Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γνώμες για βρεφικό-παιδικό σταθμό στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλή χρονιά! 

Άρχισα σιγά σιγά την αναζήτηση για βρεφικό-παιδικό σταθμό για την επόμενη σχολική χρονιά (οι καλοί σταθμοί μου είπαν ότι κλείνουν απο νωρίς τα τμήματα για την επόμενη σχολική χρονιά) για τον γιο μου που τον Σεπτέμβριο θα είναι 2 ετών. 

Ψάχνω γενικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη μιας και προς τα εκεί μένω. 

Θα ήθελα αν κάποια από εσάς έχει στείλει το παιδάκι της σε αντίστοιχη ηλικία σε κάποιον σταθμό να μου πει εντυπώσεις (είτε θετικές είτε αρνητικές) για να έχω μια εικόνα! 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλή χρονιά! 

Άρχισα σιγά σιγά την αναζήτηση για βρεφικό-παιδικό σταθμό για την επόμενη σχολική χρονιά (οι καλοί σταθμοί μου είπαν ότι κλείνουν απο νωρίς τα τμήματα για την επόμενη σχολική χρονιά) για τον γιο μου που τον Σεπτέμβριο θα είναι 2 ετών. 

Ψάχνω γενικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη μιας και προς τα εκεί μένω. 

Θα ήθελα αν κάποια από εσάς έχει στείλει το παιδάκι της σε αντίστοιχη ηλικία σε κάποιον σταθμό να μου πει εντυπώσεις (είτε θετικές είτε αρνητικές) για να έχω μια εικόνα! 

Ευχαριστώ πολύ! 

Καλημέρα και καλή χρονιά! Άσε κι εγώ αυτό σκέφτομαι αν και αφορά στο δευτερο παιδί μου και το πρώτο είχε πάει από 8 μηνών. Λοιπόν πρώτον στην ηλικία που είναι το δικο σου είναι για μεταβρεφικο γιατί για παιδικό είναι από 2.5 και πάνω. Δεύτερον, αν δουλεύετε φρόντισε το σχολείο να έχει λεωφορείο ώστε έστω και αργότερα μέσα στη χρονιά να υπάρχει η δυνατότητα. Αν δικαιουστε ΕΣΠΑ όντως πρέπει τη θέση να την κλείσεις από Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αλλιώς ιδιωτικά και πάλι τότε αλλά δεν είναι τόσο επείγον. Δείτε τι ώρα κλείνει ο σταθμός γιατί πολλοί κλείνουν στις 4 και αν δουλεύετε δε θα προλαβαίνετε. Επίσης δείτε μήπως λειτουργεί τον Αύγουστο σαν φύλαξη αν δεν έχετε τι να κάνετε το παιδί σας για ένα μήνα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από το Μητέρα στην Κηφισιά αλλά ιδιωτικά είναι αρκετά ακριβό. Και έχουμε πάει και στου Πανοράματος που είναι επίσης ωραιο.Έχουμε κάνει μια επίσκεψη στη Συννεφούλα που μας τον έχουν συστήσει και φαίνεται αρκετά καλό. Και τα δύο είναι εντάξει ως προς τις ώρες και έχουν λεωφορείο. Λάβε υπόψιν βέβαια πως όσο ωραίοι κι αν σου φανούν δεν παύουν να είναι επιχειρησεις. Για δημόσιο σταθμό δυστυχώς δε θα σας πάρουν λόγω ηλικίας άσχετα από τα άλλα κριτήρια αν και ξέρω δύο ανατολικά που είναι δοκιμασμένοι και καλοί. Δεν ξέρω αν εισοδηματικά δικαιουστε στους σταθμούς της ΔΥΠΑ που είναι βέβαια πολύ λίγοι αλλά μια χαρά κι εκεί αν και όπως και οι δημόσιοι μέχρι τις 4. Τέλος για το ιδιωτικοι-δημοσιοι λάβε υπόψιν και τις αργίες γιατί οι δημόσιοι ακολουθούν περίπου τα σχολεία τύπου δύο βδομάδες Χριστούγεννα και Πάσχα κλπ ενώ οι ιδιωτικοί κλείνουν μόνο στις επίσημες αργίες.

Δημοσίευση

Καλά είναι η Παιδική Μελωδία στην Πυλαία, εκεί τη στέλνω τη μεγάλη μου. Έχω ακούσει καλά και για την Κοκκινοσκουφιτσα από συναδέλφους. Το happy kids μου έχουν προτείνει πολλοί στην παιδική χαρά. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@MinaSam @evaioan ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

@MinaSam είμαι εκπαιδευτικός οπότε και μέχρι τις 4 να είναι ανοιχτός δεν με πειράζει, όπως και είναι κλειστός τον Αυγουστο! 

Ναι τους έχω ακούσει αυτούς! 

Θα κλείσω ένα ραντεβού! 

@evaioan ποια από τις δύο κοκκινοσκουφιτσες λες; Στην Πυλαία ή στο Πανόραμα ;

 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Στο Πανόραμα 

 @evaioan ευχαριστώ πολύ και πάλι! 

Δημοσίευση

Με το καλό να βρείτε τον παιδικό που σας ταιριάζει και κυρίως να έχετε τύχη να πάει το παιδί καλά, χωρίς πολλές ιώσεις και να βρείτε εκεί ανθρώπους που να ξέρουν και να θέλουν να ασχοληθούν με το παιδί. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.