεζει,αλλα...καταλαβενεις ειναι τοσος καιρος.Τι να κανουμε πανω απ'ολα το μωρακι μας.Σ'ευχαριστω για την συνβουλη!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε cristin εχεις δικιο.Ετσι ειναι.Αλλα σκεφτομαι και τον αντρουλη μου.Σαφως και δεν με πιεζει,αλλα...καταλαβενεις ειναι τοσος καιρος.Τι να κανουμε πανω απ'ολα το μωρακι μας.Σ'ευχαριστω για την συνβουλη!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

zouzou μην ντραπείς να ρωτήσεις το γιατρό σου, άλλωστε είναι η δουλειά του... εδώ τους ρωτάμε άλλα κι άλλα, αυτό γιατί όχι;;;

πάντως είναι γεγονός ότι θα ακούσεις πολλές γνώμες, οπότε κάνε ότι σου πει εκείνος που ξέρει την εγκυμοσύνη σου όσο κανείς άλλος!

και καλή επέτειο!!! εμείς έχουμε επέτειο μια μέρα μετά και θέλω να κάνω έκπληξη στον άντρα μου να πάμε για σούσι, αλλά δεν ξέρω αν θα με αφήσει ο γιατρός για το ωμό ψάρι - όπως κατάλαβες καθεμιά μας με τον πόνο της χαχαχαχ!!! παρεπιπτόντως, για το σεξ την είχα λύσει την απορία μου εξαρχής (από τις πρώτες μου ερωτήσεις κι ευτυχώς έδωσε το ok)!

Δημοσίευση

zouzou μην ντραπείς να ρωτήσεις το γιατρό σου, άλλωστε είναι η δουλειά του... εδώ τους ρωτάμε άλλα κι άλλα, αυτό γιατί όχι;;;

πάντως είναι γεγονός ότι θα ακούσεις πολλές γνώμες, οπότε κάνε ότι σου πει εκείνος που ξέρει την εγκυμοσύνη σου όσο κανείς άλλος!

και καλή επέτειο!!! εμείς έχουμε επέτειο μια μέρα μετά και θέλω να κάνω έκπληξη στον άντρα μου να πάμε για σούσι, αλλά δεν ξέρω αν θα με αφήσει ο γιατρός για το ωμό ψάρι - όπως κατάλαβες καθεμιά μας με τον πόνο της χαχαχαχ!!! παρεπιπτόντως, για το σεξ την είχα λύσει την απορία μου εξαρχής (από τις πρώτες μου ερωτήσεις κι ευτυχώς έδωσε το ok)!

Δημοσίευση

• 7 months later...

• Απαντήσεις

• Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...