Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθα και εγώ


lily

Recommended Posts

Γειά σας το όνομά μου είναι Λίλη και έχω δύο γιούς. Έναν 8,5 χρονών και έναν μόλις 7 μηνών. (και είμαι πολύ ψώνιο με τους γιούς μου χιχιχι)!!!! Ελπίζω να με δεχτείται στην παρέα σας και να αποκτήσω καποιους διαδικτυακούς φίλους Φιλάκια!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γειά σου lily και καλώς ήρθες!!!!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!!εγώ είμαι η θέη 24 χρονών και πρίν λίγες μέρες έμαθα οτι είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι!!!!!:) :) :) η παρέα εδώ είναι τέλεια και είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσεις διαδικτυακούς φίλους...εύχομαι να τα λέμε,φιλάκια πολλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Λιλη μου!!Καλως μας ηρθες!!Καλα κανεις και εισαι ψωνιο οπως λες με τους γιους σου!Εισαι μια περηφανη μανουλα!!Να σου ζησουν να ναι γερα και ευτυχισμενα το ιδιο κι εσεις για να τα χαιρεστε!!Ειμαι η Κωνσταντινα 26 και δεν εχω ακομα παιδακια :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιλη μου καλοσώρισες στην όμορφη παρέα μας!!Εγω ειμαι 25μισο και ειμαι στον μηνα μου περιμενω το πρωτο μου παιδακι που ειναι αγοράκι!!!

Θα τα λέμε συχνά!!να χαιρεσαι τους γιούς σου!!!

φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου lily..!

Καλως μας ηρθες!

Να χαιρεσαι τα αντρακια σου και να τα

καμαρωνεις οπως ποθεις!

Εγω ειμαι η Φανη 26μισο, και εγκυος στο

πρωτο μου παιδακι που θα ερθει με το καλο

σε 3 μηνες και ειναι κοριτσακι!!:silly: :) :silly:

Πιστευω να τα λεμε συχνα..!

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕια σου κ απο μενα να χαιρεσαι τους γιους σου...Εγω περιμενω τον δικο μου σ εναμιση μηνα περιπου..Ειμαι εγκυος στον 8ο....Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Λιλη... καλως ηρθες στην παρεα μας... εγω εχω ενα αγορακι 9 μηνων και πρεπει να σου πω οτι εχω κι'εγω μεγαλο ψωνιο μαζι του... φιλακια...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ" ΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα Lili να σε καλως ορίσω κι εγώ.

Είμαι η Έλενα και σχεδόν 30 ετών, ακόμη δεν έχω παιδάκι αλλά ευλεπιστώ να ρθε σύντομα.

καλή διαμονή να χεις να δεις που θα κολλήσεις όπως κόλλησα κι εγώ, και όλες μας:laugh: :laugh: :laugh: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσορισες Λιλι στην πιο ομορφη παρεα!!!!Να χαιρεσαι τα δυο σου αγορακια!!!Εχω κι εγω εναν γυιο που ειναι 23 χρονων..οχι μηνων:laugh: :laugh: χαχαχαχα!θΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 28 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ...;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κουκλαρα,καλως ηρθες!! να χαιρεσαι τα μαγκακια σου και να εισαι και εσυ γερη να αντεχεις!!! :) εγω ειμαι η μικρουλα,24 χρονων,χωρις παιδακι ακομα αλλα θελωωωω!!!σαν τρελη!!! και εγω αγορακια θελω!!!(και με βριζει η μαμα μου:P ) να μας δινεις καμια συμβουλη ως μαμα με 2 κουκλους!!! να κανουμε και εμεις κουκλουςςς!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας ήρθες Λίλη :)

Θα χαρουμε πολύ να είσαι στην παρέα μας και εύχομαι λόγω των γνώσεεων σου και των εμπειριών σου να μας συμβουλεύεις και εμάς τις μέλλουσες αλλά και τις νέες μαμάδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ήρθες κι από μένα, Lily!! To mammyland είναι ένας διαδικτυακός επίγειος παράδεισος!! Είναι η ομορφότερη παρέα που συνάντησα ποτέ! Θα δεις.. Θα κολλήσεις κι εσύ όπως το κάναμε όλες μας!!

Όσο για μένα, είμαι η Έλενα, τον Μάϊο θα κλείσω τα 27 και είμαι εγκυούλα στο πρώτο μου παιδάκι, 20 εβδομάδων!! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι αγόρι 100 %!!

Όσο για τους γιούς σου, να σου ζήσουν, να 'ναι πάντα γεροί και πολύ καλά κάνεις και έχεις ψώνιο μαζί τους!! Εδώ εγώ με τις ανιψιές μου κι έχω τρελαθεί! Φαντάζομαι όταν θα γεννήσω πως θα'ναι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lily αγορομάνα καλωσήρθες στην παρέα μας!:)

Να χαίρεσαι τους γιους σου κι έτσι.. να ψωνίζεσαι πάντα μαζί τους! :laugh:

Είμαι η Ιφιγένεια, στα 30, τρελλό όργιο (όπως θα'λεγε και μια ψυχή εδώ μέσα :laugh: ) και ψώνιο επίσης με την κόρη μου, τη Μαριώ μου, 7 μηνών αύριο!

Θα χαρώ να τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς μας ήρθες Lily.

Υπέροχο να έχεις δύο αγοράκια ε? Μπράβο,να τα χαίρεσαι και να είναι γερά. Κι εγώ θέλω πολύ ένα παιδάκι κι εύχομαι να έρθει γρήγορα!!!

Η παρεούλα εδώ είναι υπέροχη και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ζητάω συγκεκριμένα την μπροστινή μπάρα ασφαλείας ενός παλιού καροτσιου 3 σε 2 μάρκας cangaroo sharah verde (του μεγάλου καροτσιου και όχι του καθίσματος αυτοκινήτου). Έχω μόλις γεννήσει το δεύτερο παιδάκι μου και το ξέχασα στην παιδική χαρά και χάθηκε και έτσι γίνεται άχρηστο και μη ασφαλές για το μωρό. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω καινούργιο... Εάν έχει κάποια μαμά ένα παρόμοιο μοντέλο και δεν το χρειάζεται και μπορεί να μου βγάλει την δική της μπάρα ( με πληρωμή) το χρειάζομαι επειγόντως. Σας ευχαριστώ!
    • Κορίτσι μου καταρχάς συγχαρητήρια! Πλέον και υπερηχογραφικά επιβέβαιωσες την εγκυμοσύνη σου κι όλα δείχνουν ό,τι έπρεπε να δείξουν με βάση την εβδ κύησης. Αυτό για τη μέτρηση μη σε απασχολεί, ούτως ή άλλως το βίωσες και με προηγούμενη εγκυμοσύνη όπως λες κι όλα πήγαν καλά! Κι εμένα μου το μετρήσαν 6 μέρες μικρότερο απ' την μέτρηση με βάση την ΤΕΡ, αλλά μεγαλώνει σταθερά με αυτό το ρυθμό μέχρι στιγμής. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι η μέτρηση με βάση την ΤΕΡ λαμβάνει υπόψη έναν ιδανικό κύκλο 28 ημερών και με ωορρηξία 14η μέρα, που είναι το φουλ ιδανικό σενάριο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη - επίσης, σ αυτή τη φάση το έμβρυο είναι τοσοδούλικο οπότε είναι δύσκολο να μετρηθεί με ακρίβεια.  Όσο για την τομή, δεν έχω γνώση να σου απαντήσω, αλλά καλώς πιστεύω σκέφτεσαι να μιλήσεις με κάποιον γιατρό ίσως πιο εξειδικευμένο σε εγκυμοσύνη μετά από καισαρική που ίσως σε κατατοπίσει καλυτερα 😊 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! ❤️ μ' έπιασε και μια μικρότερη κρίση σήμερα στο σούπερ πάλι, αλλά αυτή τη φορά έπραξα αμέσως και έκανα αυτό με τις αναπνοές, ευτυχώς όλα καλά 😊 Αύριο έχω βιντεοκλήση με τη γιατρό μου (εν τω μεταξύ αυτή το π΄ροτεινε, δε ξέρω γιατί 😅, μάλλον για να τσεκάρει πως πάω με τη λοίμωξη) και θα της το αναφέρω ως γεγονός. Εγώ τώρα έχω κλείσει ένα ακόμα υπέρηχο την άλλη βδομάδα 18 του μηνός που θα έχω μπει με το καλό στην 11η εβδ και μετά από 2 εβδ έχω την αυχενική. Εύχομαι να φτάσουμε αισίως σ' αυτό το στάδιο όλες μας 🙏 κι εμένα δε σας κρύβω μ επιασαν κάτι ανασφάλειες πάλι, κυρίως γιατί φοβήθηκα μην η κρίση πανικού το Σάββατο έκανε κακό στο μωράκι, αλλά πρέπει να εμπιστευτώ το σώμα μου και το μωρό μου 💖 
    • Πραγματικά δε με πτοεί τίποτα. Ας είναι καλά η μπουμπού... εγώ αντέχω!!! 2,5 μήνες είναι... θα περάσουν! 🙂
    • Ωχ βρε κορίτσι μου υπομονή δεν είχα θέμα με Γοπ εγω πριν λιγες μερες με έπιασε το στομάχι μου βράδυ έκανα πολύ εμετό δεν ξέρω τι είχα πάθει ευτυχώς την επομενη ήμουν καλά  Φτάνουμε σιγά αίγα στο τέρμα και θα ηρεμήσουμε 😊  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...