Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σεξουαλική ζωή κι εγκυμοσύνη

maroulita79

Recommended Posts

Εμενα λόγω του ιστορικού μου είπε να μην έχω επαφές:dry:

Βεβαία μπορώ να πω πως καμιά φορά μου λείπει:P αλλά σκέφτομαι

το μωρό και μου περνάει :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ βρε κοριτσια εγω ειμαι στην 27η εβδομαδα εχθες πηγα στον γιατρο μου και δεν τον ρωτησα , αλλα ουτε κι αυτος μου ειπε κατι(οτι να προσεχω κτλ).Βεβαια απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου το ειχε επιτρεψει.

Μηπως δεν κανει τωρα που ειναι λιγο προχωρημενη η εγκυμοσυνη?

Αχ βρε κοριτσια εγω ειμαι στην 27η εβδομαδα εχθες πηγα στον γιατρο μου και δεν τον ρωτησα , αλλα ουτε κι αυτος μου ειπε κατι(οτι να προσεχω κτλ).Βεβαια απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου το ειχε επιτρεψει.

ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

APO THN ARXH THS EGUMOSINHS MOU EXW AKOUSEI TRIS GNWMES APO GIATROUS GIA TO AN MPORW KAI POS NA KANW EPAFES.HPRWTH MOY EIPAI KATHGORIMATIKA OXI OTI AN EXW THA APOBALW!!!!!!!!!!!!!O DEYTEROS KAILEKTORAS PARAKALW MOU EIPAI OSO THELW MONO ME PROSOXH KAI OXI META TON EUDOMO GIATI TOTE MPOREI NA EXW PROORH EGUMOSINH.O TRITOS MOU EIPAI NAI ALA ME XWRIS EKSERMATISH MESA MOU.EINAI GIA GELIA KATHE GIATROS KAI DIAFORETIKH GNWMH.AYTO POY KATALABA EINAI OTI TO SPERMA EUTHINETE KAPOIES FORES GIA THN APOSFRAGISH TOU TRAXILOU KAI ANALOGOS TON GIATRO SOU EPITREPEI H SE APAGOREUEI.EINAI STO PWS SKEYTETE O GIATROS AN EXEI MEGALHTERO FOBO GIA KATI TETEIO H MHKROTERO LOGO PHRAS.

APO THN ARXH THS EGUMOSINHS MOU EXW AKOUSEI TRIS GNWMES APO GIATROUS GIA TO AN MPORW KAI POS NA KANW EPAFES.HPRWTH MOY EIPAI KATHGORIMATIKA OXI OTI AN EXW THA APOBALW!!!!!!!!!!!!!O DEYTEROS KAILEKTORAS PARAKALW MOU EIPAI OSO THELW MONO ME PROSOXH KAI OXI META TON EUDOMO GIATI TOTE MPOREI NA EXW PROORH EGUMOSINH.O TRITOS MOU EIPAI NAI ALA ME XWRIS EKSERMATISH MESA MOU.EINAI GIA GELIA KATHE GIATROS KAI DIAFORETIKH GNWMH.AYTO POY KATALABA EINAI OTI TO SPERMA EUTHINETE KAPOIES FORES GIA THN APOSFRAGISH TOU TRAXILOU KAI ANALOGOS TON GIATRO SOU EPITREPEI H SE APAGOREUEI.EINAI STO PWS SKEYTETE O GIATROS AN EXEI MEGALHTERO FOBO GIA KATI TETEIO H MHKROTERO LOGO PHRAS.

κορίτσια καλημέρα κι από μένα!!!

λοιπόν καταρχάς εγώ και στις 2 μου εγκυμοσύνες είχα πολύ όρεξη και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου είχα ερώτικες επαφές καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ακόμα και λίγες μέρες πρίν γεννήσω).

Όταν είχα ρωτήσει σχετικά τον γιατρό μου, μου είχε εξηγήσει πως το sex απαγορεύεται μόνο στις λεγόμενες εγκυμοσύνες "υψηλού κινδύνου" δηλαδή όταν ας πούμε έχει προηγηθέι αποβολή ή όταν πρόκειται για δίδυμη κύηση κλπ.

Επίσης μου είχε αναφέρει ότι το σπέρμα θεωρείται από μερικούς πως προκαλεί διέργερση στη μήτρα και συσπάσεις γι' αυτό κάποιοι το απαγορεύουν μετά τον 7ο μήνα ενώ άλλοι το συνιστούν σε περιπτώσεις που έχει εξαντληθεί το εννιάμηνο για μια πιθανή πρόκληση τοκετού με "φυσικό τρόπο" (αν και σε μένα δεν δούλεψε το συγκεκριμένο "κόλπο"):lol:

λοιπόν καταρχάς εγώ και στις 2 μου εγκυμοσύνες είχα πολύ όρεξη και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου είχα ερώτικες επαφές καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ακόμα και λίγες μέρες πρίν γεννήσω).

Όταν είχα ρωτήσει σχετικά τον γιατρό μου, μου είχε εξηγήσει πως το sex απαγορεύεται μόνο στις λεγόμενες εγκυμοσύνες "υψηλού κινδύνου" δηλαδή όταν ας πούμε έχει προηγηθέι αποβολή ή όταν πρόκειται για δίδυμη κύηση κλπ.

Επίσης μου είχε αναφέρει ότι το σπέρμα θεωρείται από μερικούς πως προκαλεί διέργερση στη μήτρα και συσπάσεις γι' αυτό κάποιοι το απαγορεύουν μετά τον 7ο μήνα ενώ άλλοι το συνιστούν σε περιπτώσεις που έχει εξαντληθεί το εννιάμηνο για μια πιθανή πρόκληση τοκετού με "φυσικό τρόπο" (αν και σε μένα δεν δούλεψε το συγκεκριμένο "κόλπο"):lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ. ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΡΚΩΣΗ, ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ. ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΥΧΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ!!

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...