Μετάβαση σε περιεχόμενο

mega-prwtagwnistes-mieytirio ALEXANDRA :(


Recommended Posts

ayti tin stigmi blepw sto mega tin ekpompi PROTAGWNISTES.exei thema ta paratimena paidia sto mieytirio.einai tromero.pws aytes oi manes afinoun ta paidia tou ekei?? pws?? eite einai ygeies ite exei kapia arwstia,pws?? deite to ,exei poly endiaferon.den pistebw sta aytia mou akougontas oti afinoun ta paidia tous gia asimantous logous.:( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααααααα!!!Ε λοιπον Μαιρη μου το εβλεπα χθες το βραδυ και περιτο να σου πω τι κλαμα εριξα!!!!Με πονεσε η ψυχη...κατι αγγελουδια που τις περισοτερες ωρες της μερας κοιταγανε το ταβανι!!!Μα ειναι φοβερο να μην νιωσουν το μητρικο χαδι την ζεστη αγκαλια!τι να σου πω....η κοινωνια δυστηχως απο στενοχωριες αλλο τιποτα...τι να πεις και ποιον να πρωτοκατηγορησεις!!!Μου ρχοτανε να μπω στην τηλεοραση να τα παρω ολα να τα αγκαλιασω και να τα μεγαλωσω!!!!

Εκει που επαθα πλακα ηταν με το συνδρομο στερησης που παθαινουν νεογνα απο μητερες χρηστες ναρκωντικων!!!!!!!Φευγανε τα δακρυα ποταμι....ή εκει που ελεγε ενας πατερας που υιοθετησε,οταν πηγε να παρει το παιδακι του απο πιο μεγαλα οχι απο τα νεογνα(θες και εναν αιωνα με την γραφιοκρατεια)που ολα τον φωναζανε μπαμπα και παρε ΕΜΑΣ!!!!!Απεριγαπτα συναισθηματα....απεραντη λυπη....να μην νιωσεις το χαδι και την περιποιηση της μανουλας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά σπάραξε η καρδιά μου, πόνεσε η ψυχή μου. Τι καρδιά έχει μία μάνα που γεννάει δίδυμα κ κρατάει το ένα " το καλό" κ το άλλο το παρατάει???? Τι καρδιά έχει μία μάνα έγκυος να παίρνει ναρκωτικά σε όλη την εγκυμοσύνη κ να γεννάει κ να παρατάει ένα αγγελούδι με σύνδρομο στέρησης???? Τι άνθρωποι είναι αυτοί Θεέ μου??? Γιατί να υπάρχει τόση μικροψυχία σε καποιους ανθρώπους? Πόνεσα κ θύμωσα πολύ χθες βράδυ.

Ο Θεός να τα έχει καλά αυτά κ όλα τα παιδάκια του κόσμου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia,,,

paw na grapsw kai den mporw...

Eilikrina eutixws pou den to eida...

Giati den tha kratiwmouna eilikrina...

Pws mporoun na paratane ta mwrakia tous pws???

Me ti psuxi???

Me ti kardia???

Me ti nou???

Autes oi gunaikes gia mena,,,

Den einai gunaikes...

Einai axristes dustixws...

Egw pantos ponaw, kai thumonw me ola auta pou ginwntai stin kinonia mas...

Me ti anthrwpous exoume na kanoume???

Theletai na peite ta narkotika i ta pota,,,

Exoune megaliteri AKSIA para ta PAIDIA mas???

OXI... OXI... OXI...

Autes gia mana pou ksapwlane ta mwrakia tous,,,

Einai skoupidia...

Sugnwmi pou grafw etsi asxima pragmata wmos einai i aleithia...

O theos mazi mas...

Me olous osous upotheroun pragmatika stin zwi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia..

To eida k egw xthes to vradu me ton antra mou k ta pira trella!!!

An einai dunaton na uparxoun tetoies manes(o theos na tis kanei)!!

Molis teleiwse gurnaei o antroulis mou k mou leei "to diko mas zouzouni pou einai?" k tou lew sto dromo erxetai...

Edw emeis prospathoume k den mporoume eukola na meinoume eguos pou to theloume toso polu k aute ta petane lesk einai skoupidia!!

ti na pw allo?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια το ειδα και εγω με τον αντρα μου.....ενιωσα τρομερα ασχημα βλεποντας τα παιδακια στις θερμοκοιτιδες...ενιωσα απαισια οταν ακουσα οτι γονεις διαλεξαν το ενα απο τα δυο διδυμα ,το γερο.....εκλαψα οταν ακουσα για το στερητικο συνδρομο στα νεογεννητα.....δεν μπορει να μπει τελος σε ολα αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;δεν μπορουν να κανουν τιποτα;;;;;;;;;;;;γιατι;;;;;;;;;;θεωρω αδιανοητο να υπαρχουν γυναικες που λατρευουν τα παιδια και δεν μπορουν ευκολα να το αποκτησουν και αλλες να τα πετανε στα αζητητα.....ντροπη και αισχος .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ-Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΡΩΠΙΑ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΧΘΕΣ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήθελα πάρα πολύ να το δω, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Για όσες δεν ξέρουν, είμαι ανύπαντρη μητέρα ενός αγοριού 6 μηνών (αν έχετε γαμπρό είμαι ανοιχτή σε προτάσεις... χε χε!). Ο πατέρας του "μας" παράτησε μετά από 13 χρόνια σχέσης όταν του είπα πως είμαι έγκυος. Αυτός είναι "άντρας" (λέμε τώρα...) και βρίσκω αυτό που έκανε εγκληματικό... Μία μάνα που το κουβαλάει μέσα της 9 μήνες και το παρατάει δε νομίζω πως έχει χαρακτηρισμό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita έγραψε:

Ηταν πολυ λυπηρο και ανατριχιαστικο ομως νομιζω οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ των τοξικομανων και εκεινων που εγκαταλειπουν τα παιδια τους λογω καποιου ιατρικου προβληματος η δυσμορφιας.Στην πρωτη περιπτωση νομιζω δεν μπορουμε να ζηταμε λογικη και μητρικο ενστικτο απο κοπελες που ειναι τοξικομανεις και θα σκοτωναν για την δοση τους...εκει μιλαμε για βαρια αρρωστα ατομα που δεν θα μπορουσαν να αντιμετωπισουν την μητροτητα χωρις αποτοξινωση..και φυσικα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορουμε να συζηταμε για αντισυλληψη...οι τοξικομανεις μοιραζονται συρριγες, ζουν σε αθλιες συνθηκες, η αντισυλληψη ειναι πολυτελεια..εκει χριεαζεται η προληψη της πολιτειας για το θεμα των ναρκομανων και της εμπορειας (μεγαλο θεμα ας μην το συζηταμε...).οσον αφορα φτωχες μεταναστριες, ανηλικες, νομιζω παλι ειναι δυσκολο να κατηγορησουμε και να χαρακτηρισουμε καταστασεις που δεν εχουμε βιωσει..απλα σκεφτειτε μια παρανομη αφρικανη μεταναστρια, χωρις χαρτια, δουλεια, περιθαλψη, φτανει εγκυος στην ελλαδα (χωρα με ΚΑΜΙΑ προληψη για τους μεταναστες), προοπτικη για εργασια ΚΑΜΙΑ, πιθανον θυμα καποιου δικτυου δουλεμπορων που την εφερε στην ελλαδα...που θα παει? στις ανυπαρκτες κοινωνικες υπηρεσιες? σας λεω με σιγουρια θα απελαθει..αυτη η γυναικα πως θα ζησει το παιδι της?

Εκει που δεν χωραει καμια δικαιολογια ειναι εκεινοι που εγκαταλειπουν τα παιδια τους γιατι απλα δεν τους αρεσαν, ηταν αρρωστα, η ανεπιθυμητα..εγω σε αυτες τις περιπτωσεις προτιμω την λυση της αμβλωσης παρα την εγκαταλειψη...

franita έχεις απόλυτο δίκιο.

Έχω δουλέψει εθελοντικά με τοξικομανείς για πολύ καιρό, μέχρι που δεν άντεχα τόση στεναχώρια και εγκατέλειψα την προσπάθεια.

Οι άνθρωποι αυτοί υπό την επήρεια των ναρκωτικών δεν ορίζουν τον ευατό τους. Μιλάμε και για κοριτσάκια, μικρά κοριτσάκια που έμπλεξαν και που για να βρουν τη δόση τους πουλάνε το σώμα τους, δέχονται να τους κάνουν απίστευτα πράγματα. Τα περισσότερα δεν έχουν την οικογένειά τους κοντά τους, ενώ ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Αυτά τα κοριτσάκια αν μείνουν έγκυες, δεν έχουν καμία καθοδήγηση στο πως πρέπει να το χειριστούν, γιατί βέβαια, η αποτοξίνωση σε καιρό εγκυμοσύνης, με τους σπασμπούς, τις κρίσεις και όλα αυτά που προκαλεί δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει, χωρίς συμβουλή γιατρού, όση θέληση κι αν έχει μια κοπέλα, ιδίως μια εξαρτημένη κοπέλα.

Δυστυχώς η Πολιτεία αδιαφορεί και για αυτό το πρόβλημα... και όσο αδιαφορεί το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται και, για πρώτη φορά, τώρα που αποφάσισα να κάνω παιδάκι σκέφτομαι ότι όσο πολλαπλασιάζεται τόσο περισσότερους νέους ανθρώπους κινδυνεύει στο μέλλον να πλησιάσει...

Αλλά αυτό που ΟΥΤΕ εγώ μπορώ να συλλάβω με το μυαλό μου, ίσως γιατί εγώ το θέλω τόσο πολύ, είναι αυτοί που ενώ θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ένα παιδί το εγκαταλείπουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tην ειδα κι εγω κοριτσια!<καμια δεν κοιμαται νωρις ε;> Ακομα το θυμαμαι και συγκινουμε!Τετοιες εκπομπες πρεπει να τις δειχνουν πιο νωρις ομως γιατι δεν μπορουσα να ξυπνησω το πρωι 6.30 να παω δουλεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita,constantinag γι αυτο ειπα κι εγω ποιον να πρωτοκατηγορησεις γι αυτες τις καταστασεις!!!!Απο ποιον να αρχισεις και σε ποιον να καταληξεις....ολα ειναι αλυσιδα....η κοινωνια...το κρατος....οι γονεις....το σχολειο....

Αφηστε τα!!Αλοιμονο αυτες οι ψυχουλες....Ο Θεος να τα βοηθησει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΤΑ ΗΤΑΝ Η 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ... ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ... ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ.... ΜΑΚΑΡΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι ομως κοριτσια ετσι ειναι: οταν ειχα την κορη μου στην μοναδα ηταν 11 εγκατελημενα παιδακια μεσα εκει και το μεγαλυτερο ηταν περιπου 1 ετους! ειχαν προβληματα υγειας η στεριτικα!

ειναι δυσκολο ενα παιδι με στερητικα ποσο μαλλον αν η μητερα δεν μπορει να το βοηθησει.

οταν ειμασταν μεσα στη μοναδα ηταν μια μαμα αν μπορει να χαρακτηριστει ετσι που ειχε το παιδι τηε στη μοναδα και μας ελεγε οτι φευγοντας αυτη απο το νοσοκομειο δεν θα το παρει μαζι της γιατι ειχε καρδιολογικο προβλημα για το οποιο εκεινη ευθυνοταν(γεννησε μονη της στο μπανιο του σπιτιου της και αργησε να κοψει τον ομφαλιο λωρο με αποτελεσμα το μωρο να εχει πολυ υψηλο αιματοκριτη και αλλα προβληματα διοτι εκεινη ηταν αλκοολικη, δεν μπορουσα να την ακουω ηθελα να την βρισω.... τα ελεγε σε εμας που τα μωρακια μας ηταν στην μοναδα και ειχαμε το αγχος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια το ειδα και εγω και 24 ωρες μετα κλαιω ακομη.ειναι η πανσεληνος,παιρνω και σερπαφαρ και εχω πριστει στο κλαμα.αν ειναι δυνατον!!!!εμεις παλευουμε για την πολυποθυτη συλληψη και αυτες τα πετανε!!!!ελπιζω η Παναγια που ειναι η μανα ολων μας να τα προστατευει τα αγγελουδια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα δεν με άφησε να το δω ο άντρας μου. Και μου άλλαξε το κανάλι, και όταν πήγα διακριτικά διακριτικά στο δωμάτιο να το δω στην άλλη τηλεόραση ήρθε και μου πήρε το κοντρόλ.....

Καλύτερα, γιατι θα υπέφερα μετα. Υπάρχουν γυναίκες που θα έκοβαν το χέρι τους αν τους έλεγαν πως σε αντάλλαγμα θα γίνουν μάνες.

Αυτες δεν είναι μάνες για΄μένα. Δεν είναι καν άνθρωποι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:45 ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ

ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ...

ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργία με πρόλαβες, αυτό ήθελα να πω κι εγώ ότι το χει επανάλληψη. Η μαμά μου ήταν νοσηλεύτρια στο μαιευτικό τμήμα του νοσοκομείου Λαμίας, (από Λαμία κατάγομαι) και θυμάμαι πως είχε γεννήσει μια το μωρό της και μετά το χε σκάσει. Είχε αφήσει το νινάκι εκεί και το κράτησαν μέχρι που έγινε 6 μηνών. Το βάφτησαν μέσα στο εκκλησάκι του νοσοκομείου και μετά το υιοθέτησε μια γιατρός. Θυμάμαι πως το είχα ταίσει με το μπιμπερό κιόλας όσο ήταν πολύ μικρούλι και φοβόμουν να το κρατήσω.

Μάνες σου λέει μετά, ακόμη και ζωάκια που πιστεύουμε πως δεν έχουν λογική, όταν πας να τους πάρεις το μικρό τους αγριεύουν και όχι μόνο δε τα πετάνε αλλά υιοθετούν και άλλα όπως έχουμε δει κατά καιρούς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ την είδα την εκπομπή 2 μέρες μετά στο internet στη σελίδα του mega...συγκλονιστική....έκλαιγα από την αρχή μέχρι το τέλος...για να μην πω για πόσες ώρες μετά...θέλει γερά νεύρα για να τη δεις...εύχομαι ο Θεούλης να τα προαστατεύσει αυτά τα παιδάκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα βλεπω το Video.....Ειμαι μητερα 3 παιδιων.Τα πρωτα μου 2 παιδια τα εκανα οταν ημουν 15 ετων εγω και 17 ο αντρας μου.Οταν ανακαλυψαμε οτι ειμαι εγκυος στο μεγαλο μου γιο μεχρι να μπω στο 5 μηνα ριχναμε σερβιετες με σαλτσα στο καλαθι σκουπιδιων του σπιτιου για να μην καταλαβει η μαμα μου τπτ.Μολις της ειπαμε οτι ειμαι 5 μηνων πια και εμεις θελουμε να παντρευτουμε και να κανουμε το παιδι μας η μαμα μου επαθε σοκ.Φυσικα και εγινε ο γαμος μας και εφερα το παιδι μου στον κοσμο.Μαθητρια ακομη και ο αντρας μου σε σχολη τοτε...Ουτε για 1 χιλιοστο του δευτερολεπτου δεν σκεφτηκα να διωξω η να δωσω αυτο το παιδι.Μετα απο 9 μηνες εμεινα εγκυος στον δευτερο.Καταφερα να κανω πολλα στην ζωη μου οπως να σπουδασω κλπ αλλα τα παιδια μου τα λετρευω πανω απο τον εαυτο μου.Ειναι ευλογια να τα βλεπω τωρα πια 20-18 ετων να ειναι αντρες πια και γεματα ζωη.Τωρα μετα απο 18 χρονια ο θεος μας ευλογισε παλι με την 30 ημερων κορη μας.Πως να δωσεις αυτην την ευλογια?πως να την παρατησης?Ναι υπαρχουν προβληματα στον κοσμο αλλα τπτ δεν ειναι ακατορθωτο.Τιποτε δεν αξιζει οσο τα ματακια τους την ωρα που σε κοιτουν.Μακαρι να μην τα αφηνουν ετσι τα παιδακια.Μακαρι το καθε παιδι να εχει το χαδι της μανουλας του........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...